~30~

6.8K 469 54
                                    

Vystoupila jsem z auta a zaplatila chlápkovi, který ho řídil. Když jsem se otočila uviděla jsem Vanessu. Na sobě měla kraťásky a černé tričko zakasané vevnitř. Usmála jsem se a vykročila k ní.
„Ahoj." objala mě a já ji pozdravila.
„Jdeme?" zeptala jsem se a ona přikývla.
„Kam vůbec jdeme?" zeptala jsem se.
„Vím o jedné party. Není v baru, ale u někoho doma a jsme pozvané." zasmála se a já s ní. Po chvilce jsme tam došly a já zůstala zírat na ten barák. Venku byli lidi, kteří zrovna vcházeli a vevnitř už hrála hudba. Vaness se zasmála a už se hnala dovnitř. Než jsem k ní stihla dojít zazvonil mi telefon a já ho zvedla.
„Halo?" zeptala jsem se do telefonu a pořád stála před barákem.
„Ahoooj Jeess." vykřiklo hodně lidí do telefonu.
„Ehm. Jen taková malá otázečka. Kdo to sakra byl?" zasmála jsem se.
„To byla Nina a pak Beau, James, Daniel a Luke." vysvětlila Nina.
„Jo ahaa." odpověděla jsem
„Pojď za námi kočko." zakřičel na mě někdo a plácl mě po zadku.
„Počkejte chvilku." řekla jsem nazpět.
„Kde je Jaii?" zeptala jsem se.
„Je tady taky." odpověděla mi.
„Ahoj Jaii." snažila jsem se znít mile.
„Ehm ahoj Jess." řekl do telefonu, ale dál už jsem nikoho neslyšela, protože mi někdo vzal mobil a táhl dovnitř. Začala jsem pištět a snažila se otočit.
„No tak zlato. Uklidni se. Užijeme si spolu party." zašeptal mi někdo do ucha a já se otočila. Stál tam hnědovlasý kluk s vyčesanými vlasy nahoru. Hnědé oči se vpily do těch mých. Svaly mu obepínalo bíle tričko. Mohlo mu být tak 20.
„S tím nemám problém." taky jsem mu zašeptala do ucha a skousla jeho ušní lalůček. Zavzdychal a zmáčkl mi zadek.
„Opatrně krasavče, nebo ti ufiknu tvého kamaráda." zasmála jsem se a odešla k baru. Něco jsem si nalila a hned to vypila. Vypila jsem toho asi pět a už se začínala motat. Došla jsem na parket a začala tančit. Nejdříve jsem tančila sama, ale potom se něčí ruce ocitly na mých bocích. Zadečkem jsem opírala o jeho rozkrok a pak se k němu otočila čelem. Stál tam zase on. Nevím jeho jméno, ale budu mu říkat Miláček.
„Miláčku co tady děláš?" zasmála jsem se a ruce mu obmotala okolo krku.
„Jak jsi mi to řekla?" zasmál se.
„Miláčku?" zasmála jsem se a táhla ho k baru. Opila jsem se a to totálně. Poslední, co si pamatuju je to, že mě Miláček někam odtáhl.

Au. Kurva. Chytla jsem se za hlavu a posadila se. Byla jsem v posteli, ale nebyla to moje postel. Podívala jsem se vedle sebe a uviděla tam nějakého kluka. Teda Miláčka. Podívala jsem se na sebe a měla jsem na sobě jen spodní prádlo. Do prdele. Já se s ním vyspala. Kurva. Cítím se jak děvka. Rychle jsem vstala, ale hned toho litovala. Bolest vystřelila do mé hlavy a já myslela, že umřu. Našla jsem svoje kraťasy, ale triko ne. Našla jsem, ale triko od Miláčka. Proč mu pořád tak říkám? Oblékla jsem si ho a všimla si, že na stole byla moje kabelka s mobilem. Rychle jsem ji vzala a vyšla z pokoje. Rozhlédla jsem se a uviděla schody dolů. Vydala jsem se tedy tam a potom sešla schody dolů. Nechtěla bych to tady uklízet. Vyndala jsem si mobil, ale byl vybitý. Snažila jsem se nějak zorientovat a dostat se domů. Popošla jsem a na druhé straně ulice jsem uviděla barák, který znám. Šla jsem k němu a potom se už konečně dostala domů.
Došla jsem domů a šla se pozdravit s Endy. Dala jsem jí jídlo a mobil na nabíječku. Z kuchyně jsem si vzala aspirin a zapila ho vodou. Ještě, že dneska nemám práci. Je tam nějaká jiná dvojice. Což je rozhodně dobře. Ze skříně jsem si vytáhla spodní prádlo, tepláky a volné tričko. Vše jsem si přenesla do koupelny a svlékla ze sebe oblečení. Stoupla jsem si pod proud vody a umyla ze sebe všechnu špínu. Potom jsem vodu vypnula a oblékla si oblečení. Ještě jsem si vyčistila zuby a přečesala vlasy. Špinavé oblečení jsem dala do koše na prádlo a šla si pro mobil. Vytáhla jsem ho z nabíječky a lehla si na gauč. Mobil jsem zapnula a hned začal celý vibrovat. Měla jsem přes 50 zmeškaných hovoru od Niny, Jaie a od taťky. Sakra. Rychle jsem vytočila jeho číslo.
„Ahoj tati." pozdravila jsem ho, když to zvedl.
„Proč jsi mi nezvedla telefon?" zněl naštvaně.
„Já- já jsem už spala a zapomněla jsem si ho dát na nabíječku takže se vybil." snad mi to uvěří.
„Budu ti věřit," už zněl klidně a já si oddychla, „Já a Meredit(tátova přítelkyně) už musíme jít." rozloučil se vypnul to. Projela jsem sociální sítě a zdržela se na twitteru. Objevil se mi od Niny tweet, kde byli všichni. Ona, Beau, James, Daniel, Luke i Jai. Usmála jsem se nad tím, jak byl šťastný. Jak všichni byli šťastní. Dala jsem jim 'lajk' a retweetla. Ještě jsem k tomu dopsala. I miss u guys. Sotva jsem to odeslala můj mobil začal znovu zvonit. Byla to Nina.
‚Ahooj. Jessii." byla opilá.
„Nino jsi opilá. Běž spát." začala jsem se jí smát.
„Ty jsi byla večer. Tak já jsem teďkom." odkud sakra ví, že jsem byla opilá?
„Odkud víš, že jsem byla opila?" zeptala jsem se.
„No když jsem ti volala, tak tam byla slyšet hudba a pak tě přece někdo vzal, ale nevypl ho-hovor. Kdyby js-jsi viděla Jaie ja-k zuřil, když to slyšel." zasmála se.
„Sakra. Že já všechno zkazím." byla jsem na sebe naštvaná. Místo toho, aby jsem byla smutná, že nejsem s Jaiem tak si chodím někde chlastat. A ještě ke všemu jsem se s ním vyspala. Asi. Ani jsem si nevšimla, že to Nina  vypla. Položila jsem mobil na stolek a pohodlně si lehla. Zapnula jsem televizi a začala se dívat na nějaký film. Už vím co udělám. 

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat