8. Cunoașterea

6.7K 247 5
                                    

Justin a coborât pe scări lent, iar eu eram curioasă să văd cum arată. Când a ajuns mai aproape, m-am uitat și am rămas cu uimita. Avea o cămașă albă și un sacou negru peste. In partea de jos avea niște pantaloni negri, iar pantofii erau tot negri, dar lucioși. Ah, am uitat de papionul negru pe care și-l tot ajusta:
  - Spune-mi, iubito! Îmi stă bine?
  - Îți stă superb, dar lasă săracul papion, că o să-l strici până vine mama.
  - Ok...va ieși bine...nici nu știi cât de important este să îi fac mamei tale o impresie bună!
   - Wow...ești singurul băiat care chiar vrea să îi facă o impresie bună mamei! Uimitor!
   - Te iubesc...aş face orice pentru tine! Nu știu ce a fost în mintea mea și regret nespus...de-aș putea să dau timpul înapoi...
   - Nu trebuie! Suntem fericiți! Asta contează! Deodată auzim un "Ding-Dong" la ușă. Mama ajunsese așa repede? Auzim o voce de afară:
   - Sper că am nimerit adresa...a zis în șoaptă.
Îi deschidem. Prima ei țintă atunci când intră este Justin. Mă rugam să îl placă și să iasă bine. Mă uit mai bine și văd că nu doar mama a venit aici. Ci era și...tata? Ce făcea el aici? Și oare cum l-a convins mama să vină cu ea? Mă duc la ea și o îmbrățișez:
- Hey, mami! Bine ai venit! El e Justin, Justin, ea e mama! şi am afișat un zâmbet tâmp pe față.
- Mda, am văzut că Justin...arată destul de elegant în aceasta seară...
- Mulțumesc, doamna Wild...
Din spate se aude o mică tușitura. Era tata...trebuia să îl bag și pe el în seama cumva...
- Ăăă...se pare că am uitat sa îți fac cunoștință cu cineva, Justin. El e tata.
- Bună seara, domnule Wild! a zis Justin cu o voce timidă și îi întinde mâna.
    -Bună, Justin...şi îi dă mâna și el. Wow...oare ce se întâmpla cu tata? Era mai comunicativ decât mă așteptam. Credeam că va sta într-un colț și că nu va vorbi, cum făcea de obicei. Ciudat...așa că mă scuz, o iau pe mama de mâna și o duc în bucătărie:
    - Mama...deci în primul rând, cum ți se pare Justin?
    - Eu cred ca este un băiat cuminte și cu gusturi bune... deci sunteți împreună.
    - Da...îmi pare rău că nu ți-am spus de mai devreme, dar toate astea s-au întâmplat așa de repede, că nici n-am realizat...
    - Aw, nu-i nimic, scumpo...e ok! Poți sta aici! E mai bine decât în mizeria aia de internat.
   - Dar cum de tata este asa de sociabil?
   - Păi, i-am ținut o predică acasă,  spunându-i că acesta este un moment foarte important din viața ta și că ar trebui să fie un tată mai responsabil. Nu m-am așteptat să meargă, dar a mers!
    - Mama, ești genială! și o îmbrățișez. Mergem înapoi în sufragerie, unde tata si Justin vorbesc despre fotball și despre mașini...despre ce altceva puteau vorbi? Când mă vede, tata se ridică de pe canapea și o ia de mână pe mama:
   - Ei, se pare că Justin este un băiat super de treabă! a zis tata. Sunt mândru de tine, Amber!
   - M...mersi? am murmurat eu
   - Păi, scumpo, vom mai veni pe la voi. Acum odihniți-vă. Mâine mergeți la liceu. Pa, noapte bună!
   - Pa, mama!
   - La revedere! a zis si Justin după care am închis ușa.
Chiar a mers super. Nu mă așteptam să iasă așa bine. Sunt așa fericită! Justin vine către mine și mă sărută. Continui sărutul, până când un firisor electric îmi circulă în coloana vertebrală. Ne oprim, se uită la mine și îmi spune :
- Părinții tăi chiar sunt de treabă! Mai ales tatăl tău!
- A ieșit super! Sunt bucuroasă!
- Trebuie să sărbătorim, nu? a zis și am urcat scările, ne-am bușit amândoi în pat și am început să ne tachinăm. Începe să mă sărute senzual și cu poftă. Îi dau jos sacoul și îl arunc prin cameră, apoi îi scot cămașa albă, lăsându-și pătrățele la vedere. I le ating încet cu vârful degetului. Imi descheie nasturele și șlițul de la blugi, apoi îmi dă și bluza jos, lăsându-mă doar în lenjerie intimă. Îl desfac și eu la curea și îi dau boxerii jos. Mă ia cu delicatețe de talie, și mă duce în capul patului. Îmi dă jos chiloții din dantelă roșie.
- Știi că înnebunesc când te văd cu chiloții ăștia, nu? a zâmbit pervers. Îmi desface sutienul și îl aruncă prin cameră. Îmi ia în mâini sânii și începe să se joace cu sfârcurile mele. Și-a pus un prezervativ și a intrat în mine. Îmi părea așa de rău că mi-am pierdut virginitatea cu Lucas...am fost o proastă și de obicei nu îmi sta în fire. Scot niște gemete de plăcere fără să vreau. Sunt în extaz. Orgasmul era din ce în ce mai aproape, iar Justin era transpirat deja. După puțin timp, ne-am oprit și ne-am sărutat cu foc. Mă mușcă de gât și îmi lasă semn. Îmi șoptește în ureche, cum face mereu:
   - Te iubesc! Ești tot ce am mai prețios pe lume, si nu aș vrea să te pierd!
   - Și eu te iubesc, fraiere! Ești unicul si singurul meu fraier...şi îi ciufulesc părul castaniu spre negru.
   - Hai să ne culcăm, mâine avem o zi lungă...
   - Bine...şi îmi dă ultimul sărut

Irezistibilul Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum