18

1K 23 6
                                    

Anna

Nadat de EMA's zijn afgelopen is er een enorm feest in een grote zaal. Daar besluiten we toch nog heen te gaan. Jorik had geen zin om Ronnie misschien tegen te komen. Hij kan hem niet altijd blijven ontlopen maar goed. We lopen de enorme zaal binnen en dreunende muziek vult mijn oren. Overal staan bekende mensen met drank in hun hand of te praten met andere mensen. Ik zie Luke en de rest van 5SOS ook al staan. Luke glimlacht als hij mij ziet en steekt zijn hand op. Ik glimlach terug en volg Jorik naar de bar. Hij besteld 2 biertjes. Eigelijk haat ik bier maar ach, als het goede bier is valt het opzich nog wel mee. Ik pak het flesje en zet het aan mijn mond. Dit spul is wel heel erg lekker. Jorik grijnst, hij vind het nogsteeds raar dat ik zoveel eet en als er iets te eten of te drinken valt ik altijd meteen mee eet of drink.

'Je staat te hele tijd alleen, en ik heb hetzelfde probleem eh' komt er uit de boxen. Nederlandse muziek, waar Jorik ook nog eens een solo in heeft. Ik glimlach en Jorik lacht trots. Verschillende mensen kijken hem aan en ik weet zeker dat hij echt trots is. Wees eerlijk, zonder Joriks fantastische solo zou het liedje lang zo leuk niet zijn.

'Ey meisje doe eens niet zo verlegen dan, ey meisje kom eens dichterbij. Ik kan je geven wat je vriend niet geven kan, ey meisje hij heeft niks op mij. Zeg eens eerlijk als jij mag kiezen, zeg eens eerlijk schatje wat heb jij liever. Je neemt je vriend die niks kan of een echte man het is de Nederlandse Justin Bieber. De manier waarop jij uit je ogen kijkt, verlegen word, ze word rood door mij. En al je vriendinnen die haten me en je vader die is nu boos op mij, maar lieveschat het maakt niet uit wat ze vinden van me, lieveschat het maakt niet uit wat ze vinden van je. Echt fock wat je hoort en fock wat je dacht, lieveschat leef je uit en neem wat drinken van' zingen Jorik en ik lachend mee met de muziek. Ik val in zijn armen en lach. Zijn stem is echt te sexy ofzoiets. Hij glimlacht en knuffelt me. Dit voelt goed, te goed. Zo goed zelfs dat ik het altijd wel wil doen. Maar dan schiet me weer te binnen dat ik toegeef. Toegeef aan de jongen die ik leuk vind. De lach verdwijnt van mijn gezicht en ik ga weer rechtop staan en kuch. Als ik zo door blijf gaan denkt hij natuurlijk dat het klaar is en ik van hem ben. Dat zou hij wel willen. Feline heeft me geen een keer gebeld. Geen Whatsappje, helemaal niks. Ze kunnen wel boos op mij gaan zijn maar ik zie het nut er niet van in. Waarom zouden ze boos op mij zijn? Ik bedoel, ik heb toch niks verkeerd gedaan of gezegd? Ik denk alweer veel te veel na. Ik loop naar de bar en bestel opnieuw zo'n zelfde flesje bier. De barman knipoogt en zeg het voor me neer. Ik zet mijn lippen aan de fles en begin met grote teugen de fles leeg te drinken. Helaas is mijn probleem dat als ik eenmaal begin, ik niet meer kan stoppen. Na een aantal biertjes verder voel ik me al een stuk lichter in mijn hoofd. Een beetje lacherig sleep ik Jorik mee naar de dansvloer. Hij grijnst maar volgt me wel. Ik begin wat te dansen op de muziek en Jorik doet mee. Lachend schud ik mijn haar los. Ik hou echt van feestjes. Waarom ziet Jorik er eigelijk altijd zo perfect uit? Hij staat daar voor me, zijn haar naar achter en zijn zwarte pak aan. Ik krijg enorm veel zin om hem te zoenen maar dan zou ik weer toegeven. Als ik zo graag wil toegeven waarom doe ik het dan niet? Voor wie houd ik me in? Als het fout gaat, gaat het fout en als het goed gaat en we houden een relatie heb ik gewoon geluk gehad. Ik buig naar voren en ik zie Jorik hetzelfde doen. Vlak voordat mijn lippen de zijne raken voel ik een dreun tegen mijn borst. Ik hoor mensen schrikken en gillen. Voordat ik door heb wat er nou echt gebeurd is val ik met een klap achterover. Mijn hoofd raakt de tafelpunt en voor de rest weet ik niks meer...

Jorik

Anna valt met een klap achterover tegen de tafelpunt. Monica trekt me aan mijn blous naar voren en drukt haar lippen op de mijne. Dit voelt zo slecht en vies. Ik ril en druk haar van me af. Verbaasd blijft ze staan.

'Anna' schreeuw ik. Ik kniel naast haar neer en til haar op. Haar hoofd bloed enorm en haar ogen zijn dicht.

'Nee, nee, nee' fluister ik. Tranen wellen op in mijn ogen en uiteindelijk rollen ze over mijn wangen. Ik heb nog nooit zo veel gehuild. De laatste weken doe ik het vaker. Alleen maar om een meisje. Een meisje dat enorm veel voor me betekend.

'I'll call an ambulance' hoor ik een Australisch accent iemand roepen. Ik kijk degene dankbaar aan. Als ik zie dat het die ene Luke is van die boyband verdwijnt mijn glimlach en richt ik me weer op Anna. Haar mooie ogen gesloten en haar blonde haar met slierten bloed. Ze had in mijn armen moeten zijn nu. Met haar lippen op de mijne. Ze is zo mooi, en ik ben niet de enige die dat vind. Nu zitten er blijkbaar 2 jongens achter haar aan. Die creep van een Sander en nu deze Luke. Ik bedoel, ik mag dan een bekende rapper zijn, maar een bekende leadzanger van een boyband is natuurlijk heel wat. Zuchtend strijk ik mijn hand over haar wang. Monica is kwaad weggelopen. Ik hoor sirenes aankomen en kort daarna komen er mensen binnen met een brancard. Ze lopen naar Anna toe en tillen haar op de brancard.

'U bent haar vriendje?' Vraagt ze.

'Ja' zeg ik maar. Ze wenkt me en ik loop achter ze aan. Veel mensen filmen het of maken foto's en eenmaal buiten word ik ook verblind door de vele flitsen. Kunnen ze godverdomme niet een keer snappen dat zoiets prive is. Ik hoef niet in de krant met een huilend hoofd, en al helemaal niet met zo'n situatie. Ze leggen Anna in de ambulance en gelukkig mag ik naast haar zitten. Ik pak haar ijskoude hand en wrijf eroverheen. De deuren worden dichtgeslagen en de ambulance begint te rijden. Dit overkomt ons natuurlijk weer...

-

Niks tegen Monica btw hoor! Ik vind haar werk geweldig en vind haar vreselijk sterk na alles waar ze is doorheen gegaan! Dus even to let you know hahah

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now