Nenáviděna

11 2 0
                                    

" Tak jdeme " zamkl dveře . " Jasně " skočila jsem mu do náruče .

Cris se mnou utíkal lesem . Držela jsem se ho jako klíště . Skoro nemohl dýchat . Tak jsem svůj stisk trochu uvolnila . Těšce se nadechl , ale nakonec se zasmál .
...
...
...
" Čauky rodinko " otevřela jsem dveře . " Nazdar Lydie ... mami už jsou tady " Kaira na mě skočila . " Ahoj princezno " pohladila jsem jí po vlasech . " Ahoj " přišli k nám mamka a taťka . Objala jsem je . " Haf haf " zaštěkali Lili a Tiny . " Pojďte sem vy moji miláčci " klekla jsem si na kolena . Štěňátka na mě s radostí skákala . " Dobrý den ... myslím že se neznáme " z obýváku vyšla nějaká blonďatá fiflena . " Dobrý den " zazubila jsem se na ní . Vůbec jsem jí neznala . " Omlouvám se neseznámila jsem vás " mamka začala mluvit " Tohle je Mel ... já a tatínek odjíždíme na dovolenou na týden do Dubaje ... Mel jí bude hlídat " ukázala na blondýnu v mini . " To v žádném případě " zvedla jsem Kairu ze země . " Proč ??? " mamka se divila . " Protože téhle namyšlené blondýně Kairu nedám ... vezmeme si jí k nám ... s Crisem se o ní postaráme " když jsem to řekla Cris na souhlas zakýval hlavou . " Co jsi to řekla !?! " Mel ke mě přišla . V tu chvíli jsem si všimla že se převlékla . Měla stejné oblečení jako já . " Řekla jsem že si Kairu vezmeme k nám " podala jsem Kairu Crisovi . Odstrčila jsem Mel stranou . " Co si to dovoluješ !!! " rozkřikla se po celé chodbě . " Holky nechte se " taťka se mezi nás postavil . " Tati , mami , Crisi a Kairo běžte pryč prosím " byla jsem celkem naštvaná , ale tvářila jsem se mile . " Zvládneš to sama ??? " taťka se o mě bál aby mi neublížila . " Zvládnu ... mám přece velkou moc " usmála jsem se na něj . " Tak jo " taťka mě objal . Mamka mě pohladila po tváři , Kaira mě poplácala po rameni a Cris ... ten mě jednoduše políbil . " Kde jsme skončili ?!? " hlasem vlkodlaka jsem se zeptala . " Nevím začni " v očích se jí zableskla červená vlkodlačí barva . " Ty krávo neumíš si najít svůj styl " roztrhla jsem jí oblečení . Myslím si že moc dobře věděla kdo já jsem . Dokážu se naštvat kvůli malé kravině a ... a zabiju jí . Teď mé nervy visely na malém vlásku . " Umím " proměnila se na vlkodlaka . Rychle jsem zamkla dveře do obýváku . " Lydie co to děláš !?! " taťka začal bušit na dveře .

TADY MÁME DALŠÍ KONEC DÍLU . DOUFÁM ŽE SE VÁM DÍL LÍBIL . TĚŠTE SE NA DALŠÍ DÍL . VŠE BUDE HODNĚ NAPÍNAVÉ . DĚKUJI ZA PODPORU A ZA OČÍČKA .

Chci žít sama Kde žijí příběhy. Začni objevovat