I'll wait here for you

1.4K 73 7
                                    

O týden později:

Z pohledu Blair:

"Tátu něco napadlo." Pronesla do ticha Allison a všichni jsme na ní stočily pohledy. Seděli jsme u Deatona na veterině a diskutovali o tom, co se mnou. Celý týden jsem strávila s Isaacem, který u nás stále přespával. Většinu času jsme stejně nebyli doma. Byli jsme někde venku a povídali si. Stilesovi jsem se snažila vyhýbat, ale moc se to nedařilo. Snažil se mi vysvětlit, že je to v pořádku, to co se stalo, ale já se jen tak nemohla přenést přes to, že jsem chtěla zabít vlastního bratra. A asi bych neměla zapomenout zmínit, že jsme s pomocí Deatona zrušili spojení mezi mnou a Isaacem. Ale pouze jen tu fyzickou část, takže už jsme necítili zranění nebo bolest toho druhého. Psychická část spojení, která spojuje naše emoce a mysl se nedá zřejmě odstranit, ale nám to nevadí. I kdyby to šlo, neudělali bychom to. Už jsme si na sebe zvykli.

"Povídej." Pobídla jsem brunetku. 

"Táta obvolal známé a doneslo se k němu, že se v Londýně nachází jedna taková...léčebna, dá se říct." Na chvíli se odmlčela a čekala na mou reakci. Jen jsem kývla ať pokračuje. "Je to tajná organizace, která se zaměřuje na nadpřirozené bytosti. Pomáhají tam vlkodlakům se ovládat, pomáhají krotit potřebu zabíjet, pomáhají ovládat síly.  Táta by ti mohl zajistit místo, kdybys chtěla." 

"Beru to." Kývla jsem ihned a bez zaváhání. "Blair, pořádně si to musíš promyslet." Ozval se vedle mě Isaac a otočil se na mě s vážným výrazem ve tváři. "Isaacu, není co promýšlet. Napadla jsem Scotta a málem...jsem zabila Stilese." Lehce jsem pokývala směrem k bratrovi, ale radši se nezadívala do jeho obličeje. Nechtěla jsem vědět jak se tvářil.

"Blair, tohle není ledajaký rozhodnutí. Musí se to promyslet a zjistit víc o té organizaci." Pronesl kousek ode mě Deaton a změřil si mě pohledem. "Vážně není co promýšlet. Neumím svou dílu ovládat a tam mi můžou pomoct. Já se o svoje síly nežádala. Nechtěla jsem být to, co jsem. K čemu vlastně jsem? Aby se o mě mohli poprat nějací duchové a soutěžit, kdo získá kontrolu nad mým tělem? Nebo abych podle těch duchů zabíjela ty, kdo se jim tady nehodí? Nebo abych ztrácela kontrolu nad svou mocí a snažila se zabít svého bratra? Co?" Vyskočila jsem ze židle a veškerý svůj vztek si vybila na chudáka Deatona, který za nic nemohl. 

"Blair, Mrtvá nevěsta je velmi silné stvoření. Když budeš silná můžeš svou sílu využívat pro dobro." Odvětil s klidem v hlase Deaton. "Jo a proto musím mít kontrolu nad svou sílou, takže to beru. Alli, řekni tátovi, že mi může sehnat místo." Otočila jsem se na brunetu a ta jen kývla. Všechny ostatní jsem ignorovala a odkráčela z ordinace. 

***

"Blair, může být i jiný způsob. Najdeme jiný způsob jak tvé síly ovládat." Druhý den do mého pokoje vešel Stiles a já si uprostřed balení povzdechla a otočila se na něj. "Stilesi, není žádný jiný způsob. Celý týden jsem se bála spát, aby se náhodou zase neobjevila ta síla a já ti zase nechtěla ublížit. Nedopustím abych tobě nebo někomu jinému ublížila. Musím to udělat. Mluvila jsem z Allisoniným tátou a ten mi o tom centru hodně řekl a vypadá to....dobře..docela.. Mohli by mi tam pomoct." 

Bráškovi klesla hlava a přešel ke mě o trošku blíž. Aniž bych chtěla o krok jsem ustoupila. Tolik jsem se bála, abych mu zase neublížila. "Co řekneme tátovi?" Zvedl ke mě pohled. Mluvil tiše.

"Nic. Když mu řekneme pravdu, neuvěří nám a kdyby ano, nesouhlasil by. Když mu budeme lhát, prokoukne nás. Musím udělat to, co je správné."

"Takže prostě jen odejdeš? Jen tak?" Ušklíbl se a uraženě zakroutil hlavou. "Nechala jsem mu dopis." Pokývala jsem hlavou k psacímu stolu, kde se se nacházela obálka s dopisem pro mého otce. "Tvůj odchod ho raní, Blair." Stiles znovu zakroutil hlavou a oči se mu leskli.

The Dead Bride (Teen Wolf FF)Where stories live. Discover now