Miluju tě ale nemůžu

28 3 0
                                    

" Chci s tebou chodit to jo ... ale můj život s tebou by tě hodně ohrozil " zesmutněla jsem . " Můžeš to nějak rozvinout " chytil mě za ruku.

" Já jsem vlkodlačí kojot ... když mě naštveš můžu tě zabít " pohladila jsem ho po tváři . " Já tě ale nikdy nenaštvu " začal mě líbat na krku . " Já vím " usmála jsem se .
...
Slyšeli jsme klíče v zámku . Rychle jsem běžela do kuchyně a Cris si pustil televizi . " Už jsem tu ... co jste udělali Tině ... brečela , v rukou měla kufry a šla pryč " mamka se divila . Já a Cris jsme se na sebe podívali , oba se hlasitě zasmáli " Cris ti to pak vysvětlí " poslala jsem mu pusu . Mamka vypadala jako kdyby spadla z višně . " Prosím uvař snídani ... moc ráda bych to chtěla vědět " zvědavě se posadila ke Crisovi . " Jasně " odpověděla jsem mamce .
                 Z pohledu Crise
" Tak jak to je ??? " sundala si bundu . " Mami ... s Tinou jsem se rozešel ... protože miluju ... miluju Lydii " dlouze jsem se na ní díval . Otevřela pusu div že jí nespadla na zem " T-to s-si d-děláš s-srandu " mamka omdlévala . Vlkodlačím během jsem ji stihl chytit než spadla na zem . Položil jsem jí na gauč . " Lydie obklad ... rychle ... tenkrát pro mamku " zakřičel jsem . " Bežím " ozvalo se z kuchyně . Za necelých deset sekund tu Lydie byla . Položila ho mamce na hlavu . " Jak si jí to řekl ??? " převzala mamině bolest . " Nějak takhle : Mami ... s Tinou jsem se rozešel ... protože miluju ... miluju Lydii " odpověděl jsem jí . " To si děláš prdel " chytla se za hlavu . " Promiň " dal jsem jí pusu . " To mě uklidnilo " otočila se a šla vařit . " Dobré ráno Kairo " pozdravil jsem svojí rozespalou sestřičku . " Ahoj ... aha už je snídaně " zapojila svůj vlkodlačí čich a zamířila do jídelny . " Nazdárek Kairo ... tady máš snídani ... Crisi pojď taky " Lydie mě vyzvala k snídani . " Hned jsem tam ... jen zkontroluju mamku " změřil jsem jí tep . " Jen spí " zvedl jsem se z gauče . Do kuchyně oknem skočil taťka . " Baf ... asi jste mě nečekali " zasmál se . " Lek " ze srandy se jako že Kaira lekla . Taťka si k nám sedl a začal snídat " Je to vážně vynikající ... kde je mamča " rozhlédl se kolem sebe . " Kairo pojď se mnou ... něco ti ukážu " vzala jsem si jí do náruče a odvedla pryč .
               Z pohledu Crise
" Hele tati ... já jsem se rozešel s Tinou ... protože miluju Lydii ... pak jsem to řekl mamce ... a ta následně omdlela ... teď mamka spí " napil jsem se pomerančového džusu . " No to je síla " zasmál se . " Tobě to připadá směšné ??? " odnesl jsem si po sobě talíř . " Možná jen malinko " odpověděl mi .
" Zítra má Lydie narozeniny ... daruju jí svůj vyměňovací tesák ... aby se mohla přeměnit na vlka " ukázal jsem k oknu . Za záclonou byla malá krabička . Taťka se divil " Proč zrovna za záclonou ??? " . " Viděl jsi někdy Lydii u okna ??? " podal jsem mu dárek pro ní . " Máš pravdu ... neviděl " podíval se do krabičky . Uslyšeli jsme kroky . Rychle jsem schoval dárek zpátky za záclonu .

TADY JE KONEC DÍLU . DOUFÁM ŽE SE VÁM LÍBIL . OMLOUVÁM SE ŽE BYL KRÁTKÝ . ZÍTRA SE MÁTE NA CO TĚŠIT . DĚKUJI ZA VELKOU PODPORU A ZA OČÍČKA . MOC SI TOHO VÁŽÍM .

Chci žít sama Where stories live. Discover now