6. Adevărul iese la iveală

7.9K 269 3
                                    

Două zile trecuseră de când Justin a venit aici și mi-a spus că mă iubește. Pf, dacă el credea că ma voi lăsa fraierită de micile lui scuze...Îmi pare rău pentru el...Până la urmă, eu mi-am dorit de un an să fiu cu Lucas...Și visul meu e realitate acum, deci trebuie să mă bucur de moment. Nu? Era o dimineață geroasă. De fapt, câțiva fulgi de nea s-au depus pe asfalt. Surprinzător, Lucas nu era în cameră. Eh...poate s-o fi dus să se vadă cu unul dintre băieții cu care stă el. Mă duc și îmi fac un duș rapid, mă îmbrac și ies din cameră. Ma gândesc să mă duc să o vizitez pe Avril. Și așa nu mai vorbisem demult. Așa că mă duc și îi bat la ușă.
- Hey...spune ea somnoroasă
- Avril! Ce faci la ora asta așa somnoroasă? Trebuia să fii deja îmbrăcată! am zis eu în timp ce îi dădeam părul negru de pe față. Oh, Dumnezeule! Ai ochii roșii! Ce s-a întâmplat?
- Nu mai suport! a zis ea plângând isteric și luându-mă în brațe.
- Haide să închidem uşa prima dată și să stăm puțin de vorbă. Ce zici? am zis încercând să îmi mențin calmul.
- Ok...apoi am închis ușa și ne-am așezat pe pat.
- Deci...spune ce s-a întâmplat
- Uite, știu că te vei supăra pe mine că nu ți-am zis dar...am un iubit...sau cel puțin am avut până când curva de Maddy mi l-a luat!
- Uite, nu mă supăr că nu mi-ai zis...înțeleg, abia ne-am cunoscut. Dar stai...Maddy...nu a fost dată afară?
- Ba da, dar directorul a acceptat-o înapoi. Se vorbește că i-ar fi dat 1500$ ca să o primească înapoi. Îți vine să crezi?
- Îmi pare rău! Dar nu poți trăi în depresie toată viața...haide, îmbracă-te si hai să mergem! O să întârzii!
- Bine...a zis în timp ce își ștergea lacrimile.
După ce ieșim din cameră, ne luăm cărțile și caietele din dulap. Holul deja era aproape pustiu. Mă îndrept spre clasă cu Avril, când....îl văd pe Lucas cu o fată cu părul negru. Își întoarce putin fața înspre direcția mea, dar nu m-a văzut. Era...Heather! Se săruta cu Heather! Ce caută Heather aici? Lucas m-a mințit?! Nu, nu aveam de gând să plâng. Trebuia să îi dau curvei ăleia o lecție! Așa că, m-am dus către Lucas, i-am dat o palma și i-am înroșit obrazul, ba chiar i-a dat și sângele, apoi se uită cu ochii cât cepele la mine si spune șocat:
- Iubito...
- Nicio iubito! Ce faci cu curva asta aici? Mai exact ce faci cu curva asta în liceul ăsta?
- Am venit să îmi vizitez iubitul! a zis Heather cu glasul ei pițigăiat de falsă
- Aha...deci de aia nu erai tu în cameră. Că erai ocupat să stai cu curva asta. Mincinosu' dracului! Credeam că mă iubești!
- Nu...nu te iubesc și nici nu te voi iubi! Pentru mine ai fost ca o cățea! Ca o proastă care era îndrăgostită de mine. Erai atât de îndrăgostită de mine, că te-am avut la picioare și am reușit să te îndepărtez de Justin. Așa că, de ce să nu profit de ocazia asta?
- Hihi...îi aud surâsul lui Heather.
Fără să stau pe gânduri, mă duc la ea și îi trag un pumn în nasul ei cu operații estetice. Ea pică pe jos și eu mă uit la ea disprețuitor. Apoi mă retrag și îi spun lui Lucas:
- Justin chiar mă iubea cu adevărat! Tu ești o JAVRĂ! am țipat tare printre lacrimi. Te urăsc și o să îți pară rău! Nu vrei să te pui cu Amber Wild.
Și apoi m-am retras alături de Avril. Ce era de făcut acum? Era deja prea tarziu ca să mai intrăm în clasă, așa că am ieșit afară, pe băncuța mea și am început să fumez...eram conștientă că nu îmi făcea bine, dar nu mă puteam opri... Lacrimile îmi curgeau neîncetat. Acum o înțelegeam pe Avril perfect. Săracul Lucas...Heather nici măcar nu îl iubește... Dar îl las în pace să simta si el cum este sa ai inima frântă... Doamne, ce proastă am fost... De ce? De ce eu?
- Te simți bine? m-a intrebat Avril cu ochii mari
- Nu...nu sunt bine... Avril, mă simt ca un rahat...nimeni nu ține la mine...Îl iubesc atât de mult pe Lucas. Ieri, Justin a venit în timp ce eu nu eram la ora de fizică și a vrut să facem sex...iar eu ca o proastă l-am refuzat pentru că i-am zis că îl iubesc pe Lucas. am zis printre suspine
- Te înțeleg perfect! Vrei să mergem undeva în seara asta? Poate te mai descarci puțin.
- Da...dar nu înainte de a vorbi cu cineva.
Ma duc la baie cu tot cu telefonul pentru că vreau intimitate, și îl sun pe Justin. Plângeam în continuare. Apoi aud vocea lui, cum îmi răspunde:
- Alo?
- Alo...Justin?
- Amber! Ce faci? Mi-a fost dor de glasul tău!
După ce a spus asta, nu m-am putut abține și am izbucnit în plâns și mai tare:
- Esti bine? Amber!? De ce plângi?
- Justin...am fost o proastă.
- De ce spui asta?
- Lucas...m-a înșelat cu o curvă ieftină...
- Amber...Îmi pare nespus de rău! Vin chiar acum să te văd! Te rog nu mai plânge!
- Bine...te astept...şi mi-a închis telefonul. Nu mai aveam chef de nicio școală, de niciun fel de prietenii... Voiam doar să îl văd pe Justin și să îi spun tot... Cu toate că nu meritam nimic din partea lui pentru că m-am purtat ca o nesimțită cu el. Am ieșit din toaletă și m-am dus înapoi afară, lângă Avril, pe băncuță. O văd fumând o țigară, spre surpriza mea. Avril nu fuma de obicei...
- Ce faci? am întrebat surprinsă
- Ups...am uitat să cer voie...
- Nu...nu e asta. Tu mi-ai zis că nu fumezi... Să înțeleg că situația este atât de gravă?
- Amber...suntem în aceeași situație...nu?
- Mda...faza e că Justin simte ceva pentru mine, dar o să-mi fie greu să-l uit pe Lucas...adică...felul în care mă săruta cu atâta pasiune și duioșie... Îl iubeam mult...şi încă o fac. Părul său ciufulit și mâinile sale pe talia mea...zâmbetul lui alb și strălucitor te orbea...
- Wow, fato...tu chiar îl iubeai....
- Da, Avril...asta făceam... Acum s-a dus. Dar să se ducă. Face parte din trecutul meu și acolo vreau să rămână.
- Trecutul tău de 30 de minute? a zis ea ironic și a bufnit-o râsul
- Da...ăla se numește și el trecut sau mă înșel?
Apoi, aud cum o mașină parchează în fața gardului liceului. Era Justin! Merg în fața porții și îi deschid ușa, apoi mă ia în brațe și mă sărută. Firişorul electric care îmi cutreiera coloana vertebrală mă făcea să mă simt altfel... Am intrerupt sărutul cu toate că nu voiam asta.
- Justin! am zis în timp ce mi-a șters lacrima de fericire de pe obraz
- Te iubesc... şi mă mai sărută o dată. Îmi explora fiecare colțisor al gurii cu limba, până când eu am început să râd, ceea ce l-a facut și pe el să chicotească. Apoi ne-am uitat unul în ochii altuia și am văzut în ochii lui sclipirea aceea pe care la Lucas nu o văzusem niciodată când eram cu el.
- Pf, terminați odată cu dulcegăriile astea! a zis Avril plictisită.
Eu și Justin am început să râdem.
- Amber...vrei să vii la mine acasă în seara asta? mi-a soptit senzual in ureche
- Poate...locuiești singur?
- Da! Vii?
- Avril, poate ieșim maine, ce zici?
- Cum vrei. Eu plec sa mai fumez o țigară. Nu uitati de protecție! zice în gluma
- Hai să mergem acum! Boul de Lucas mi-a stricat toată dispoziția.
- Ok, hai.
Ne-am urcat în mașina lui. Era un BMW albastru, superb. După 10 minute, am ajuns la destinație. Avea o casă mare, cu două etaje și cu Spa în interior. Era super mare. Am intrat și m-a condus către camera mea, la etaj. Ok, deci voi înnopta la Justin acasă. Îmi lăsasem bagajele la internat. Eh, nu-i nimic. Daca Lucas îndrăznește să îmi pună mâna pe un singur lucrușor, va fi mort. Și promit asta. Mă bușeșc pe pat, în așternutul care mirosea a balsam.

Irezistibilul Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum