Nové pelíšky pro Lili a Tiny

12 2 0
                                    

OMLOUVÁM SE ŽE VČERA NEVYŠEL DÍL . CELÝ DEN JSEM NEBYLA DOMA . JEŠTĚ JEDNOU SE MOC OMLOUVÁM .
           UŽIJTE SI DNEŠNÍ KAPITOLU .
" Co si všechno pamatuješ ??? " vzal jsem z pod gauče lékárničku . " Vše ... jen si nepamatuju to co se stalo po rvačce s ... myslím že se jmenovala Mel " usmála se .

                 Z pohledu Lydie
" Aha ... takže ... ty jsi nějak asi omdlela ... pak jsme s Crisem Mel zabili ... ona totiž byla vůdce zlých Alf " obvázal mi ránu . " Fuha ... bylo těžký Mel zabít ??? " nandala jsem si triko . " Ani moc ne ... byli jsme dva ona jen jedna " ukázal ven na jediný roztříštěný strom . " To jste to zvládli s velkou rezervou " zasmála jsem . " Ano " podal mi pití . Napila jsem se " Zavoláš prosím rodinu " zaškemrala jsem . " Nic jiného mě nenapadlo " odmlčel se a zařval jako vlkodlak . Během tří sekund už u mě všichni seděli . Cris si mě vzal mě vzal na klín " Lydie jak ti je ??? " podíval se do mých unavených očí . " Jsem v pohodě ... jenom " ukázala jsem na krvavé triko . " To ti obvázal táta ??? " zeptala se mě Kaira . " No ano kdo jiný " pohladila jsem jí . " Lydie jsi asi hodně unavená ... nechceš si jít lehnout ??? " mamka mi podala štěňátka . " Ráda ... děkuju " objala jsem je . S Crisem a štěňaty jsme odešli do mého pokoje . Cris se postavil před dveře " Tady bude překvapení pro štěňátka " vzal si Lili do ruky . " Tiny dostanete dáreček " řekla jsem roztomilým hlasem . Otevřel dveře . U mé postele byly dva krásné pelíšky . " Jééé " prohlížela jsem si je . " Ten růžový je pro Lili a ten druhý pro Tiny " položil Lili do pelíšku . " To jsi nemusel " políbila jsem ho . " Pro svou lásku cokoli " podíval se Tiny . " Asi je unavená " pohladila jsem Tiny a vložila do měkouškého pelíšku . Obě hned usnuli . " Crisi budeš tu se mnou " zaškemrala jsem . " Ano " rozestlal mi postel . Sundala jsem si oblečení . Teď jsem byla jen ve spodním prádle od Crise . " Sluší ti " přikryl mě . " Díky " stáhla jsem ho k sobě do postele .

DOUFÁM ŽE JSEM VÁM VČEREJŠEK VYNAHRADILA DOSTATEČNĚ DLOUHÝM DÍLEM . JSEM RÁDA ZA VAŠI PODPORU A ZA OČÍČKA . NEMÁM ČAS NA PSANÍ . POCHOPTE PROSÍM KRATŠÍ KAPITOLY .

Chci žít sama Onde as histórias ganham vida. Descobre agora