~25~

7.3K 455 6
                                    

„Jess, no tak dělej." zakřičela přes dveře Nina.
„Takhle nemůžu nikam jít." zakřičela jsem na ni nazpět. Znovu jsem se na sebe podívala do zrcadla a vydechla jsem. Černé šaty obtahovaly mé tělo a končily pod zadkem. Vlasy jsem měla trochu natočené a líčení bylo opravdu jednoduché. Jen výrazné linky s ocáskem, řasenka, make up, pudr a červená rtěnka.
„Určitě jsi úžasná, tak vylez už z té koupelny." nadechla jsem se a odemkla dveře. Pomalu je otevřela a uviděla Ninu, jak se na mě dívá s otevřenou pusou.
„Oh my goodness." řekla když si mě celou prohlédla. Zasmála jsem se a taky si ji prohlédla. Vlasy měla vyžehlené a na sobě měla světle modré šaty dlouhé do půlky stehen. Na nohou měla obuté bílé lodičky a na rtech měla nevýraznou rtěnku. Oči doplňovala řasenka a uzoučká linka.
„Taky vypadáš dobře." usmála jsem se na ni. Přešla jsem ke kufru a vytáhla z něho pár černých lodiček. Obula jsem si je a ještě chytla psaníčko přes rameno, do které jsem dala peněženku a mobil. Abyste to pochopili. Kluci mají teď koncert a my se s Ninou nudily, tak jsme se rozhodly, že zajdeme do nějakého baru. Kluci to neví, ale to nevadí. Obě jsme vyšly z pokoje a Nina zamkla. Já jsem mezitím šla přivolat výtah. Nina mě doběhla a společně jsme nastoupily do prázdného výtahu. Zmáčkla jsem přízemí a výtah nás tam odvezl. Nina dala klíče na recepci a pak se vrátila zpátky ke mně.
„Můžeme?" zeptala jsem se a ona přikývla. Vyšly jsme z hotelu a stoply si první taxík, který projížděl okolo.
„Tak kam to bude slečny?" zeptal se taxikář. Nina mu řekla jméno klubu a on se zasmál. Vyjel a já se dívala ven z okna. Po deseti minutách jsme dojeli před nějaký klub odkud už hrála hlasitá hudba. Podala jsem mu peníze a s Ninou jsme vystoupily z taxíku. Vstoupily jsme dovnitř a mě do nosu udeřila vůně cigaret. Než jsem se stihla vzpamatovat tak mě Nina táhla k baru.
„Dvakrát whisky." Křikla na barmana a já se podívala na parket. Bylo tam pár kluků, kteří by za to stáli, ale nevím jak to je mezi mnou a Jaiem takže se do ničeho pouštět nebudu. Nina mi do ruky vrazila skleničku a já ji do dna vypila. Krkem mi projela hořká chuť. Objednala jsem nám další a potom další. Pořád si nemůžu zvyknout, že v Evropě se alkohol pije už od osmnácti. Nám s Ninou za měsíc osmnáct bude, takže to bylo v pohodě. 
Po hodině jsem byla pěkně na mol. Tančila jsem na parketě a něčí ruce se mě chytly za boky. Nijak jsem to neřešila, spíš jsem si to užívala. Začala jsem zadkem kroutil a otírat se o jeho rozkrok. Otočila jsem se na toho dotyčného a mile se usmála. Stál tam svalnatý blonďák. Chytla jsem jednu jeho ruku a dala si jí na zadek. Tu druhou nechal na mém boku. Já svoje dala na jeho hruď a jela pomalu dolů. Když jsem byla u konce jeho trička tak jsem zase jela nahoru.
„Chci tě." řekl, abych to slyšela jen já.
„Tak si mě vem." řekla jsem mu do ucha a u toho skousla jeho ušní lalůček. Chytl mě za ruku a táhl k záchodům. Vešli jsme na holčičí a vysadil mě na umyvadlo. Podíval se jestli tady někdo je, když zjistil, že není tak se vrhl na mé rty. Ruce jsem obtočila okolo jeho krku a někdy zajela až do vlasů. Jedna jeho ruka byla na mých zádech a ta druhá se pomalu přibližovala z mého stehna mezi mé nohy. Z mých rtů se přemístil na krk, který různě kousal a líbal. Byla jsem nucena vzdychnout. Začala jsem mu sundávat pásek a potom mu dolů dala kalhoty. Už jsem mu chtěla sundat i boxerky, ale dveře záchodů se rozletěly.
„Jessico?!" V ten moment ze mě vyprchal všechen alkohol a já si uvědomila, co jsem chtěla udělat.
„Myslel jsem, že jsi jiná." s tímhle odešel. Odstrčila jsem toho chlapa a utíkala za ním ven. Vyběhla jsem až ven z klubu a rozhlédla se na všechny strany. Když jsem ho uviděla tak jsem se za ním rozběhla. Sice jsem byla bosá a myslím, že jsem šlápla do něčeho ostrého, ale nevnímala jsem to.
„Jaii. Prosím." vykřikla jsem na něho a on se otočil. Podívala jsem se do jeho očí a viděla jsem v nich slzy. Tolik mě to ničilo.
„Nech mě být. Nikdy jsme se neměli setkat. Byla to chyba." zase se otočil a odešel. Podlomily se mi kolena a já dopadla na zem. Začala jsem brečet a v hlavě si pořád přehrávala ty dvě věty. Nikdy jsme se neměli setkat. Byla to chyba. Chyba. Po dvaceti minutovém sezení na zemi jsem se zvedla a šla se projít. Nemůžu se vrátit na hotel. Ne když tam bude Jai. Nemůžu se na něj už ani podívat. Co jsem to udělala?! Vážně jsem to udělala?! Prosím, že se teď probudím v Jaiově objetí? Prosím. Podívala jsem se na noční oblohu, ale nebyla vidět ani jedna hvězda. Bylo zataženo a myslím, že začne i pršet. To bude super jestli začne. Nemám žádnou bundu a ani boty. Kdybych si je nasadila tak bych neušla ani jeden krok. Takže v jedné ruce jsem měla boty a v druhé kabelku. Vlasy jsem měla různě rozházené a mé líčení bylo zničené od slz. Hlavu jsem měla skloněnou a šla neznámo kam. Z kabelky jsem si vytáhla mobil a odemkla ho. Měla jsem pět zmeškaných  hovorů od Niny a to bylo všechno. Vytočila jsem její číslo a ona to hned zvedla.
"Jessico! Do prdele kde jsi?" zněla vytočeně, ale vůbec ne opile.
„Nevím." řekla jsem s nezájmem.
„Jak jako nevíš?! Naposledy jsem tě viděla, když jsi tančila."  řekla.
„Nemůžu se vrátit." sotva jsem na to pomyslela hned jsem začala brečet. Byla to chyba. Nikdy jsme se neměli setkat. Zavzlykala jsem.
„Jess. Co ti je?"
„Zeptej se Jaie." při jeho jméně jsem začala ještě víc brečet.
„Co ti ten hajzl udělal?"
„Nic. On nic. To já jsem to zničila." Po tomhle jsem zavěsila a na mou ruku dopadla první kapka deště. Do minuty začalo pršet víc a víc. Byla jsem celá promočená a byla mi zima. Šla jsem dál a dál a ani jsem nevěděla kam. Po dvaceti minutách jsem se rozhlédla okolo sebe a zjistila, že jsem nějak došla k hotelu. Nešla jsem dovnitř jen jsem si sedla na lavičku a koukala před sebe. Uslyšela jsem jak se otevřely hlavní dveře a z nich vyběhl někdo hodně podobný Jaiovi. Možná to byl Jai a možná Luke. A nebo někdo úplně jiný. Zabočil ke mně a já se rychle schovala. Prošel kolem mě a já zjistila, že to byl Jai. Byla to chyba. Když byl daleko tak jsem si sedla zpátky a někdo si přede mě stoupl.
„Chci být sama." řekla jsem neznáme osobě. Osoba si však sedla a objala mě. Podívala jsem se na ni a zjistila, že to je James. Začala jsem brečet a pořádně ho objala.
„Jess. Jsi celá promočená pojď dovnitř." řekl James. Jamese mám ráda. Je pro mě jako starší bratr, kterého jsem nikdy neměla. Jen jsem přikývla a společně s ním jsem se vydala do našeho patra. Výtah nás dovezl nahoru. James zaťukal na dveře našeho pokoje a z nich vyšla Nina.
„Jess." řekla, když mě viděla. James šel se mnou až dovnitř a já, jako tělo bez duše, si z kufru vytáhla tepláky, triko, mikinu a čisté spodní prádlo. Zalezla jsem do koupelny, kde jsem se převlékla, odlíčila a vlasy si stáhla do copu. Vyšla jsem z koupelny a James tam pořád byl.
„Děkuju Jamesi." poděkovala jsem mu, on se usmál a potom odešel. Lehla jsem si do své postele a přikryla si peřinou i hlavu.
„Víš co se stalo?" zeptala jsem se pořád s hlavou pod peřinou.
„Jo." řekla smutně.
„Řekl ti co mi řekl?" zeptala jsem se znovu.
„Jo." smutně odpověděla. Sedla si na mou postel a objala mě. Měla jsem jen zavřené oči a nic nedělala. Po pár minutách se Nina zvedla a odešla z pokoje. Já jsem do chvíle usnula.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat