~39~

6.4K 348 60
                                    

Probudila jsem se a promnula oči. Rozhlédla jsem se po pokoji a nemohla uvěřit, že to je vážně skutečné. Jsem v New Yorku se svým klukem. "Zlato?" Ozval se za mnou hlas a já se hned otočila. "Dobré ráno" dala jsem mu pusu na tvář a vstala z postele. "Jdu se osprchovat." Řekla jsem a zamkla se v koupelně. Svlékla jsem ze sebe tričko a stoupla si do sprchového koutu. Pustila jsem na své tělo horkou vodu a vypustila všechno ze své hlavy. Nechtěla jsem o ničem ani o nikom přemýšlet. Prostě naprosto vypnout. Vlasy jsem si umyla vanilkový šampon a poté spláchla teplou vodou. Tělo jsem taky umyla vanilkovým sprchovým gelem . Vypla jsem vodu a utřela se do ručníku. Kolem těla jsem si obmotala ručník a vyšla z koupelny. Z kufru jsem si vytáhla světle modré jeany a triko Dirty Pig. Oblékla jsem si to a na nohy si nazula conversky. Poté jsem se lehce namalovala a čekala na Jaie než vyleze. Když se po deseti minutách konečně otevřely dveře postavila jsem se a chytla kabelku do ruky. "No konečně. Co jsi tam dělal pět hodin?" Zasmála jsem se a chytla Jaie za ruku. "Musím vypadat dobře před holkama." Zasmál se a já ho pustila. "Fajn."dělala jsem uraženou a šla k výtahu. "Jess čekej." Křikl na mě Jai a já se otočila. "Čekám." Odpověděla jsem a dál čekala na výtah. Ťukala jsem nohou o podlahu a potichu si pobrukovala písničku Stitches. Po půl minutě už jsem si začala zpívat.

You watch me bleed until I can't breathe
Shaking
Falling onto my knees
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches

Dokonce se ke mně přidal i Jai. Takže jsme uprostřed chodby stáli a zpívali si. Výrah cinkl a dveře se otevřely. Vystoupilo pár hostů a my nastoupili. Zmáčkla jsem přízemí a už se jelo. Výtah do přízemí dotazil až po pěti minutách, protože zastavoval na asi dalších šesti patrách. Vešli jsme do jídelny a rovnou si vybrali jídlo. Sedli jsme si k našemu stolu a pustili se do jídla. "Co budeme dělat potom?" Zeptala jsem se, když jsme vyšli z jídelny a šli do pokoje pro tašku. "Půjdem se podívat po New Yorku." Chytl mě Jai za ruku a táhl do výtahu. V pokoji jsem si vzala jen kabelku a zase jsme šli dolů do hlavní haly. Na recepci jsme nechali klíče a vyšli z hotelu. Nejdřív jsme zamířili do central parku a udělali jsme plno fotek. Procházeli jsme se New Yorkem a celý tenhle výlet utekl jako voda. Já se ani nenadála a seděla jsem v letadle na cestě domů. 

,,Jsi úžasná víš to?"  Zeptal se mě Jai při cestě domů.
,,No teď už to vím." Líbla jsem ho na tvář a otočila se zpět k okýnku.
Sledovala jsem krajinu pod mrakama a u toho si pouštěla písničky. Zavíraly se mi oči až se nakonec dovřely úplně a já upadla do spánku.

"Jai vstávej už přistáváme

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Jai vstávej už přistáváme." Tentokrárt jsem to byla já která ho budí.
Ten se jen rozhlédl pookolo a zapnul si bezpečnostní pás. Letadlo začalo pomalu klesát a prolétávat mraky, aby jsme po 4 hodinách letu (fakt nevím jestli to jsou 4 hodiny ale nemám teď čas si to ověřit tak to prosím promiňt) dosedli na zem. Když jsme se dotkli země spadl ze mě velký kámen, že jsme dorazili všichni v pořádku.
"Právě jsme bezpečně přistáli v Los Angles. Děkujeme, že jste si vybrali práve náš let a přejeme vám hezký zbytek dne." Ozvalo se po letadle a lidi začali tleskat.
Všichni se začali hrnout ven jen já a Jai jsme seděli a čekali až se to trochu zklidní. Sundali jsme příruční zavazadlo a mezi posledími vyšli z letadla. Čekali jsme u jezdícího pásu než dorazí naše kufry. Postavila jsem před mého kluka a stoupla jsem si na špičky, abych mu mohla dát pusu. Potom jsem se chtěla odtáhnout, ale on si mě za pas přitáhl k sobě a spojil naše rty zase v jedny.

"Ujedou,nám,kufry

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Ujedou,nám,kufry." Říkala jsem sekaně.
"Neboj,ty,nám,jen,tak,nezmizí." Usmál se a já se konečně odtáhla.
"Hele tam jsou naše kufry." Ukázala jsem na dva kufry, které mířily k nám.
Jai k nim přiběhl a sundal je z pásu. Došel ke mě, já si chytla svůj kufr a vydala se společně s Jaiem do hlavní haly, kde na nás měli čekat ostatní. Když nás uviděli začali pískat a křičet na nás. Samozřemě se ostatní lidi začali na nás otáčet a nechápali co se tady děje.
"Jess!" Vykřikla moje nejlepší kamarádka.
"Nino." Taky jsem vykřikla její jméno a rozeběhla se i s kuframa za ní.
Sice jsme se neviděli asi jen pět dní, ale i tak to byla strašně dlouhá doba. Se všemi jsem se pozdravila a mohlo se jet domů. Jela jsem rovnou ke klukům, protože s otcem v poslední době nemáme moc dobrý vztah. Otevřeli jsme dveře od jejich domu a jako první jsme uslyšela štěkot mého pejska.
"Endy." Klekla jsem si k ní a vzala ji do náruče.
Začala jsem se s ní mazlit a ona mě olizovala.
"Hele nech moji holku." Přišel Jai a majetnicky mě objal.
"Zlato neboj jsem jen tvá." Dala jsem mu pusu a Endy pustila na zem.
Nějak jsem si mezitím nevšimla, že mi někdo odnesl kufr nahoru a tak už stačilo jen vyjít schody a jít si vybalit věci. Kufr jsem otevřela a začala pomalu vybalovat věci. Špinavé věci jsem odnesla do prádelny a vrátila se zpátky do pokoje, kde jsem schovala zbytek.

"Nudím se." Řekla Nina, když jsme všichni seděli v obýváku a nic nedělali.
"I já se nudím." Přidal se k Nině i Luke.
"Tak navrhněte co budem dělat." Prohlásil Daniel.
"No tak mohli bychom si zahrát flašku." Zasmál se Luke a já jen zvedla obočí.
"Vážně Luku? Flašku?" Zasmála jsem se.
"No a co. Však je to dobrá hra." Obhájil se.
No a tak jsme si všichni sedli do kolečka a Luke začal točit. Hrdlo flašky se zastavilo na Danielovi.
"Pravda nebo úkol?" Zeptal se Luke.
"Úkol." Usmál se Daniel.
"Takže." Luke se zamyslel a pak pokračoval. "Udělej striptíz." Zasmál se a Daniel vstal.
Začal se pomalu svlékat až pak na sobě měl jen trenýrky. A ponožky. Takhle to pokračovalo nějakou dobu až mě to přestalo bavit tak jsem se rozhodla, že si půjdu lehnout. Navíc jsem pořád byla unavená z letadla. Lehla jsem si do postele a do minuty přísahám jsem byla tuhá.

Konečně další část. Strašně se omlouvám, že nebyla dlouho, ale prostě to nešlo. Takže snad vás tady aspoň pár zbylo a ještě chci říct, že příští část bude poslední!!! Máte se na co těšit.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat