24. "Te iubesc! "

3.8K 202 2
                                    

Sunt la liceu, mai exact la cantină. Mâncarea de astăzi chiar era buna față de alte zile... Lângă mine la masa stau Emy si Teesh. Justin se tot holba la mine iar eu ma străduiam din răsputeri sa il ignor. După ce am terminat de mâncat, ne ducem afară. Unde o fi Brandon? Eu si Teesh ne aprindem o țigara iar Emily se uita la noi ciudat:
- Ce e, Emy? Ai pățit ceva? o întreaba Teesh
- Nu, doar ma uit la voi cum veți avea cancer peste câțiva ani...
- Haide, eu zic ca exagerezi! ii spun. Toți vom muri odată si odată. De ce nu încerci si tu?
- Nu, mulțumesc! Mi-e de ajuns sa respir fumul asta oribil! a zis tușind fals.
Ma uit in jur. Il văd pe Brandon încercând sa se furișeze pe la spatele meu. Eu ma duc după el si il sperii. Avea o fața de zici ca a văzut un vampir!
- Hahaha! încep sa râd ca o isterica. Te-am facut!
- Da, da! spune si începe si el sa râdă. Bună, fetelor! le spune Brandon făcând cu ochiul
- Omg! a zis Teesh. Buuuuunaaaaa! ii spune de parca ar fi fost handicapata
- Teesh, calmează-te! ii spun chicotind
- Oh, pentru tine e ușor sa vorbești! imi spune încruntandu-se
Brandon ma ia de mâna si ma trage într-un loc mai retras. Se uita in ochii mei, ma ia de talie si ma soarbe din priviri. De la ochii mei, a coborât cu privirea spre buzele mele, mușcându-si buzele lui. Apoi a coborât cu privirea la sânii mei si apoi mai jos. Se uita din nou la mine si de odată se lasă pentru un sarut. Începe sa ma sărute nebunește, eu răspunzându-i la sărut. Era așa bine! Limbile noastre parca dansau vals. Ma strânge de talie si mai tare si eu imi ridic picioarele peste abdomenul lui. Se retrage încet, se uita in ochii mei si imi spune:
- Te iubesc, Amber!
Nu cred! Tocmai a zis ca ma iubește?! Nu mai știam ce sa fac, pentru câteva secunde bune m-am uitat in ochii lui mari si apoi am realizat unde sunt. Ma dau jos din strânsoarea lui si pun capul in pământ:
- Vorbești serios? il întreb
- Da! Nu stiu ce mi-ai facut dar pur si simplu ma faci sa înnebunesc! Știu ca poate nu o sa ma crezi, dar eu am mai avut iubite pana acum chiar dacă eram virgin. Pur si simplu, cu tine am simțit ca trebuie sa o fac... Imi cer scuze dacă a fost nasol sau credeai altceva despre mine...
- Ah, e ok! Ba chiar ma simt flatata ca mi-ai oferit-o mie... Păcat nu a fost la fel si la mine. Dar problema este alta... Nu stiu dacă mai vreau sa fiu intr-o relație deocamdată. Mi s-au rănit sentimentele de prea multe ori...
- Nu, e ok... Înțeleg! Nu trebuie sa te grăbești. Ia-ți timpul necesar si imi spui tu... Ok?
- Sigur... Acum ma duc la ore!
- Ok. Pa!
De ce chestia asta mi se pare așa de...ciudata? Nu stiu ce sa mai fac! Toți băieții imi spun aceleași lucruri! Nu mai suport pur si simplu! Cu toate ca il iubeam într-un fel. Vai, ce proasta sunt! E cel mai popular si mai drăguț tip din liceu, mi-a oferit virginitatea lui pe tava si încă mai am dubii? Problema este ca eu vreau o relație de durata! Dar cred ca el e ce imi trebuie! Adică cand simțeam ca totul a picat, el a venit si m-a ridicat.
Merg pe hol liniștita catre dulapul meu pentru ca fetele, aparent, m-au abandonat... La un moment dat, o fată cu parul lung si negru intra intenționat in mine. Era Heather...
- Ai grija pe unde mergi, târfă! ii spun eu
- Si eu care voiam sa imi cer scuze...a zis ironic. Te-am văzut cum te dădeai la Brandon in curte. Ce păcat ca nu te place! Doar pe mine o sa ma aibă in pat așa ca fă pași!
- Ce proasta esti! ii zic eu. Deja am facut mai multe lucruri cu el decât ți-ai putea imagina. Așa ca hai, pleaca cu aerele astea de aici. Du-te si tu pe la colțul străzii, poate vine sa te fută cineva! si toată lumea de pe hol începe sa râdă
- O să-mi plătești! imi spune printre dinți
Merg victorioasa catre dulapul meu. Lângă mine il văd pe Justin. Bănuiesc ca si el cauta ceva in dulapul lui. Încerc sa il evit dar nu mi-a ieșit:
- Salut, Amber!
- Bună...
- Ăăă... Ce mai faci?
- As vrea sa te întreb ceva! ii zic direct
- Sigur! Orice!
- Ce mai face Avril?
- Chiar trebuie sa ma intrebi de ea acum?
- Da! Zi-mi ce face!
- Pai momentan este acasă. Peste o luna urmează sa nască...
- Felicitări! Vei deveni tată! ii zic pe un ton rece si il bat pe umăr
- Amber, asta nu e viața pe care o vreau! Sa fiu tată la 18 ani? Nu pot!
- Dar ce vrei sa faci? Sa lași un copil pe care s-a străduit sa il țină in burta 9 luni la spital? Ție chiar nu ți-e mila?
- Amber, nu am ce sa fac! Nu asta am vrut!
- Dar tu ai ales! Nu te mai vreau in viața mea, imi faci doar rău! ii zic cu ochii plini de lacrimi. Nu le puteam lasa sa cada acum. Trebuia sa fiu puternica!
- Amber! Încă ma iubești, încă te iubesc! Nu poți sa uiți de momentele alea frumoase! Mai ții minte cand am fost in vacanța? Nu se poate sa nu îți amintești!
- Justin, nu a fost o relație corecta! Tu m-ai înșelat cu Avril iar eu cu Alex... E o cauza pierdută, înțelegi?
- Nu si dacă o luam de la zero! Te rog, dă-mi o șansa!
- N--nu pot! Nu pot, Justin! Imi pare rău! Chiar imi pare rău! ii zic si fug in catre baia fetelor. Lacrimile imi curgeau șiroaie pe obraji. De odată, intru in cineva care imi blochează drumul. Ma uit. Era Alex! Nu era de ajuns ca plângeam!
- Scuze... Trebuie sa plec...ii zic băgându-mi fața in pământ
- Amber?! De ce plângi? zice si ma apuca de mână
- Lasă-mă sa plec, te rog!
- Nu! Ce-ai pățit? Cine te-a rănit?
- Nu contează! Trebuie sa plec! Pa!
Ajunsă in baie, dau drumul la apa rece si ma spăl pe fața. Mi-a ajuns! Trebuie sa il uit la fel cum l-am uitat pe Lucas! Tot ce imi doresc acum este sa fiu doar eu si... Brandon! Si eu il iubesc si am de gând sa ma duc sa ii spun! Prima dată ma duc la ore si apoi ma duc sa il găsesc!

*** După ore***
Ma plimb pe hol. Nu il găseam pe Brandon nicăieri. M-am decis sa merg pe terenul de fotbal. Mai mult ca sigur era acolo sa se antreneze. Il văd acolo făcând niște flotări. Arată așa bine! E așa drăguț! Da-i dracu' pe restu'! El va fi alesul si gata. Ii fac cu mâna si el se uita la mine. Se ridica si vine catre mine:
- Buna! Ce faci aici?
- Vreau sa îți dau un răspuns.
- Oh, da! Zi!
- Da, vreau sa fiu cu tine! Chiar imi doresc mult!
- Așa credeam si eu! imi spune si in momentul acela ma strânge de fese apoi ma săruta sălbatic mușcându-ma de buze. Wow, pentru un băiat virgin săruta foarte bine! Oprim sarutul si ma întrebă:
- Si cum ai vrea sa te strig?
- Zi-mi opțiunile.
- Pai te pot striga pui, iubire, iubi, puiuț, babe, bae, cum vrei tu!
- Ăăă... Mai bine renunțam la porecle, ce zici?
- Ok, am înțeles te voi striga iubi.
- Haha, asta imi place la tine! ii zic si încep sa râd. Esti un băiat așa de amuzant. zic ironica
- Mersi, iubi! Acum trebuie sa ma antrenez. Vorbim mai încolo, ok? imi spune si ma săruta pe frunte
- Ok, te iubesc! ii zic si ma uit la el cum pleacă. Sper ca relația asta sa dureze ceva timp...sau sa dureze pentru totdeauna!

Irezistibilul Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum