~24~

7.8K 464 4
                                    

Dneska je pátek a my přijeli do Maďarska. V neděli ve 3 ráno nám letí letadlo. Kluci mají dneska koncert a potom dva dny volno. Abych vám tak nějak řekla, co se tady dělo. Nina a Beau nám nakonec řekli, že spolu chodí. Jsou spolu strašně cute. Jinak se vlastně nic zajímavého nestalo. S Jaiem nechodím a myslím, že je to zatím dobře, ale když jsme někde sami tak se líbáme, ale to nic neznamená. Za asi deset minut budeme přijíždět k hotelu. Seděla jsem s Jaiem a ostatníma v obýváku a hrála si s Jaiovými prsty. Různě jsem je proplétala s mými a tak. Byla jsem o něj opřená a on mě hladil. Podívala jsem se na Ninu s Beauem a ti se zase líbali. Jen jsem nad tím pokroutila hlavou a začala se dívat na kluky.  Autobus zastavil a tak jsem se zvedla a došla si pro tašku. Chytila jsem ji a vystoupila z autobusu. Před vchodem do hotelu stálo pár fanynek, ale nebylo to nic hrozného. Kluci se jim podepsali a vyfotili se s nimi a poté vešli společně s námi dovnitř. Došli jsme na recepci.
„Dobrý den." řekla recepční.
„Dobrý den. Máme tady zarezervované tři pokoje na jméno Brooks." řekl Beau a ona začala něco hledat na počítači.
„Jistě. Tady máte klíče. Jídelna je v přízemí. A snídaně se podává od šesti do desíti hodin. Vaše pokoje se nachází v osmém patře. Když vyjdete z výtahu tak se dáte doleva a skoro na konci chodby jsou vaše pokoje. Přeji příjemné strávení v našem hotelu." ta recepční byla milá, pomyslela jsem si. Popošli jsme trochu od recepce a Beau začal mluvit.
„Takže holky vy máte pokoj samy pro sebe. Vedle vás budeme mít pokoj já,Luke a Jai. A vedle nás James s Danielem." Beau všem rozdal klíče a my se vydali k výtahu. Já jsem ho přivolala a jakmile se otevřely dveře výtahu tak jsme tam vešli. Někdo stiskl tlačítko s číslem osm a výtah nás vyvezl až nahoru. Zabočili jsme doleva a zastavili se před našimi pokoji. Kluci už vešli do svých, ale my ještě ne. Klíč jsem zastrčila do zámku a otočila s ním. Otevřela jsem dveře a první co jsem si pomyslela bylo "wau". Nina se přes mě prorvala a skočila hned na postel. V pokoji byly dvě manželské postele. Naproti dveřím bylo velké okno a dost široký parapet a na něm položená deka. Přesně pro mě. Zavřela jsem dveře a kufr jsem položila ke stěně a pořádně si ho prohlédla. Byl naprosto úžasný.
„Jeeeess?!" zamávala mi před obličejem Nina.
„Co je?"" zeptala jsem se.
Jdu se kouknout za Beauem." jen jsem přikývla a ona odešla. Přišla jsem k tomu oknu a sedla si na parapet. Deku jsem zatím odstrčila a nechala ji na večer. Opřela jsem se o zeď a prohlédla si město. Potom jsem vstala a přešla ke kufru. Vytáhla si z něho spodní prádlo, černé skinny kalhoty a burgundy volné triko s výstřihem do V. Ještě jsem si vzala taštičku, kde jsem měla všechny věci a zašla do koupelny. Když jsem to viděla tak jsem dostala málem infarkt. Uprostřed místnosti byla vana. Velká vana. O kousek dál stál sprchový kout. Teď si dám sprchu, ale večer. Večer se naložím do vany. Oblečení jsem si položila na stoleček, který tady byl a vysvlékla jsem se. Ještě jsem vytáhla ručník, šampón a sprchový gel. Stoupla jsem si do sprchy a pustila na sebe horké kapky vody. Sprchový kout byl zahalen v páře, která se dostávala i do místnosti. Nejdříve jsem si umyla hlavu a všechnu pěnu pořádně spláchla. Poté jsem si do dlaně dala trochu gelu a začala si umývat tělo. Slyšela jsem otevření dveří, ale nijak jsem to nevnímala, protože to byla Nina.
„Ježíši promiň." vyhrkl hned mužský hlas. Trhla jsem sebou, ale přes zamlžené, skleněné dveře sprchy jsem neviděla kdo to je.
„Tady Jai. Jen-jen jsem tě hledal a neslyšel jsem sprchu." trochu se zakoktal, ale pořád stál na místě.
„Dobře Jaii, ale teď už bys mohl jít vedle, abych se mohla osprchovat." zasmála jsem se a čekala co odpoví.
„Ehm. Jo jasně počkám vedle." s tímhle odešel. Rychle jsem se domyla a potom vypla vodu. Ručník jsem si obmotala kolem těla a potom si oblékla spodní prádlo. Zůstala jsem jen ve spodním prádle a začala si fénovat vlasy. Když byly suché tak jsem je stáhla do drdolu. Oblékla jsem si zbytek oblečení a očistila si zuby. Pak jsem si vytáhla make up a začala se líčit. Na obličej jsem nanesla jen korektor a pudr. Oči jsem zvýraznila tenkou linkou a řasy párkrát přetřela řasenkou. Jako poslední jsem si rty namazala balzámem a uklidila si svoje věci. Naposledy jsem se zkontrolovala v zrcadle a potom vešla do pokoje. Na posteli od Niny seděl Jai a něco dělal na mobilu. Jelikož si ani nevšiml, že jsem v místnosti, tak jsem toho využila. Rozběhla jsem se k němu a potom na něj skočila. Seděla jsem na jeho rozkroku a ruce měla na jeho hrudi. Začala jsem se smát a on taky.
„No počkej." šibalsky se na mě usmál a já začala utíkat. Na nohou jsem měla jen ponožky, ale ani to mi nezabránilo vyběhnout z pokoje a utíkat na konec chodby. Ohlédla jsem se a uviděla Jaie jak za mnou běží. Doběhla jsem na konec a už nebylo možnost úniku. Stoupl si přede mě a potom mě přitlačil ke zdi. Naše čela se dotýkala a my se dívali na sebe. Ztěžka jsme vydechli a já potom spojila naše rty. Chvíli jsem je tam nechala jen položené, ale potom udělala první pohyb. Jai se mnou spolupracoval. Jeho ruka sjela na můj bok a začal mi vyhrnovat triko. V tomhle jsem ho zastavila a odtáhla se od něj. Ještě jsem se zasmála a potom kolem něj prošla. Plácl mě přes zadek a já zapištěla. Jen jsem nad tím pokroutila hlavou a vydala se k sobě na pokoj.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat