Ložnice

16 3 2
                                    

" Co se stalo ?!? " trhla sebou . " Omdlela si při pohledu na ložnici .

" Můžu jí vidět znovu " otřela jsem se ručník . " Počkat ... takhle mokrá tam nepůjdeš " podal mi nějaké oblečení . " Hotovo ... a moc děkuji " políbila jsem ho . " Pojď už " chytil mě za ruku a vedl po krásné chodbě . " Pokus číslo dva " zasmál se a otevřel dveře . Tentokrát se mi nepodlomila kolena , ale skočila jsem na božskou postel . " Ty jsi bůh " začala jsem se před ním klanět . " Já vím " šel ke mě jako kdyby byl vyvolený . " Chceš ukázat co se skrývá v téhle místnosti ??? " políbil mě . " Ano ... moc ráda " těšila jsem se na prohlídku . Cris otevřel velikánskou skříň . Byla plná oblečení . " Tohle je tvoje nové oblečení " ukázal na stovky nádherných věcí . " Děláš si prdel ?!? " běžela jsem si vše prohlédnout . " Ne nedělám " usmál se . " Jak znáš mojí velikost ??? " podezíravě jsem se na něj podívala . " Pár objetí mi pomohlo " šel k další věci . Zasmála jsem se . " Tady v nočním stolku máš spodní prádlo " ukázal k němu . " Nechci vědět jak si to zjistil " podívala jsem se na nové věci . " A heleme se co jsem našla " vytáhla jsem ze šuplíku sexy prádýlko na noc . " To jsem koupil pro případ kdyby sis to rozmyslela " zase ho vrátil na své místo . " Nerozmyslím " zavtipkovala jsem a shodila Crise na postel . " Teď jsem si to rozmyslela " líbala jsem ho .
...
" Pojď se mnou ukážu ti obývací pokoj " zvedl mě z postele . " OK. " propletla jsem naše prsty . Sešli jsme po točitých schodech dolů . Teď dveře neotevřel stáli jsme uprostřed luxusního obývacího pokoje .

TADY MÁME KONEC DÍLU . DOUFÁM ŽE SE VÁM LÍBIL . OMLOUVÁM SE ZA JEHO DÉLKU ALE DOOPRAVDY NEMÁM ČAS NA PSANÍ . DÍKY ŽE SE SPOKOJÍTE JEN S TAK KRÁTKOU KAPITOLOU . DĚKUJI ZA PODPORU A ZA OČÍČKA .

Chci žít sama Where stories live. Discover now