Výchova od vlkodlaků

76 3 3
                                    

" Mami " ano té vlkodlačici jsem říkala mami protože mě našla zmrzlou v lese pod stromem . "Ano Lydie ... co potřebuješ " přišla do mého malého pokoje . " Kde je táta ?" i tomuto vlkodlakovi jsem říkala tati protože mě zabalil do svých šatů . " Tatínek nám loví večeři " hodila si utěrku přes rameno . Uslyšela jsem řev Alfy " To byl taťka potřebuje pomoc ... můžu ??? " zvedla jsem se z postele . " Jasně že ne ... dělám si srandu " odpověděla mi . " Díky " vyskočila jsem oknem na zahradu . Vzhlédla jsem k lesu a proměnila se . Rozeběhla jsem se . Už jsem viděla taťku , honil jelena . Taťka k němu běžel z pravé strany . Proto jsem se rozhodla běžet z levé . " Ahoj Lydie ... vybrala jsi si dobrou taktiku " pozdravil mě . " Děkuji ... už ho skoro máme " přidala jsem . Utíkala jsem rychleji než jelen . Vyběhla jsem na strom . Když kolem běžel , skočila jsem na něj a zaryla do jelena své tesáky . Jelen upadl na zem . Vítězoslavně jsem zařval vlkodlačím řevem . " Dobrá práce Lydie " pochválil mě taťka . " Děkuji ... ty jsi byl taky výborný " objala jsem ho . On mě pevně stiskl . " Půjdeme domů ??? " na záda jsem si hodila jelena . " Počkat ty jsi ho chytila ... tak já ho ponesu " ze zad mi jelena sundal . " Děkuji " usmála jsem se . " Nemáš zač ... a teď rychle za maminkou " pohladil mě po vlasech .
...
" Mami jsme tady " rozkřikla jsem se po domě . " Tak co jste chytili ??? " mamka k nám přišla . Taťka hodil na zem jelena . " Vy jste šikovní " oboum nám dala pusu . " A vyvázli jsme bez jediného škrábnutí " pochlubila jsem se . " Tak to jste se překonali " donesla jelena do kuchyně . " Parkre pomůžeš mi ho naporcovat ??? mamka se zeptala taťky . Taťka se jmenuje Parker Kormen a mamka se jmenuje Mellisa Kormen . " Ano Melli " říká jí Melli protože jeho oblíbená zmrzlina se tak jmenuje " Tati jsem od krve ... půjdu se osprchovat a za půl hoďky jsem tady " vyšla jsem do koupelny po dřevěných schodech .
...
Sundala jsem ze sebe všechno oblečení . Vlezla jsem si do sprchy , pustila si písničky ... konkrétně Sigala Sweet Lovin' . Tu písničku jsem milovala . Pustila jsem na sebe teplou vodu a přemýšlela . ' Už mi bude osmnáct ... chtěla bych žít sama ale své " rodiče " přeci nemůžu opustit ' tyto myšlenky mi probíhali v hlavě .
...
" Lydie jsi v pořádku ??? " do mé koupelny vešel taťka . " A-ano jsem ... jen jsem chvíli přemýšlela " zasmála jsem se . " Chvíli ... jsi tu už hodinu " zakryl si oči rukou . " Hned jsem dole " vypnula jsem vodu . " OK. " odešel .
...
Otevřela jsem svou dřevěnou skříň . Celý dům byl ze dřeva . Postel , koupelna , no prostě vše . Vyndala jsem černé slim džíny , černé tílko a zelený přehoz .
...
" Moc ti to sluší " mamka si pohladila své velké těhotenské břicho . " Už se těším na sourozence " poplácala jsem mamku i taťku po rameni a sedla si ke stolu . Mimochodem ten byl taky ze dřeva . " Jak velkou porci budeš chtít ??? " zeptala se mě . " Asi tak středně " usmála jsem se . " Dobrou chuť " mamka přede mě položila talíř s jelením masem a bramborami . Neznamená že když jsme si ho ulovili nemůžeme si jelena upéct a něco si k němu dát . Jsme lidi ale trochu odlišní .

TAK TADY MÁME PRVNÍ DÍL NOVÉ KNÍŽKY CHCI ŽÍT SAMA . DOUFÁM ŽE SE VÁM KAPITOLA LÍBILA . TĚŠTE SE URČITĚ NA DALŠÍ .

PŘEČTĚTE SI TAKÉ KNÍŽKY OD AUTORKY MARIEZILKOVA . NAPSALA DVĚ NÁDHERNÉ KNÍŽKY . TEĎ PRACUJE NA TŘETÍ . NA STO PROCENT SE VÁM BUDOU LÍBIT .
JMENUJÍ SE : ANO TRENÉRE !!
BEZE SMEČKY , ( ANO TRENÉRE BOOK 2 )
A TEĎ PÍŠE : VŮDCE SMEČKY ( ANO TRENÉRE BOOK 3 )

Chci žít sama Where stories live. Discover now