28

941 32 3
                                    

Jorik

Ik heb het dus compleet verneukt. Meisjes blijven meisjes. Zuchtend plof ik op de bank neer. Ik bel Ronnie op. Gelukkig is het weer goed tussen ons. Hij gaat een paar keer over maar word dan doorverbonden met de voicemail. Kut hé. Ik haal een hand door mijn haar en trek mijn benen op. Wat ga ik doen? Net doen alsof het me niks kan schelen en gewoon verder gaan en een ander meisje nemen? Nee. Geen een meisje is zo goed als Anna. Elke voorbijganger vragen of ze Anna gezien hebben? Nope. Anna volspammen met berichtjes en de hele tijd bellen? Gewoon niet. Wat moet ik doen? Een brief schrijven? Is dat niet wat oldschool. Of houden meisjes van oldschool. Ugh ik weet het allemaal ook niet meer hoor. Meisjes zijn zo raar. Ik pak de fles vodka die naast me staat en neem een paar flinke slokken. Ik steek een sigaret op en inhaleer de rook. Ik heb een tijdje niet gerookt. Alleen omdat Anna zei dat het beter van niet was. Pieter had gelijk. Ik kan niet zonder Anna. Ik klink echt wanhopig nu wow. We hebben dus geappt en ze heeft het practish uitgemaakt. Ik wil haar stem horen. Of is bellen te veel? Vanavond heb ik een show. Alles word opgenomen en live uitgezonden op de radio. Het is al 3 uur dus Julien (Jack Shirak) zal hier zo wel zijn samen met Ronnie. En niet veel later zie ik het zwarte tourbusje voor mijn huis verschijnen en komen de jongens binnen.

'Ahh kleineee' roept Julien en hij geeft me een klap op mijn schouder.

'We moeten opschieten want we zijn al laat' zegt Ronnie.

'Joo' antwoord ik. Ik druk mijn sigaret uit en gooi het in de prullenbak. Ik neem een stuk kauwgum en loop achter de jongens aan naar buiten. Ik draai mijn appartement op slot en stap in de tourbus. Ronnie geeft me een plak cake aan. Gaat er altijd in. Ik film wat voor snapchat maar we zijn er ook snel. Eenmaal in Arnhem stoppen we de bus en stappen we uit. We gaan via de achteringang naar binnen. Het is nu al 4 uur. Wat zou Anna aan het doen zijn? Ik stuur haar nog een berichtje. Dat ik van haar hou. Ik weet niet of ze het zal geloven maar het is altijd beter dan niets zeggen. Julien besteld pizza. Na een 3 kwartier komen de pizza's aan. Ik begin aan mijn enorme pizza. Volgende week ga ik een weekend naar Parijs. Ik wil zoo graag Anna meehebben dus ik ga er gewoon alles aandoen om haar terug te krijgen.

'Waar zit je mee gap?' Vraagt Julien.

'Met zn vriendin ofcourse' zegt Ronnie.

'Ja' zucht ik. Nooit gedacht dat ik zo verliefd op een meisje zou worden. Ik open mijn whatsapp opnieuw. Ze heeft mn berichten niet eens gelezen, of zou ze me negeren? Na nog 2 en een half uur niks te hebben gedaan mag ik het podium op.

'Hallloooo arnheeemm' roep ik. Iedereen begint flink te gillen en te schreeuwen. Ronnie komt via de andere kant het podium op rennen en we beginnen met 1,2,3. Na 1,2,3, niet omdat het moet, daarna zeg dat niet, dan bel me op en ga zo maar door. Als we bijna op het einde zijn besluit ik het toch te doen.

'Mensen, ik zit met iets, en daarom zing ik dit nummer nu voor een speciaal persoon. Lieve Anna, ik hoop dat je dit hoort, ik hou van je' zeg ik. Het word live uitgezonden dus ik hoop met alles dat ze dit hoort. Ik begin met 'bericht'.

'Vaak was ik een klootzak, vaak was jij een kutwijf. Maar lieveschat, ik zou willen dat je terugkijkt, het ruiken van je geur is iets wat op drugs lijkt, gooi het achteruit je zal zien dat ik de bus rijd, als dit is wat je wil hoop ik dat je rust krijgt, maar kijk hoe die olifant nu op een mug lijkt. Ik wil je ruiken, wil je voelen echt waar ik vind het moeilijk, zeg je eerlijk, ik hoop dat ik je terug krijg. Heb je mijn berichten gekregen? Zijn ze verscheurd of gelezen? En ik heb je zo veel pijn gedaan, maar schatje raak me alsjebliefd weer aan. Ik wil het weten, ik wil het weten. Heb je mijn berichten gekregen?'

Het publiek gaat los. Ik wil het inderdaad weten. Of ze me negeerd, of ze me echt niet meer wil. Als ze maar weet dat ik nog nooit zo veel van iemand heb gehouden als van haar. Dit was het laatste nummer. Nadat ik Arnhem gedag heb gezegd loop ik van het podium af. Ik pak het flesje water aan dat Ronnie me aangeeft. Ik neem een paar flinke slokken.

'Goed van je man' zegt hij. Ik mompel wat en knik. Ik weet niet of het goed was. Ik weet niet of het goed komt. Ik lijk echt wanhopig nu en heel erg zielig geloof ik. Ik ben nog nooit eerder in zo'n situatie geweest. Ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan. Ik open whatsapp. Anna heeft mn berichten gelezen. Ik zie haar typen. Dan alles weer wegdrukken en dan weer typen. Na 5 minuten heeft ze eindelijk iets kunnen typen.

'We moeten praten' zegt ze. Ze heeft gelijk. We moeten praten. Ik wil iets terug zeggen maar ze is me voor.

'Morgen, half 1, bakker bart' zegt ze. Bakker Bart. Sowiezo dat ze daar heen wil voor hun lekkere muffins en yummie broodjes. Ergens voel ik me opgelucht. We gaan eindelijk praten. Straks komt alles nog goed uit.

'Wat zit jij te grijnzen' zegt Julien.

'Ik ga morgen met Anna praten' grijns ik.

''Praten' als ik 'ik maak het uit maar ik wil het eigelijk niet zo laten overkomen' praten?' Vraagt Ronnie.

'I don't know. Ik ga haar in ieder geval weer zien en de kans hebben om dingen uit te leggen' zeg ik. Ik mag wel gaan nadenken over wat ik ga zeggen...

-

Okee dus dit boek heeft al meer dan 1000 reads😍 its insane! Zoo erg bedankt! Ik schrijf en update voor de lol dus ik doe dat dan ook alleen wanneer ik er zin in heb! Ben er wel echt blij mee dat jullie het allemaal zo leuk vinden! Xoxo

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now