~9~

13.6K 693 19
                                    

S Endy jsem se vrátila domů a šla se hned najíst. Sedla jsem si na židli a začala jíst rizoto. Ještě jsem umyla nádobí a vrátila se do pokoje. Nasadila jsem si sluchátka a začala uklízet. Uklízela jsem, tančila a u toho i zpívala. Otevřely se dveře a do pokoje vešel táta. Sundala jsem si sluchátka a sedla si na ustlanou postel.
„Máma by na tebe byla hrdá." řekl po chvíli.
„Opustila nás, tak o ní nemluv." řekla jsem hnusně, ale nechci se o ní bavit.
„Dobře. Dneska musím do práce, takže budeš doma sama. Jestli chceš, tak ať jde k nám Nina." Usmál se a já přikývla. Odešel z pokoje, já si zase nasadila sluchátka a pokračovala tam, kde jsem skončila. Po deseti minutách jsem už měla všechno hotové. Stoupla jsem si před postel a spadla jsem do ni. Chvilku jsem tam jen tak ležela hlavou v matraci, ale vyrušilo mě pípnutí mobilu. Rychle jsem se pro něj natáhla a zjistila, že mám novou zprávu. Jai. Hned mi přeběhlo jeho jméno hlavou. Odemkla jsem ho a zprávu si přečetla.

JAI: Dobré ráno zlato.

YOU: Že tě to pořád baví.

JAI: Baví. A tobě to už to nevadí, jak tak vidím.

YOU: Už si na to začínám zvykat.

~

YOU: Nino?

NINA: Jess?

YOU: Budeš dneska spát u nás?

YOU: Taťka nebude doma.

NINA: Jasně. A zajdem teď do obchodu na nějaké nové oblečení?

YOU: Platí.

NINA: Fajn, tak za půl hodiny před obchodem.

YOU: Budu tam.

~

YOU: Tak copak dneska budeš dělat?

JAI: Mám nějakou akci s klukama. Budeme někde vystupovat.

YOU: Tak si to užij.

JAI: A co budeš dělat ty? Krásko.

YOU: Ughh.

YOU: Jdu s Ninou do obchodu a pak u nás spí.

JAI: Ty si to taky užij.

YOU: Už se musím jít chystat. Jestli tam nepřijdu včas tak mě Nina zabije.

JAI: Tak utíkej. Kdyby mi tě zabila, tak bych to nepřežil.

YOU: No neměl by sis s kým psát.

JAI: Zlato jsem slavný. Můžu si psát s fanynkama.

YOU: No jo, bože.

JAI: Tak se nejmenuju, ale klidně mi tak říkej.

YOU: Tak já se jdu nachystat potom ještě napíšu.

JAI: Zatím.

Mobil jsem dala na nabíječku, aby byl plně nabitý a šla do koupelny. Z šuplíku jsem vytáhla make up, který jsem si rozetřela po celém obličeji.Potom korektor a vše jsem zapudrovala. Udělala jsem si malé linky a řasy si projela řasenkou. Na rty jsem si dala jenom balzám a šla se převléct. Otevřela skříň a vytáhla z ní tmavě modré kraťasy, bílí crop top, šedý svetřík a skříň zavřela. Všechno jsem si oblékla a na krk jsem si dala řetízek a stoupla si před zrcadlo. Otevřela jsem aplikaci snapchat a vyfotila se. Poslala jsem to všem včetně Jaie. Ten si to hned zobrazil a uložil. Do kabelky jsem si dala peněženku, mobil a další věci. Otevřela jsem dveře a šla do obýváku.
„Tati jdu s Ninou nakupovat a ona potom u nás teda přespí." oznámila jsem mu a on jenom přikývl.
„V kuchyni mám nějaké peníze, tak si je vem. A asi se už neuvidíme, tak si to s Ninou užij a ať si brzo doma." poděkovala jsem a šla do kuchyně pro peníze. Něco jsem si vzala a šla si obout šedé tenisky.
„Tak ahoj."
„Ahoj." podívala jsem se na mobil a měla jsem asi deset minut čas. Stejně přijdu pozdě k obchodu je to tak patnáct minut autobusem a ještě něž k němu dojdu to je dalších pět minut. Tak jsem si otevřela zprávy a napsala Nině.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat