35

982 23 8
                                    

Anna

Het is een week later en vanochtend ben ik bij Feline geweest. Ik ben een rondje met haar gaan lopen. Naja, ik liep en duwde haar rolstoel. We hebben niet veel gezegd, gewoon omdat ik het haar niet vergeven heb. Tussen mij en Jorik gaat alles geweldig! Ik zie Monica bijna elke dag en we zijn hele goede vriendinnen geworden. Jorik had besloten om me voor te stellen aan zijn vader. Hij wil gaan golven vandaag.

'Ann?' Roept Jorik van beneden.

'Jaa' roep ik.

'Ben je bijna klaar?' Roept hij terug.

'Jaahaa' roep ik nog harder. Jorik heeft echt gewoon geen geduld. Ik haal nog snel een borstel door mijn haar en ren de trap af. Ik struikel en val recht in Joriks armen die al voor de trap stond te wachten.

'Sukkel' grijnst hij en hij drukt een kus op mijn lippen.

'Zeg jij' lach ik. Ik ga rechtop staan en stap in mijn superstars. We lopen zijn appartement uit en ik stap in zijn auto.

'Ik hou van je' zeg ik opeens spontaan. Ik meen het. Ik kan echt niet zonder hem. Hij maakt me de persoon die ik ben. Hij doet stoer op het podium maar als je hem echt kent is het een schatje.

'Ik ook van jouw' zegt hij glimlachend en hij legt zijn hand op mijn knie. Hij start de auto en rijd weg. Zoals gewoonlijk zet hij zijn album 'wop' aan. Hij drukt 'zoveel' aan en glimlacht me aan. Hij zet de radio keihard aan. Lachend zingen we mee met de tekst. Ik ben zo blij dat ik hem mijn vriendje mag noemen. Ik weet dat zoveel meisjes hem leuk vinden maar toch koos hij voor mij. Waarom ik?

'Jorik, waarom heb je eigelijk met mij? Je kan iedereen wel krijgen I guess' zeg ik alweer random. Jorik zet de radio zachter.

'Waarom ik met jouw heb? Omdat je perfect voor me bent. Ik houd enorm veel van je en wil je echt nooit meer kwijt. En ja, er zijn nog enorm veel andere meisjes, maar die zijn niet zoals jij' glimlacht hij en hij kijkt me even aan.

'Awh' fluister ik. Ik druk een kus op zijn wang en zet de radio weer harder. Na een halfuurtje rijden komen we aan bij de golfclub. Als het goed is zou Joriks vader daar ook komen. Jorik parkeerd zijn auto en we stappen uit. Er staat een iets oudere man te wachten.

'Heee pap' grijnst Jorik en hij geeft zn vader een knuffel.

'Nou papa, dit is dus het meisje waar ik je over vertelde, dit is mijn knappe vriendin Anna' stelt Jorik mij voor. Mijn wangen kleuren rood en ik schud de hand van Joriks vader.

'Noem me maar gewoon pap' knipoogt hij. Ik geef hem een glimlach en ik loop achter Jorik en zijn vader aan het veld op. We krijgen alle 3 een golfstick en een balletje.

Joriks vader begint. Hij geeft de bal een tik en met een enorme snelheid vliegt de bal het veld over.

'Jezus' zeg ik. Jorik grijnst en slaat zijn arm om me heen.

'Mijn pa is een proffesioneel golver of iets' lacht hij.

'Wacht, blijf zo staan, ik wil een foto' zegt Joriks vader. Hij haalt zijn mobiel tevoorschijn.

'Lachen' grijnst hij. Ik voel Joriks zachte lippen op mijn wang en ik glimlach breed. Wat hou ik toch van deze jongen. Als we klaar zijn met golven gaan we binnen iets eten. Joriks vader loopt voorop en wij lopen er achteraan.

'Heb je nog iets van Ronnie gehoord?' Vraag ik.

'Nope' zucht hij. Alsof hij het hoort. Ik krijg net een berichtje van Ronnie.

'Het spijt me, doe maar alsof je dat alles niet gehoord hebt... Kunnen we opnieuw beginnen? x' stuurt hij. Ik laat Jorik meelezen.

'Laat mij eens' zegt hij.

Ik geef hem mijn mobiel.

'Wat is er?' Vraagt Joriks vader.

'Oh, wat problemen met een vriend' zegt Jorik.

'Ronnel?' Vraagt Joriks vader. Jorik knikt en geeft mijn mobiel terug.

'Kom morgen 1 uur maar naar mn appartement, we moeten praten. Jorik.' Heeft Jorik terug gestuurd.

'En dan? Wat wil je hem zeggen dan?' Vraag ik.

'Dat hij geen kans bij je maakt' zegt hij en hij pakt mijn hand. We lopen het restaurant bij de golfclub binnen en nemen een plekje. Ik bestel een cola. Geen zin in drank. Joriks vader bestelt een biertje net als Jorik zelf. We bestellen ook ons eten.

'Dus, hoe kennen jullie elkaar eigelijk?' Vraagt Joriks vader.

'Toen ik op Ibiza was, was zij er ook. Ze viel me direct op. Maar ik zoende haar dus terwijl ik nog met Monica had dus hadden we wat shit' zegt Jorik duidelijk ongemakkelijk.

Joriks vader schud zijn hoofd.

'Dat is dom nou jongen' zegt hij.

'Ik weet het... Maar ik ben gelukkig nu' zegt Jorik terwijl hij een kus op mijn wang drukt. Stiekem zijn wij dat ene kleffe stelletje waar niemand tegen kan. Maar dat boeit me eigelijk niet. Iedereen mag zien dat hij van mij is en ik van hem. Na het eten zeggen we Joriks vader gedag. We lopen terug naar de auto.

'Leuke vader heb je' zeg ik.

'Ik lijk op hem' knipoogt hij.

'Idioot' lach ik en ik duw hem weg.

'Wel een leuke idioot' grijnst hij.

'Een heleee leuke idioot' lach ik. Lachend stappen we in zijn auto. Jorik rijd naar huis. Eenmaal thuis parkeerd hij zijn auto. We stappen uit en ik loop naar binnen. Jorik drukt me tegen de muur en drukt zijn lippen op de mijne. Ik grijns en trek snel mijn jas uit. Jorik doet hetzelfde. Hij pakt mijn hand en we rennen de trap af. Eenmaal boven drukt Jorik me weer tegen de muur. Die sukkel. Ik sla mijn armen om zijn nek. Joriks handen liggen op mijn kont. Jorik duwt me achterover op zijn bed. En uhm ja, verder weten jullie wel wat er toen gebeurde...

-

Zoo, eindelijk weer een update! Ik had gisteravond serieus 1 van de beste avonden van mijn leven! We hebben lang moeten wachten maar Lil Kleine was zoo geweldig😭😍❤️ ik moest serieus bijna huilen toen hij opkwam. Foto is van gister! Hij pakte mijn hand en ohmijngod zijn handen zijn zo zacht❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ik schrijf dit er nu dus bij want ik plaatste dus net een foto op mn instagram en tagde @lilkleine en toen ging hij gewoon mijn foto liken😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️

True Love ft Lil' KleineWhere stories live. Discover now