2. În camera cu Justin...

14.2K 368 10
                                    

După ora de bio, m-am dus și mi-am pus lucrurile înapoi în dulap, apoi urma să mergem la cantină și după în camere. Doamne, doar gândul că voi sta cu Blake în cameră mă îngrozea. Poate nu era chiar atât de rău... mă consolam singură. Pf, dacă iese urat jur ca sun poliția, nu îmi pasă ce vor crede alții. Mă îndreptam spre cantină, când o văd pe Avril că se îndreaptă spre mine:
   - Hey! Cum a fost ora de bio?
   - Foarte nasoală, mai ales că tâmpitul ăla de Blake se holba într-una la mine...
   - Justin Blake? a întrebat ea cu ochii mari.
   - Da, chiar el.
   - Dacă ai știi câte fete îl doresc, l-ai păstra pentru tine...
   - Eu nici măcar nu simt cea mai mică atracție pentru el. Plus că tot ce vrea de la fete este sex...deci te rog.
   - Aici ai dreptate. Mergem la cantină?
   - Haide...vreau să mănânc ceva.
   În cantină era o gălăgie de nedescris. La ce mă așteptam?! Era toată școala acolo...dar când am intrat eu și Avril acolo, gălăgia s-a oprit brusc, iar Justin a strigat de la masa lui:
    - Ia uite-o pe frumoasa mea, Amber! și băieții de la masa lui au început să mă fluiere și să mă soarbă din priviri, dar eu încercam să merg indiferentă. M-am uitat un pic la masa lor și era un băiat care semăna extrem de mult cu Lucas. Oh, disperato nu te mai gândi la Lucas, a trecut...acum el e fericit cu Heather. Și poate așa era. Mă amăgeam singură. Apoi un băiat cu părul negru de la masă a strigat către Justin :
- Hai frate, chiar crezi că o poți avea? a întrebat batjocoritor.
- Nu mă crezi!? s-a răstit Justin plin de sine.
Apoi s-a apropiat de mine, m-a strâns de talie și m-a sărutat. Trebuie să recunosc că săruta chiar foarte bine... A vrut să își bage limba în gura mea, dar în momentul ăla m-am retras și i-am tras una în punctul sensibil, el văicărindu-se ca un copilaș.
De ce ai făcut asta? Chiar este drăguț! Nu trebuiaîl lovești!
Dar lui nu îi pasă de mine!
Și ce dacă? Tu îl placi!
Ba nu! Oh, gânduri stupide! Nu puteam să îl plac pe Justin! Era imposibil! Ma străduiam din răsputeri să nu mă duc la el și să îi spun că îmi pare rău. Dar ce se întâmplă cu mine? Eu nu sunt asa! Eu sunt o fire mai dura si mai nepăsătoare!
Eu când ți-am zis...
Oh, tu să taci! Dar sunt întreruptă din gânduri când cineva din spate tușește zgomotos și mă întorc. Era tipul care semăna cu Lucas:
- Salut! a zâmbit el.
Avea zâmbetul exact ca al lui Lucas!
- Hey... am zis simțind cum roșesc.
- Cum te numești?
- Amber Wild.
- Amber? a zis confuz. Tu ești?
- Lucas?
- Da! Ce faci aici?
- Ce faci tu aici?! Tu nu trebuia să fi acolo cu Heather?
Nu îmi vine să cred că tocmai am zis asta...
- Heather... păi, m-am despărțit de ea...era o curvă de fapt.
- Hei, Lucas! s-a răstit Justin. Ce faci cu iubita mea?
- Iubita ta? Eu? am întrebat ofensată
- Da, păi ce mai vrei? Stăm în cameră împreună...nu poți să negi!
- Ok, eu ar trebui să plec...a zis Lucas.
- Nu...așteaptă...am zis dar era prea târziu.
Am plecat și mi-am pus un ou ochi pe farfurie. M-am asezat la masă lângă Avril, care stătea singură. Gălăgia a început din nou. După 10 minute, eu și Avril am părăsit cantina, fiind ora 19:00. La ora 22:00 se dădea stingerea. Am vorbit puțin cu mama la telefon, apoi am mai vorbit puțin cu Avril și am plecat în cameră. Mi-am desfăcut bagajul și mi-am pus hainele ordonat în dulap. Justin nu ajunsese încă așa că puteam profita de asta. M-am dus în baie să îmi fac un dus. M-am băgat în cabină și am dat drumul la apă fierbinte. Era asa de bine... Când să ies, nu apuc să îmi pun bine prosopul, că mă trezesc cu Justin în baie uitându-se la mine.
- Ieși naibii din baie, tâmpitule! am strigat cât am putut de tare.
- Nu prea cred! Acum dă jos prosopul ăla de pe tine, sau o să o fac eu.
La naiba! De ce nu m-am încuiat eu? Sunt o proastă! Apoi m-am gândit: ce s-ar întâmpla dacă i-aş intra în joc? Atunci am sărit în brațele lui iar el m-a strâns de coapse. Pe pat erau hainele mele. Așa că am început să îl sărut ca să îl ademenesc către pat. În timp ce îl sărutam, m-am pus pe pat, iar el peste mine. Mi-am luat pantalonii și i-am pus încet pe mine, apoi sutienul și bluza. M-am ridicat de pe pat si am terminat sărutul, apoi am plecat din cameră și l-am încuiat cu cheia.
- Nenorocitule! am strigat de după ușă.
- Las' că vezi tu! a zis nervos
- Nu mi-e frică de tine! am zis eu
- Nici nu trebuie...şi aşa te vei întoarce...nu ai unde să stai.
Aici avea dreptate. Dar, singura mea speranță este că va adormi și că nu mă va auzi. Până atunci am bătut la ușa camerei lui Avril. Surpriza mea a fost să văd ca sta cu Lucas. Dar nu aveam de ce să fiu geloasă.
- Hey! Intră! a zis ea zâmbitoare ca de obicei.
- M...mersi...
De ce ma bâlbâiam? Poate pentru că Lucas se holba la mine? Nu, nu! Nu trebuie să mă mai gândesc la el.
- Ce te aduce pe aici? a întrebat ea
- Ah, păi Justin...știi tu...îmi făceam un duș și a intrat peste mine în baie...
- Dacă ai probleme cu el, îl rezolv eu. a zis Lucas cu puțină ciudă în glas.
- Mersi, Lucas! O să apelez la tine dacă e nevoie. zic eu cu un mic zâmbet pe față
si Avril a început sa râdă. Am mers până jos cu ea ca să îmi mai aprind o țigară și ca să mai stăm putin de vorba. Mi-a spus că ea nu are tată și că mama ei se descurcă foarte greu. Avea note mari, numai de 9 si 10. Eh, nu pot să zic același lucru și despre mine...dar asta nu conta acum. Am urcat înapoi sus și îl văd pe Lucas sărutându-se nebunește cu o fată. Aveam ochii plini de lacrimi, dar nu le puteam da drumul. Am trecut nepăsătoare pe lângă ei și m-am dus la mine în cameră. Am descuiat silențios ușa în speranța că Justin doarme. Dar speram degeaba... Se uita la televizor. Sincer, nu îl mai văzusem asa liniștit. Mi-am luat pijamalele din dulap, m-am dus în baie, m-am încuiat și abia apoi m-am îmbrăcat. M-am asezat în pat la o distanță destul de mare de Justin, dar el a venit către mine, m-a luat de talie și m-a tras către el.
- Te iubesc! a zis el.
- Pf, Justin...cum poti sa zici asta?
- Sincer, nu stiu.
  - Justin, te-ai purtat ca un nebun tot timpul ăsta și acum chiar crezi că mă vei face să te cred?
  - Ceva de genul...
  - Apreciez sinceritatea. am zis eu și apoi începem să râdem amândoi. Apoi se ridică, își dă jos boxerii cu care era îmbrăcat și se pune peste mine. Începe să mă sărute pe gât și să mă atingă. Dar eu îl opresc:
  - Justin...nu pot
  - De ce? Chiar nu simti nimic pentru mine?
  - Nu stiu dacă să te cred...nu vreau să îmi pierd virginitatea cu un necunoscut.
- Aha, deci mă crezi un necunoscut? Las' ca vezi tu! și îmi dă bluza de pijama jos. Mă sărută și mă atinge. Eu mă lăsam purtată de val, fără să știu ce se întâmplă. Deodată, simt o durere sfâșietoare în tot corpul. Atunci, l-am dat jos brutal:
- Lasă-mă în pace! Nu vreau să faci asta! Nu sunt pregătită și nu cred nicio vorba de a ta. Lasă-mă!
- Stai aici! m-a tras el de mânecă. 
- Dacă nu te opresti, jur că țip.
- Bine! Calmează-te! Am înțeles! Hai să dormim acum! a zis destul de speriat

   Justin p.o.v
O să o fac eu să mi se supună, altfel să nu îmi spui mie Justin. Va fi floare la ureche. Iar dacă nu vrea de bună voie,  o să o forțez. Și încă ceva important! Trebuie să scap de Lucas! În cel mai scurt timp!

________________

  La media:Justin

Irezistibilul Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum