46

882 22 10
                                    

Jorik

Het is 7 uur als ik aankom op Schiphol. Sinds we zijn geland regent het pijpenstelen. Hallo Nederland. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar ze kan zijn. Ik bel Anna nog een paar keer maar ze skipt ze allemaal. Ik kan wel helemaal gek worden hier. Ik loop naar de Starbucks en bestel een ijskoffie. Daarna bel ik een taxi. De taxi is er in 20 minuten. Ik gooi mijn koffers achterin en stap zelf ook in. Ik staar uit het raam. Kijkend hoe de kletterende regen naar beneden valt. Ik haat mezelf. Waarom heb ik Anna ooit laten gaan? Als ze me niet terug wil vind ik nooit meer iemand zoals haar. Ik geef een zucht.

'Sorry meneer, er staat hier een lange file en het kan wel 3 uren duren voordat we er uit zijn. Er is een groot ongeluk gebeurd waarbij 2 doden zijn gevallen' zegt de chauffeur.

'Oh' zeg ik lichtelijk geïrriteerd. Dat die mensen nu dood zijn kan ik niks aan doen maar ik kan er wel voor zorgen dat er niet meer mensen dood gaan. Zoals ik bijvoorbeeld. Want ik kan echt niet leven zonder de liefde van mijn leven. Oké dit klinkt allemaal heel cliché en vies en raar allemaal maarja, i'm only telling the truth. Ik wil een sigaret opsteken maar de chauffeur houd me tegen.

'Er word niet gerookt in de auto jongeman' zegt hij.

'Godver' vloek ik. Hier zit ik dan. Ik kan gaan lopen. Maar dan word ik kletsnat en ben ik ook nog 2 uur bezig. Het is half 5 als ik eindelijk bij mijn appartement aankom. Ik heb besloten morgen wel naar Anna te gaan zoeken. Ik stap uit de taxi en wil de sleutel uit de bloembak halen totdat ik me realiseer dat die er niet is. De deur is gewoon los. Ik loop naar binnen en zet mijn tas in de gang. Ik gooi mijn tas weg, schop mijn schoenen uit en hang mijn jas op. Ik loop door naar de woonkamer waar ik een slapende Anna aantref. Omijngod ze is hier! Ik voel mijn hart een sprongetje maken en app snel de rest dat ze in mijn appartement is. Ze ligt te slapen op de bank. Ik klik de tv uit en til haar in bridestile mee naar mijn slaapkamer. Daar leg ik haar in mijn bed. Ik loop naar de badkamer en poets mijn tanden. Daarna kleed ik me uit en ga ik naast Anna in bed liggen. Ik sla mijn armen om haar middel en leg mijn hoofd in haar nek. Dit is hoe het moet zijn. Voor altijd.

Anna POV

Ik word wakker van de zon die in mijn ogen schijnt. Ik voel 2 sterke armen om me heen en met een snelle beweging draai ik me om. Ik kijk recht in de ogen van Jorik. Ik begin te gillen en spring op.

'Jezus godverdomme wat doe jij nou hier?!?' Gil ik geschrokken.

'Jouw zoeken' zegt hij.

'Nou ik ben hier dus je kan wel weer gaan' zeg ik geïrriteerd.

'Dit is mijn huis dus ga jij maar weg' knipoogt Jorik.

'Nee, je weet best dat ik nergens heen kan' mompel ik.

'Sorry' zucht hij.

'Wat is er?' Vraag ik.

'Wat is er?!' Lacht Jorik sarcastisch.

'Jij denkt dat het grappig is om weg te lopen, naar Nederland te vliegen en vervolgens alle telefoontje en berichtjes te negeren' maakt Jorik af. Ik sla mijn ogen neer. Hij heeft wel gelijk. Misschien had ik wel iets van me moeten laten horen. Ze zullen wel tering ongerust zijn geweest. Ik slik.

'Sorry' mompel ik.

'Wil je dat alsjebliefd nooit meer doen? Ik was doodongerust' zegt Jorik.

Ik haal mijn schouder op. Hij ziet er zo goed uit in alleen zijn boxer en ik heb zo veel zin om hem te zoenen. Ik moet moeite doen om me in te houden.

'Ja?' Vraagt Jorik. Ik knik licht.

'Ik mis je' mompel ik ineens. En dat was blijkbaar de druppel voor hem. Jorik buigt voorover en drukt zijn lippen op de mijne. Eerst schrik ik even maar ik zoen hem dan toch terug. Na een tijdje trekt hij zich terug.

'Ik wil je niet kwijt, ik hou zo enorm veel van je!' Zegt Jorik.

'Ik hou ook zo veel van jouw' zucht ik en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Dit is hoe het moet zijn. Jorik en ik. Onze relatie is niet altijd sterk geweest en we zijn zo vaak boos op elkaar geweest. Maar wat ik wel weet is dat ik niet zonder hem kan. Wij zijn altijd...

-

Dit is het einde 😳 zo vreselijk veel sorry maar ik heb gewoon niet veel zin meer om te schrijven en ook niet veel tijd. Ik zal proberen nog een epiloog online te zetten :) ik hoop dat jullie dit verhaal allemaal leuk vonden! De Q & A ga ik niet meer doen omdat blijkbaar niet veel mensen vragen hadden dusja...

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now