~34~

7.9K 510 82
                                    

Probudila jsem se s úsměvem. Vzala jsem mobil a odemkla ho.  Na twitteru jsem měla hromady zpráv, ať už od lidí, kteří mi chválili youtube kanál a nebo, že nám to spolu s Jaiem sluší. Je to zvláštní, protože spolu vlastně ani nechodíme. Našlo se tam i pár zpráv ve kterých se psalo, že jsem kurva a že Jaie chci jenom kvůli slávě a penězům. Bylo mi z toho do breku. Nic jsem jim neudělala a oni mě takhle odsuzují. Pokroutila jsem hlavou a řekla si, že ti lidi, co tohle píšou mi jenom závidí. A jako poslední tam na mě čekala zpráva od Jaie. 

JAI: Zlato spíš?
JAI: Asi jo.
JAI: Chybíš mi.
JAI: Nemůžu spát, když vím, že jsi tady, ale já nejsem s tebou.
JAI: Dobrou noc má princezno.
JAI: Jess?
JAI: Jsi vzhůru?

YOU:  Jaii.
YOU: Měl jsi přijit.
YOU: Přijdeš?

Zamkla jsem mobil a položila ho do postele. Šla jsem do koupelny a svlékla ze sebe oblečení. Stoupla jsem si do sprchového kouty a spustila na sebe proud horké vody. Umyla jsem si vlasy a potom i tělo. Vodu jsem vypnula a okolo svého těla a šla zpět do pokoje.
Z kufru jsem si vytáhla spodní prádlo, tepláky, tílko a mikinu. Všechno jsem si oblékla a v koupelně si ještě vyčistila zuby. Když jsem si vlasy dávala do copku někdo zaklepal na dveře. Běžela jsem ke dveřím a hned je otevřela. Byl tam Jai. Stál opřený o stěnu a čekal až otevřu.
„Ahoj." řekla jsem.
„Ahoj. Jdeme na snídani?" zeptal se a já přikývla.
„Jen se ještě obuju." ohla jsem se pro bílé tenisky a hned vyšla z pokoje. Zavřela jsem dveře a otočila se na Jaie. Ten mě chytl za ruku a dal mi pusu do vlasů. Zastavili jsme se před výtahem a já se otočila čelem k Jaiovo. Stoupla si na špičky a dala mu pusu. Dveře výtahu se otevřely, ale já jsem to nějak nevnímala a dívala se do jeho očí.
„Hele vy dva. Jdete nebo máme jít sami?" až tohle mě vytrhlo z transu a já se otočila k výtahu. Stáli tam všchni a dívali se na nás. Sklopila jsem hlavu a trochu se usmála. Jai mě chytil za ruku a táhl do výtahu. Vstoupili jsme dovnitř a já šla až k Nině.
„Ahoj." s pozdravem jsem ji objala.
„No ahoj." zasmála se.
„Co je?" zeptala jsem se.
„Nic." odpověděla Nina a chytla Beaua za ruku. Došli jsme do jídelny, kde bylo plno lidí. Všichni jsme si nabrali na co jsme chtěli chuť a sedli si k velkému stolu. Pustili jsme se do jídla a potom zase šli k výtahu. Všichni jsme šli do pokoje kluků a já si sedla na gauč ke kraji a vedle mě James.
„Čau brácho." zasmála jsem se a bouchla ho do ramene.
„Čau." taky se zasmál.
„Chyběl jsi mi." usmála jsem se a objala ho.
"Ty mě taky sestřičko." odtáhla jsem se a všimla si Jaie. Vstala jsem a šla za ním.
„Jdu do pokoje." pošeptala jsem mu do ucha a dala mu pusu na líčko.
„Potom přijdu." přikývla jsem a vyšla z pokoje. Výtahem jsem sjela o jedno patro níž a došla až ke svému pokoji. Odemkla jsem a rovnou si lehla do postele. Odemkla jsem mobil a přidala fotku s Jaiem na instagram. Ještě chvilku jsem byla na mobilu, ale potom mě vyrušilo klepání na dveře. Otevřela jsem je a do pokoje hned vešel Jai.
„Kde jsi byl? Trvalo ti to." zasmála jsem se.
„Promiň zlato." taky se zasmál.
„Sbal si všechny věci. Dneska máme koncert a potom jedeme dál." řekl a potom mě políbil. Ruce jsem obmotala okolo jeho krku a skočila mu do náruče. Jai mě opatrně položil na postel a nepřestával mě líbat. Sundal mi mikinu a ani na sekundu neopustil mé rty. Začal vyhrnovat mé triko, ale já ho zastavila.
„Promiň." omluvil se mi a lehl si vedle mě.
„Autobus tady bude za patnáct minut, tak se půjdu sbalit. Až tady bude skočím pro tebe. Dobře?" zeptal se a já přikývla. Dal mi pusu a potom odešel.

Dojeli jsme před arénu a všichni jsme vystoupili z tour busu. Vešli jsme dovnitř a hned do nějaké šatny. Kabelku jsem si položila na stolek a šla za Jaiem na jeviště. Než jsem ho našla tak to chvilku trvalo, ale nějak jsem to zvládla. Kluci stáli na podiu a domlouvali se se zvukařem. Já jsem si mezitím stoupla před podium vedle Niny. Kluci začali zkoušet a musím říct, že jim to fakt šlo. Zpívala jsem s nima a ani jsem si nevšimla, že písnička skončila, ale já zpívala dál. Hned když jsem si to uvědomila jsem se na všechny podílava a oni mi zatleskali. Já jsem si skousla ret a usmála se.
„Co kdyby sis zazpívala na koncertě?" zeptal se mě Beau.
„Cože?" nechápavě jsem se zeptala.
„Úžasně zpíváš a máš na to." povzbudil mě Beau.
„Já to, ale nezvládnu." zasmála jsem se.
„No jak myslíš." znovu začali zkoušet a já je se zájmem sledovala.
Když skončili tak jsme si zašli na oběd a do cukrárny.

Koncert začal a já jako vždy stála v zákulisí a sledovala je. Mezi písničkami předváděli vtípky a fanoušci se mohli zbláznit. Potom nastalo ticho.
„Chtěl bych na podium pozvat svou kamarádku Jessicu." řekl do mikrofonu Daniel.
„Pomozte nám ji tady dostat." řekl Beau a všichni začali křičet mé jméno. Nadechla jsem se a vstoupila na podium. Přiběhl za mnou Luke a doprovodil mě k prázdnému mikrofonu.
„Jelikož Jess dokonale zpívá tak nás napadlo, že by si mohla zazpívat." řekl Beau a podíval se na mě. Naznačila jsem, že ho zabiju a všichni se začali smát. Arenou se ozvaly tony písničky A Thousand Years. Podívala jsem se na kluky a myslela, že je zabiju na místě. Světla zhasla a svítilo jen na mě. Kluci odešli a já tam zůstala sama. Nadechla jsem se a začala zpívat. Zavřela jsem oči a představovala si jak sedím doma před kamerou a nahrávám nový cover.

I have died everyday waiting for you.
Darling don't be afraid.
I have loved you for a thousand years.
I'll love you for a thousand more.

Dozpívala jsem a všude se ozýval křik. Poté zhasla úplně všechna světla, že nebylo vidět vůbec nic. Stála jsem tam a rozhlížela se okolo sebe. Někdo mě chytl za ruku a pošeptal mi do ucha.
„Neboj se to jsem já." ten hlas bych poznala kdekoliv. Jai. Držel mě za ruku a já nevěděla co dělá. Najednou se světlo rosvítilo a Jaie přede mnou klečel a držel mě za ruku.
„Nechci tě požádat o ruku. Neboj." zasmála jsem se.
„Jessico, jsi ta nejúžasnější holka na světě, a proto se tě ptám. Jessico Elizabeth Stewart stala by si se mou přítelkyní?" dívala jsem se mu do očí a potom přikývla.
„Moc ráda." on vstal a já mu skočila okolo krku. Nohy jsem omotala okolo jeho pasu a políbila ho. Halou se ozval křik. Stoupla jsem si a na podium přišli ostatní.
„Až jsem z toho dojat." utřel si imaginární slzičku Beau. Odešla jsem do zákulisí a složila se na první židli, kterou jsem uviděla.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat