Koupelna

17 3 3
                                    

Zapl televizi . Běžel pořad který všichni moc dobře známe Simpsonovi . " Ty mám ráda " líbla jsem ho do vlasů .

" Já taky " usmál se .
...
" Lásko jsem unavená " zívla jsem si . " Ale nejdřív se musíme vykoupat " ukázal na schody . " Pojď se mnou prosím " poprosila jsem . " Na nic jiného jsem nemyslel " vzal mě do náruče . Došli jsme ke dveřím vedle ložnice . " Jsi připravená ??? " zeptal se mě . " Asi ... asi ano " nebyla jsem si jistá co mě dostane na kolena tentokrát . " Tak jo " sáhl na kliku a pomalu otevíral dveře . Dveře byly pootevřené . " Ještě chvíli " sundal mi oblečení a od někud vyndal velmi heboučký bílý župan . " Jé děkuji " zavázala jsem si ho . " Nemáš zač " taky se svlékl a vzal si župan . " Můžeš ... jsem připravená " hrdě jsem se podívala na Crise . " OK. " otevřel dveře dokořán . Viděla jsem božskou koupelnu . Napuštěná vana s kvítky , velký sprchový kout , nádherné umyvadlo a to vše bylo v jedné koupelně . " Prosím půjdeme do té vany " udělala jsem psí oči . " Klidně " pověsil mi župan na ramínko . Vlezla jsem do teplé vody . Opřela jsem si hlavu o stěnu .
...
" Miláčku vzbuď se " slyšela jsem Crisův hlas . " Já jsem vzhůru " trhla jsem sebou . " Teď už jo , ale předtím si nebyla " vyndal mě z vany a oblékl mi župan . " Chci spát " opřela jsem se o jeho rameno . " Já tě tam donesu " zvedl mě . Položil mě na postel . " Dobrou noc " políbil mě . " Dobrou " zavrtala jsem se do peřin .
Z pohledu Crise
Zhasl jsem lampičku . ' Ještě musím zavolat rodičům ' tahle myšlenka mi proběhla hlavou . Vzal jsem mobil ze skříňky a šel na chodbu . Vytočil jsem mámy číslo .
( Rozhovor mezi m-mámou a C-Crisem ) M- Crisi co se stalo ???
C- Nic jen jsem Lydii ukázal ten druhý dárek ... ten dům
M- No a co ... líbil se jí ???
C- Jo ... zítra se přijdeme rozloučit "
M- Tak jo
C- Ráno pozdravuj tátu a Kairu ... dobrou noc mami
M- A ty pozdravuj Lydii ... dobrou
Típla náš hovor . Šel jsem zpátky za Lydii do ložnice . " Dobrou miláčku " políbil jsem jí do vlasů .

TADY MÁME KONEC DÍLU . DOUFÁM ŽE SE VÁM DÍL LÍBIL . DĚKUJI ZA 145+ OČÍČEK . MÁM VÁS RÁDA . ZÍTRA SE MÁTE NA CO TĚŠIT 😆

Chci žít sama Where stories live. Discover now