Krásné minišaty

23 3 1
                                    

Taťka se divil " Proč zrovna za záclonou ??? " . " Viděl jsi někdy Lydii u okna ??? " podal jsem mu dárek pro ní . " Máš pravdu ... neviděl " podíval se do krabičky . Uslyšeli jsme kroky . Rychle jsem schoval dárek zpátky za záclonu.

" Už jsme tady ... Kaiře se to moc líbilo " posadila jsem Kairu zpátky na židli aby dojedla snídani . " Až se maminka vzbudí půjdeme se převléknout a oslava může začít " taťka radostně zvolal . " Tak jo " šla jsem se podívat na mamku . " Mami ... mami ... probuď se " jemně jsem do ní drkla . " Co se stalo ??? " hned se posadila . " Běž se nasnídat ... pak bude oslava " trochu jsem mamce pomohla si vzpomenout co je dnes za den . " Jo jasně " byla trochu zmatená .
...
Někdo zaťukal na mé dveře do pokoje " Dále " . " Ahoj tati " posadila jsem se . " Už se můžeš oblékat " zavřel za sebou . " Díky " trochu jsem si poklidila . " Ty už si moje velká ženská ... 24 roků ti bude " vzal si mě na klín . " Ale tati " objala jsem ho . " Máš už něco zabalené ??? " podíval se po pokoji . " Jak vidíš tak něco ano " zasmála jsem se . " Oblékni se ... přijď pak do kuchyně " rychle odešel . " No super ... co na sebe ??? " zeptala jsem se sama sebe . Otevřela jsem skříň . Na ramínku byly krásné modré minišaty a u nich lísteček : Mám moc ráda . Určitě ti budou slušet . S láskou mamka ❤ . " Já prostě žeru " začala jsem si je oblékat .
...
Podívala jsem se do zrcadla " Konečně vše jak má být " dotupírovala jsem si poslední vlas .
...
Sešla jsem schody . Dveře do kuchyně byly zavřené . " Aha tak tady asi nikdo není " chtěla jsem odejít . Uslyšela jsem něčí hlas . Otočila jsem se . Někdo mi zakryl oči a vedl bůh ví kam . Neznámý mě posadil na židli a odkryl mi oči . Dort , balónky , dárky , rodina , ... no prostě vše co má na oslavě být . " Děkuji " všem jsem poslala pusu . " Sfoukni svíčky a něco si přej " Kaira ke mě dort přistrčila . " Tak jo " zamyslela jsem se . " Přeji si ať jste všichni zdravý a šťastný až odejdu " sfoukla jsem všech 24 svíček . Ostatní zatleskali . " A teď je čas na dort " mamka vzala nůž a rozkrojila ho . " Maminka dort pekla sama " taťka mě pohladil po vlasech . " To jste nemuseli " na všechny jsem se usmála . Cris mi dal pusu a zašeptal " Miluji tě " . Odpověděla jsem mu " Já tebe taky " rychle ho odstrčila aby to Kaiře nepřipadalo divné .

TADY MÁME DALŠÍ DÍL . DOUFÁM ŽE SE VÁM LÍBIL . DO KOMENTÁŘŮ MI NAPIŠTE JESTLI MÁM SVOJI TVORBU NĚJAK ZMĚNIT NEBO VYLEPŠIT . ZA VAŠI RADU BUDU RÁDA .

Chci žít sama Where stories live. Discover now