Já nemůžu mít vztah

29 2 0
                                    

" Uděláme spolu snídani jo " složila peřinu a položila ji na židli . " Uděláme ... řecké topinky " navrhla jsem mamce a ta ho přijala .

" Dneska je tvůj den Lydie " mamka vyndala pánvičku a olivový olej . " Já vím ... už se těším na dárky " nadšeně mě zářili oči . " Dobré ráno " do kuchyně přišel Cris . " Dobré " ironicky jsem se zazubila . " Ahoj Crisi ... zjistila jsem že nemáme topinky ... dojedu je koupit ... za chvíli jsem tady " mamka si oblékla bundu a odešla . " Ahoj " zamávala jsem jí z okna . Cris ke mě zezadu přišel a líbal mě na krku . " Sakra co to děláš !?! " otočila jsem se . Neměla jsem to dělat . Cítila jsem jeho kamaráda . " Co bych dělal ... líbám tě " přitáhl si mě k sobě blíž . " Nech toho " dala jsem mu facku . Ihned mě pustil a upadl na zem protože jsem omylem použila vlkodlačí sílu . " Jejiži promiň " klekla jsem si k něm . Podíval se na mě . Z pusy mu tekla krev . " Přines mi obklad " posadil se . " Jo ... jasně " zadívala jsem se do jeho krásných očích . Zvedla jsem se . Celou dobu co jsem šla pro obklad se mi koukal na zadek .
...
" Tady máš " položila jsem mu na tvář studený obklad . " Díky " pohladil mě po tváři . " Hele něco si ujasníme ... jo je v pohodě že se ti líbím ... taky je v poho že i ty se mi líbíš ... ale vztah by doopravdy nefungoval " posadila jsem se vedle něj . " Teď ti ujasním něco já ... ty se mi líbíš ... já se ti líbím tak co řešíš " políbil mě . Už jste měli někdy motýlky v břiše ??? Ten pocit byl super . Začala jsem spolupracovat ale nevím proč . Odtáhl se " Miluju tě " . " Taky tě miluju " někdo za mě odpověděl . Otočila jsem se . Za námi stála Tina . " Počkej Tino není to tak jak si myslíš " vstala jsem ze země . " A jak to teda je ... našla jsem svého přítele jak líbá mou úhlavní nepřítelkyni " rozkřikla se po kuchyni . " Hele Tino ... něco ti musím říct " teď se do toho vložil Cris . " Povídej " posadila se na židli . " Jsi strašně hezká holka ... mám tě rád ... ale víc mi je bližší Lydie ... miluju ji " podíval se na mě . Červenala jsem se jako jahoda . " To znamená že se se mnou rozcházíš ??? " začala brečet . " Chápeš to dobře ... bude lepší když si zbalíš kufry a odjedeš " podal jí kapesník . Nic neřekla a s pláčem odešla . " Ale Crisi ... já nechci být tvá přítelkyně " opřela jsem se o zeď . " Ale chceš " pomalými kroky se ke mě přibližoval . " Srdce říká že jo , ale hlava odporuje " snažila jsem se z toho vykroutit . " Vždy se má poslouchat srdce " dal mi vlasy za ucho a políbil mě . " Počkej Crisi ty to nechápeš " asi po minutě jsem se odtáhla . " Já si myslím že to chápu " zmáčkl mi zadek . " Nechápeš " jeho ruce jsem sundala z mého těla a ukázala jsem na gauč ať se posadí . " Chci s tebou chodit to jo ... ale můj život s tebou by tě hodně ohrozil " zesmutněla jsem . " Můžeš to nějak rozvinout " chytil mě za ruku .

TADY MÁME DALŠÍ DÍL . BYL TROCHU KRATŠÍ NEŽ JSTE ZVYKLÍ . NAPIŠTE MI DO KOMENTÁŘŮ JAK SE LYDIE ROZHODNE . BUĎTO ŽIVOT S CRISEM , JEJÍ ŽIVOTNÍ LÁSKOU A OHROZIT HO NEBO ŽÍT SAMA A NIKOHO NEOHROZIT .

Chci žít sama Kde žijí příběhy. Začni objevovat