14

1.1K 22 0
                                    

Anna

Een paar dagen later zitten we met zn 4en in centerparks. Jorik word echt al de hele dag gebeld door Monica maar hij negeert ze allemaal.

'Hoelaat gaan we naar het zwembad?' Vraagt Feline.

'Nu' grijnst Ronnie en hij drukt een kus op haar wang. Ze zijn zo damn cute samen!

'Even omkleden' glimlach ik. Ik zit alweer met Jorik opgesloten in 1 kamer want ja Feline wou perse met Ronnie. Ik loop naar boven en trek mijn zwarte bikini aan. Ik trek er een lichte jeans met een zwart Coca Cola shirt bij aan en stap in mijn superstars. Mijn haar laat ik los over mijn schouders hangen. Ik loop de kamer uit en Jorik komt net de kamer binnenlopen. Ik loop de trap af naar beneden en wacht op de rest. Ik pak een kinderreepje uit de lade en stop het in mijn mond. Sommige mensen zijn verslaafd aan drank en drugs, maar ik ben verslaafd aan chocolade. Eindelijk is iedereen beneden. We lopen het huisje uit en Ronnie draait de deur op slot. We lopen het bospad af naar het zwembad. We scannen de pasjes en lopen het zwembad binnen. In de pashokjes kleed ik me uit en leg mijn andere kleding in een kluisje. Ik draai het kluisje op slot en loop naar de rest. Ik gooi het bandje in de tas en Ronnie zet de tas bij een random tafel neer.
'Eerst de wildwaterbaan' roep ik. Ik loop voorop naar de grote wildwaterbaan. Jorik springt er achter me in en Feline en Ronnie staan midden op het gangpad te zoenen. Klef. Ik moet wel toegeven dat Jorik er totaal niet verkeerd uitziet zonder shirt. Zo wil ik wel vaker zwemmen. We zwemmen over een heuvel en ik laat me meevoeren met de stroming de grote glijbaan door. We moeten door een donkere tunnel, waar ik echt een zware hekel aan heb.

'Nee, ik ga hier niet door hoor' blijf ik mokkend voor de donkere tunnel staan.

'Ik draag je' zegt Jorik.

'Nee' jammer ik.

'Te laat' zegt hij. Hij tilt me op en loopt het donkere hol door. Ik rol met mijn ogen maar dit is nog altijd beter dan er zelf doorheen lopen. Als we de tunnel uit zijn laat Jorik me in het water vallen.

'Kneus' mompel ik. Ik sta op en laat me weer verder gaan door de stroming. Eindelijk zijn we bij het einde en klim ik uit het zwembad.

-

Die avond zitten we met een grote party pizza en een fles drank op de bank. Ronnie en Jorik zitten constant te roken. Daar doe ik niet aanmee. Ik zet de fles drank aan mijn lippen en neem een flinke slok. Vanmiddag kreeg ik een berichtje dat mijn vader is gecremeerd en is uitgestrooid over zee... Ik neem snel nog een slok drank en druk de gedachte weg.

'Anna gaat wild' lacht Ronnie. Ik steek mijn middelvinger naar hem op en Ronnie grijnst. Hij pakt zijn boxen en zet keiharde muziek aan. Ik spring bovenop de bank en trek Feline mee.
Ronnie zet round & round aan en Jorik vond dat het tijd was om ook mee te doen.

'Baby, kom op en dans doe mee. Vanavond word een date, round & round wij met z'n 2, dus doe maar mee' schreeuwt Jorik mee met de muziek. Hij pakt mijn hand en trekt me naar zich toe. Hij draait me om en zet zijn handen op mijn heupen. Ik draai met mijn heupen op de muziek en Jorik duwt me steviger tegen hem aan. Als de muziek is afgelopen plof ik op de bank neer en prop ik nog een stuk pizza in mijn mond. Jorik is vreselijk lacherig. Hij gaat voor Ronnie staan en kietelt hem in zijn nek en op zijn wang. Ronnie staat op en Jorik knijpt in zijn kont. Het ziet er zo grappig uit dat ik zo hard begin te lachen dat ik zelfs moet huilen.

'Oh god dit is echt erg' lach ik.

'Moven kleine' grijnst Ronnie. Hij duwt Jorik weg die meteen ophoud.

'We gaan buiten even een show opzetten' grijnst Ronnie. Hij stopt de muziek en loopt naar buiten. We volgen hem. Hij start 'alleen' en ik ga midden op het pad staan. Ik begin keihard met de muziek mee te schreeuwen. Mensen stoppen om te kijken en tieners pakken hun mobiel om te filmen. Die hebben direct door dat Lil Kleine en Ronnie Flex hier staan.

'Je staat de hele tijd alleen, en ik heb hetzelfde probleem eh, laat me zien hoe ver ik kan gaan dan, ik volg het ritme van je hart, je staat nu maar te staan. Dat jij degene bent voor mij. Het hoeft niet om jouw te gaan, nee nee, het hoeft niet om mij te gaan, nee nee. Zo lang we maar blijven staan, nee nee. Zolang we maar blijven staan, nee nee. Duw mij niet opzij, ren niet weg voor mij, ren niet weg voor mij. Duw mij niet opzij, ren niet weg voor mij, ren niet weg voor mij, ren niet weg voor mij. Ey meisje doe eens niet zo verlegen dan, ey meisje kom eens dichterbij. Ik kan je geven wat je vriend niet geven kan, ey meisje hij heeft niks op mij. Zeg me eerlijk als jij mag kiezen, zeg eens eerlijk schatje wat heb jij liever, je neemt je vriend die niks kan of een echte man het is de Nederlandse Justin Bieber. De manier waarop jij uit je ogen kijken, verlegen word ze word rood door mij, en al je vriendinnen die haten me en je vader die is nu boos op mij, maar lieveschat het maakt niet uit wat ze vinden van me, lieveschat het maakt niet uit wat ze vinden van je, echt fock wat je hoort en fock wat je-' zingen we met zn allen totdat we worden onderbroken door een luid gillende vrouw. De mobieltjes zijn opeens allemaal op haar gericht.

'Zij jullie wel goed wijs?! Stelletje kutten, er liggen mensen hier te slapen man' gilt de vrouw. Jorik loopt naar de vrouw toe en legt een hand op haar schouder.

'Schat, dan doe je oordoppen in, doei he' zegt Jorik. De vrouw kijk Jorik zou kwaad aan dat als blikken konden doden hij nu zeker dood was geweest. De vrouw draait zich kwaad om en stampt haar huisje weer binnen.

'Uhh ja leuk dit' grijnst Ronnie. De lol is er nu wel af dus we zwaaien naar de mensen en lopen weer naar binnen.
'Kut kinderen' lacht Jorik.
'Kut "volwassenen" bedoel je' grijnst Feline. Lachend ploffen we neer. Dat was dat.

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now