43

829 24 2
                                    

Jorik

'Hallo Curaçaaaooo' roep ik en ik ren het podium op. Enorm veel gegil stijgt op en grijnzend begin ik met goud.

'2015 was zeker niet voor jouw, al me hits die waren heet en jouw pokoe's waren lauw, oef, ik weet het, ik zie je kijken naar mn vrouw ik ben met Ronnie in de skus zet je range rover blauw, vroeger wou je shit zeggen maar nu moet je niks zeggen, elke maand een nieuw nummer want je bitch blijft bellen. Fock die neppe rappers het gaat sowiezo fout, maak een pokoe met kleine je gaat sowiezo goud' zing ik. Het publiek gaat los en iedereen zingt de tekst keihard mee. Ik zie Anna samen met Nathan staan, te dicht op elkaar vind ik. Ik zie Anna meezingen op de muziek en probeer oogcontact te maken maar ze kijkt telkens weg.

'Wat een gezelligheid hier' zeg ik als goud afgelopen is.

'Ik ben hier niet alleen, een groot applaus voor mijn goede vriend RONNIE FLEX' roep ik. Alweer klinkt er een groot gejuich en Ronnie rent op. Gelukkig zijn we weer helemaal de oude.

'Heee maat' grijns Ronnie en we springen tegen elkaar aan.

'Weetje, heel veel meisjes doen dingen zonder een goeie reden vind je ook niet?' Vraag ik Ronnie. Ronnie grijnst en de begindeuntjes van 'Zonder Reden' klinken door de boxen. De zon schijnt en er staat een koel windje, het perfecte weer voor een buitenluchts concert. Er staat een meisje met een roos omhoog die ik glimlachend aanpak. In mijn ooghoeken zie ik Nathan die nog dichter tegen Anna aan gaat staan. Woede borrelt in me op maar ik houd me in. Na Zonder Reden doen we Drank & Drugs. Het publiek gaat helemaal los. Ik grijns. Dit is waar ik voor leef.

Anna POV

Jorik staat te zingen en Nathan staat enorm dicht tegen me aan. Ik zing mee met Joriks nummers. Ik mis hem... Ik haat mezelf omdat ik zo'n bitch tegen hem ben en omdat ik het heb uitgemaakt. Wat wij hadden was perfect. Wat wij hadden was voor altijd. Ik zag zelfs mezelf al een familie hebben met Jorik. Familie Scholten. Klinkt wel goed niet? Ik glimlach en kijk naar Jorik. Hij kijkt ook naar mij en ik geef hem een glimlach. Ik ga hem oftewel ons wat tijd geven. En als ik zeker weet dat hij het meent met mij. Met ons. Ga ik terug naar hem. Maar als dat niet zo is, tja dan niet... Nathan gaat nog dichter tegen me aan staan. Opeens voel ik Nathans lippen tegen de mijne. Wow wat?! Ik wil wegtrekken maar Nathan zet zijn handen stevig om mijn middel zodat ik nergens heen kan. Allemaal gedachtes gaan door mijn hoofd. Dit wil ik helemaal niet. Ik pak nathans middel vast en doe er in mee. Net als Nathan zijn greep verslapt druk ik keihard mijn knie in zijn ballen. Nathan grijpt naar zijn kruis.

'Dat was voor het zoenen van mij' roep ik en ik sla met mijn vlakke hand tegen zijn wang.

'En dat was voor het zijn van zo'n klootzak' zeg ik. Ik loop weg van Nathan naar de kleedkamer. Ik heb echt zo'n hekel aan jongens...

'Whatsup?' Vraagt Danniek die in de kleedkamer naast Monica en Dasha zit.

'Ja die Nathan. Wat een kuthomo zeg, goh' zucht ik.

'Nathan? Onze Nathan?' Vraagt Dasha. Ik knik.

'What did he do?' Vraagt Monica.

'Ja die asshole denkt dat hij mij zomaar kan gaan zoenen' lach ik sarcastisch.

'What the fuck?' Vraagt Monica die haar wenkbrauwen optrekt.

'en toen?' Vraagt Danniek.

'Toen gaf ik hem een knietje en een bitchclap en liep ik hierheen' grijns ik trots.

'Oeh slechte kont' zegt Monica.

'Slechte kont?' Vraag ik in de war.

'Badass, snapje?' Grijnst Dasha.

Ik begin keihard te lachen. Die is best wel grappig eigelijk. Nathan komt de kleedkamer binnen.

'Anna, laat me het uitleggen' smeekt hij.

'Nope, Anna hoeft geen uitleg' zegt Monica. Nathan kijkt me smekend aan maar ik schud mijn hoofd.

'Doei Nathan' zeg ik. Nathan blijft nog even staan maar draait zich dan om en verdwijnt dan.

'Kom, we gaan drinken' zegt Danniek en ze staat op en trekt Dasha en Monica met zich mee. We lopen achter haar aan het veld op. Jorik eindigd met Mist en Regen. We lopen naar de vip bar die omringt is door hekken. Voor de opdringerige fans enzo.

'Een tequilla' zeg ik tegen de barman. We hoeven niet te betalen want dit krijgen we van Fransesco geloof ik. Omdat Jorik speciaal hier is gekomen voor een concert of iets. Jorik komt aanlopen maar negeert me compleet en besteld een biertje. Ronnie, Stanley, Sam en Nathan komen ook aanlopen. Samuel en Julien komen nu op.

'Wat was dat net tussen jouw en Nathan?' Vraagt Sam.

'Niks, heleeemaaaal niks' zeg ik. Het was ook niks. En dat zal het ook niet worden. Ik voel mijn mobiel in mijn zak trillen. Ik haal hem tevoorschijn en lees het berichtje.

'Hey, zin om weer eens af te spreken? Xx' staat er. Van een Oh zo bekend iemand. Sander.

'Nee' stuur ik terug. Komt vast hard aan maar I don't give a shit. Ik heb helemaal klaar met hem. Wat een drama is er in mijn leven sinds Ibiza. Jorik, Sander, Nathan en al die andere mensen kon ik voorheen nog niet. Ik heb geleerd wie echte vriendin zijn en wie niet. Feline blijkbaar niet. Ik bestel een tweede Tequilla en drink het glas in een paar slokken leeg.

'Hoho, niet te wild hé' zegt Stanley lachend. Ik grijns en bestel nóg een Tequilla.

'Wil er hier iemand dronken worden?' Lacht Monica.

'Soort van' zeg ik schouderophalend.

'All my friends are wasted' zingt Dasha lachend.

'Soort van' grijns ik en ik hang om Ronnie's nek. Tequilla is sterk spul. Jorik steekt een sigaret op.

'Hee Jor, geef mij ook een trekje' zeg ik

'Dat is een joint' zegt Sam.

'I don't care' zeg ik.

'Jor?' Vraag ik. Maar hij negeert me volledig. Wat hij heeft...

-

Al mijn stukjes zijn rond de 1000 woorden, is dat lang genoeg?😁 foto van in de neushoorn toen omdat dat zo leuk was en omdat de foto zo perfect heeft en omdat Jor die geliked heeft op mn instaaaa

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now