3

1.6K 32 1
                                    

Jorik

Godverdegodverdomme. Hoe de fucking hell kon ik zo stom zijn om dat meisje te zoenen. Het is nu al 2 uur s'nachts en ik loop nog steeds doelloos over het strand. Het probleem is dat ik nergens heen kan. Toen Anna is weggerend is Monica naar me toe gestormd. Ze heeft me een viesharde klap tegen mijn kaak gegeven en geschreeuwd dat we klaar waren. Dus daar laat ik ook maar niet heen gaan. Ik bedoel ik moest het gewoon doen. Een meisje met zo veel lef zie je niet vaak. Ze dronk die shots zo achter elkaar leeg. Nu blijft de naam "Anna" maar door mijn hoofd spoken. Ik haal een hand door mijn haar. Waar kan ik heen? Ik scrol door mijn te lange lijst met contacten. Uiteindelijk bel ik Ronnel. Hij mag dan niet op Ibiza zijn maar hij heeft vast wel een idee wat ik kan doen.

'Wat the fuck Jorik, het is 2 uur snachts man homo' gaapt hij.

'Ja weet ik veel. Ik heb je hulp nodig gast. Het is uit met Monica. Ik heb een ander gezoend en nu kan ik dus nergens heen' vat ik het kort samen.

'Zoek die chick van je op en spring met dr t bed in' zegt Ronnel. Die gast is gek.

'Gast, ik weet alleen dr naam. Ik weet niet waar ze is op t moment dus ik zit hier maar wat fucking te kloten op het strand' zucht ik.

'Ja sorry man. Je zoekt het maar uit! Ik kan je niet helpen' zegt hij en dan hangt Ronnel op. Jezus man nu zit ik hier weer mee. Ik laat me neer vallen in het zand. Het was ook niet dat ik dronken was. Ik had nog amper wat op. Er was gewoon iets aan haar dat mn aandacht trok. Jezus wat denk ik veel aan haar. Ik sluit mijn ogen. Ik lig hier bijna te slapen op een fucking strand man. Maar ach ja, ik kan dr niks aan doen. Ik val in slaap.

'OHMIJNGOD IS DAT LIL KLEINE?' Hoor ik een stem gillen. Allemaal gegil komt van een richting. Ik schiet overeind. Ah shit man waar ben ik. Het strand. Opeens komt alles terug. Het is uit met Monica, Anna gezoend, ik slaap op het strand. Ik spring overeind. De meisjes om me heen beginnen nog harder te gillen.

'Sorry meissies, ik moet echt weg' zeg ik terwijl ik me tussen ze door duw. Met grote passen loop ik het strand af. Ik besluit eerst mn scooter maar eens te halen. Ik loop naar het appartement waar ik deze zomer eigelijk met Monica zou zitten. Ik loop naar binnen en loop naar de kamer waar we sliepen. Ik flikker mijn kleren in een grote tas en pak mijn sleutels. Ik stap buiten op mijn scooter en sla de tas over mijn schouder. Lets go find Anna.

Anna

Vandaag is mijn gevoel er niet beter op geworden. Ik dacht dat vandaag een leuke dag zou worden tot alles van gister terug kwam. Hoe raar kan je vakantie lopen. Het is inmiddels al 2 uur smiddags en Feline en ik besluiten ergens wat te gaan eten. Ik draag een korte lichte spijkerbroek met een zwarte croptop erop. Ik trek mijn superstars aan en Feline en ik lopen het appartement uit.

'Straks gaat Jorik je volgen op twitter' zwijmelt Feline.

'Het lijkt allemaal wel leuk maar zo leuk is dit niet' zucht ik. We lopen een klein restaurantje binnen. Feline en ik nemen plaats. Ik bekijk de kaart en ga voor een club sandwich met een optimel. Feline neemt een tosti met een glas water. Als even later de serveerster verschijnt met ons eten komen er twee meisjes het restaurant binnen lopen.

'Kut' vloek ik. Dat is Monica Geuze en nog iemand. Ik hoop zo erg dat ze me niet ziet. Of nog beter, niet herkend. Ik begin van mijn sandwich te eten.

'Niet achterom kijken en niks zeggen' fluister ik tegen Feline. Ze draait zich toch om.

'Ohmijngod dat is Monica Geuze' zegt ze hard.

'Kut' kreun ik. Monica heeft het duidelijk gehoord want ze komt onze kant uit. En ze kijkt niet bepaald vrolijk. Net als ik denk dat ze iets gaat zeggen raakt haar vlakke hand mijn wang. Auw.

'Dat is voor het afpakken van mijn vriendje' krijst ze.

'Wow rustig, ik wist niet eens dat hij het was' verdedig ik mezelf.

'Slet' roept ze uit. Zo, die had ik anders verwacht. Misschien heeft ze wel gelijk.

'Door mij is Jorik bij me weg gegaan. Het ene beetje wat me nog overeind houd' huilt ze.

'Hij vertelde haar anders dat jij het had uitgemaakt' zegt Feline. Oh jezus Feline houd je bek. Ik bedek mijn gezicht in mijn handen.

'Inderdaad. Wat denk je dan. Nadat hij die slet heeft staan bekken dat ik dan lief terug kom huppelen en de hoer ga uithangen? Dacht het niet. Hij zoekt het maar uit met zijn kleine lul' zegt Monica. Tot mijn ergernis zie ik dat er meisjes staan te filmen. God nee hé. Ze draait zich om en loopt samen met haar vriendin het restaurant weer uit.

'Hele leuke vakantie dit' zucht ik.

'Ik dacht dat die Monica anders was' zegt Feline.

'Inderdaad. Ik had alles van haar verwacht maar niet dit! Ze mag wel een beetje respect tonen voor Jorik. Waarschijnlijk nam de alcohol hem wel gewoon over ofzo' zeg ik. Meer om mezelf te overtuigen dan om Feline te overtuigen. Straks was hij helemaal niet dronken. Oke stop. Ik haal me allemaal rare dingen in mijn hoofd. Mijn hele vakantie is zowat al door de klote door hem. Ik weet dat ik hem waarschijnlijk nooit meer ga zien. Ergens hoop ik natuurlijk van wel. Dat hij er alles aan doet om me terug te vinden. De hele tijd aan me denkt en mensen naar me laat zoeken. Hij me vind en we een stel worden. Maarja dat gebeurd alleen in mijn dromen helaas...

-

Stukje van precies 1000 woorden! Het gaat allemaal zo snel woah hahah. Dit boek gaat ook maar 30 stukjes ofzo krijgen. Ik hoop wel dat jullie t allemaal leuk vinden!

True Love ft Lil' KleineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu