17

1K 23 7
                                    

Anna

Inmiddels een week verder komen Jorik en ik aan bij de Amsterdam arena waar deze keer de MTV Ema's worden uitgerijkt. Ik draag een kort zwart jurkje met kant en mijn haar hangt helemaal stijl naar beneden. Mijn ogen heb ik opgemaakt met smokey eye en ik draag matte rode lipstick om toch nog iets kleur te krijgen. Jorik draagt een zwart pak en heeft zijn haar naar achter gehaald met gell. Hij heeft nog steeds ruzie met Ronnie en ze hebben elkaar niet meer gesprongen. We zijn inmiddels een paar dagen terug uit centerparks en ik slaap bij Jorik. Ik heb ook te horen gekregen dat mijn vaders huis verkocht is. Inclusief meubels. Ik merk dat ik helemaal ben afgedwaald met mijn gedachten en blijkbaar merkt Jorik dat ook. Hij haakt zijn hand door de mijne en glimlacht. Ik ben nu iets kleiner dan hem. We komen aan bij de rode loper en enorm veel fotografen en interviewers staan langs de kant.

'Zijn jullie samen?'

'Heb je inderdaad ruzie met Ronnie Flex?' Allemaal vragen komen voorbij. Ik haak los van Jorik en loop naar een interviewer die mijn naam roept. Jorik geeft een knikje dat het goed is en loopt zelf ook naar een interviewer.

'Klopt het dat jullie een relatie hebben?' Vraagt de vrouw. Ze draagt een microfoon met 'xite' er op dus zal ze wel een interviewer van xite zijn. Logish.

'Nee, we zijn gewoon vrienden' antwoord ik subtiel.

'Maar Jorik vind je wel leuk toch? Anders zou hij je niet meevragen' zegt de intervieuwer.

'Dit soort vragen kan je beter een hem stellen denk ik' glimlach ik en ik loop verder.

'Lil, Anna, poseer even samen' roept een fotograaf. Ik grinnik, als fotografen of intervieuwer hem 'Lil' noemen klinkt het zo grappig. Jorik trekt me naar zich toe en slaat zijn arm om zijn schouder. Ik voel zijn warme lippen op mijn wang en ik glimlach. Flitsen verblinden mijn ogen maar ik blijf maar als een idioot door grijzen.

'We moeten verder' fluisterd hij in mijn oor. Ik knik en hij pakt mijn hand en trekt me mee. Hij verstrengeld onze handen samen en ik voel dat ik kippenvel krijg. God wat doet hij toch met me. Ik had mezelf beloofd er niet aan toe te geven maar dat schijnt moeilijker dan ik dacht. We lopen de overvolle zaal binnen. Het is nog niet begonnen, verschillende artiesten kijken ons na. Ik zie Taylor Swift zitten.

'Dit is zo gaaf' fluister ik. Jorik heeft het blijkbaar gehoord want hij begint te grijnzen.

'Ja Anna, dit heb je in de artiestenwereld' grijnst hij. Hij loopt naar de aangewezen plek. Ik en Jorik gaan zitten. Ohmijngod, ik mag naast Luke Hemmings van Five Seconds of Summer zitten! En Jorik zit naast 50 cent. Die had hij al eens eerder gezien dus de twee raken in gesprek.

'Hii' glimlacht Luke.

'Ehm hii?' Zeg ik terug. Het klinkt meer als een vraag maar goed.

'You are here with?' Vraagt hij.

'The dutch rapper Lil Kleine' glimlach ik. Mijn Engels suckt echt helaas maar ik probeer er maar het beste van te maken. Deze jongen heeft ook een enorm accent dus ik probeer hem zo goed mogelijk te verstaan.

'Ahh nice! We heard of him! I listened to his single 'Drank & Drugs' but I could not understand a word of what he was saying! Dutch is so weird! But I like your accent tho! Whats your name?' Vraagt Luke.

'Anna' zeg ik en ik schud zijn uitgestoken hand. Hij glimlacht en de lichten gaan uit. De spots gaan aan en Ariana Grande verschijnt op een schommel in de lucht. Ze begint 'Focus' te zingen. Ze word naar het podium getrokken aan een touw en komt uit haar stoel. Het klinkt zo goed! Als Ariana Grande klaar is komt er een enorm verhaal. Ik kijk naar Jorik en toevallig kijkt hij ook naar mij. Ik zie hem snel wegkijken. Sukkel.

'And the award for most growned (?) rapper in 2015 iissss..... LIL KLEINE!' Schreeuwt de presentator. Ik zie Jorik helemaal rood worden. Hij staat op en ik doe hetzelfde. Ik geef hem een knuffel.

'Verdiend' fluister ik in zijn oor. Hij glimlacht. Hij loopt het podium op en pakt de microfoon samen met de award aan.

'Thank you so much everyone! 2015 had been an incredible year for me and its just insane to be here and to get this award! I love my work and I really love my fans! Thankyou for giving me the opportunity to give concerts and have lots of amazing fans! And thanks my dear Anna for staying by me side after everything I did to you! I love you' zegt Jorik. Hij kijkt me aan en blaast een kushandje. Het publiek begint te juichen. Wow, wat zei hij nou net? "I love you" die woorden blijven maar door mijn hoofd spoken. Meende hij dat of was dat vriendschappelijk. Jorik ploft weer naast me neer en slaat zijn arm om mijn nek. Wow, wat is er nou net gebeurd?

-

Een iets korter stukje maar er komt een vervolg stukje op deze! Ik weet dat dit niet allemaal echt is en mijn Engels echt slecht is maar ik heb mn best gedaan en ik vond het op deze manier leuk dus dan schrijf ik het op deze manier! Nog een extra stukje gepubliceerd omdat ik anders zo ver voor lig ;) enjoyy

True Love ft Lil' KleineTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang