The Fight Part 1/2

1K 75 3
                                    

Místo toho abych se probudila ve své měkké postýlce, probudila jsem se na špinavé zemi bůh ví kde. Jako první mě napadlo, že je to zase jeden z těch snů, ale tak jak jsem se cítila jsem se necítila v žádném ze snů. Bylo mi zle od žaludku a měla jsem ochablé svaly po celém těle. Všude kolem mě byla tma a chlad. Podepřela jsem se rukami o zaprášenou podlahu a usilovně se pokusila zvednout.  

Na poprvé se mi to nepodařilo, ale druhý pokus byl úspěšný. Nedivila jsem se, že mi je zima. Měla jsem na sobě to v čem jsem šla spát, když Isaac pozdě v noci opustil můj pokoj a šel do svého. Takže krátké kraťasy od pyžama a bílé tílko na tělo a jako bonus: byla jsem bosa. 

Promnula jsem si spánek, protože mě bolela hlava jako po hodně velký kocovině. Zaostřila jsem zrak a pokusila se v šeru rozpoznat místo, kde se nacházím. Podlaha pode mnou zavrzala a já ucítila vůni spáleného dřeva. Hned mi to došlo. Dům rodiny Haleových. Před pár lety šílená Kate Argentová ten dům zapálila i s rodinou vlkodlaků uvnitř. Přežil jen Derek a Peter. Proč vždy když se něco děje tak je to v tomhle vyhořelém baráku, který drží už jen díky základům?

 "Haló? " Zkusila jsem a dokola se rozhlížela kolem sebe. Někdo tu musí být, sama jsem se sem určitě nedostala.  

"No konečně jsi vzhůru." Ozval se kousek ode mně hlas. Trhla jsem sebou a otočila se za hlasem. "Dereku?" Hlesla jsem. "Těsně vedle." Hlas se zasmál a ze tmy ke mě vykročila Derekova postava. Na tváři měl výsměšný úšklebek a to se mi vůbec nelíbilo. Došlo mi, že to není Derek, ale jen jeho tělo.

"Když nejsem ve snu, proč tě vidím?" Zajímalo mě. Když se ke mě přibližoval o krok jsem ustoupila. "Protože jsem si půjčil tělo tohohle...ehmm..vlkodlaka." Chvíli se zamyslel, protože nevěděl jak Dereka nazvat. 

"Když si můžeš půjčit tělo kohokoliv, tak proč chceš zrovna moje?" Odpověď jsem znala, ale i tak jsem na ni čekala. 

"Protože ty jsi určená k tomu, aby jsi mi své tělo propůjčila. Jsi silná bytost. Vhodná pro mě. Když nechceš svou práci vykonávat sama, vezmu si tvé tělo a budu to dělat sám. Sama sis vybrala." 

"Nech Dereka jít. Hned!" Křikla jsme po něm. On se jen uchechtl. "Jen Dereka? Nebo i ostatní?" 

"Ostatní?" Nakrčila jsme obočí a rozhlédla se kolem. Z venku do rozpadlého domu dopadalo šero, tak jsem odhadovala, že je tak 5 hodin ráno. Nic moc jsem neviděla, ale ten přede mnou se zasmál a najednou se v místnosti rozsvítilo světlo. Nevím, kde se tam vzalo, nejspíš nějaký jeho trik. 

Ohlédla jsem se za sebe a na špinavé a ohořelé stěně byli skoro jako přilepení čtyři z mých nejbližších. Stiles, Isaac, Scott a Lydia. Tuším, že nějakým kouzlem viseli na zdi, asi 30 centimetrů od země. Všichni měli hlavy sklopené a nejevili znaky života.

"Co si jim udělal?" Otočila jsem se křikem na osobu, která má všechno tohle na svědomí. "Klid, jen spí." Usmál se a přešel k mým přátelům. Otočila jsem se směrem na něj a házela po něm nenávistné pohledy. 

"Tak, teď ti povím moje pravidla. Můžeš si vybrat, kterého z nich mám zabít jako prvního. Bude to Scott, který tobě i bratrovi zachránil několikrát život?" Zastavil se u Scotta, chvíli si ho prohlížel a pak se s tázavým výrazem otočil na mě. Když jsem nijak nereagovala popošel k Lydii. 

"A co tahle zrzka? Tvoje nejlepší kamarádka a tajná láska tvého bratra?" Zvedl ruku a pohladil Lyd po konečcích jejích dlouhých vlasů. Popošel dál.

"A co tvůj bratr? Obětovala si pro něj život. Myslíš, že je schopný udělat to samé pro tebe?"

Do očí se mi nahrnuli slzy. Nevěděla jsem, co to všechno má znamenat. Ještě před chvílí jsem usínala ve své posteli. Hezky doma. A teď jsem v ohořelém baráku uprostřed lesa, je mi strašná zima a moji přátelé jsou v nebezpečí. 

"No, toho sice zabít nemůžu, dokud jste spojeni, ale věř mi, to spojení se dá s troškou snahy odstranit." Popošel k Isaacovi a věnoval mi úsměv. 

"Nejsem blbá jak si myslíš. Vím, že je všechny zabiješ i když na tvé podmínky přistoupím. " Odbyla jsem ho dalším z mých nenávistných pohledů a pak přejela pohledem všechny mé přátelé. udělám cokoli abych je ochránila, ale nejdřív to musím promyslet.

"Fajn, nelíbí se ti moje podmínky, tak co takhle nabídka?" Popošel dál od Isaaca a stoupl si kousek přede mně. Kývla jsem hlavou na náznak ať pokračuje.

"Když nechceš pro mě zabíjet, tak mi tvé tělo ponecháš a já tě vždy propustím  na jeden den v měsíci." Pronesl vážným hlasem. Upřímně, začala jsem o tom uvažovat. "A když to udělám, necháš mé přátelé jít." Spíš jsem mu to oznámila než se ptala. Chvíli váhal, ale pak kývl. "A žádný z mých přátel se nikdy nedostanou na ten tvůj přiblblej seznam." Dodala jsem rázně.

"Když budou hodní." Pokrčil nezaujatě rameny. "Takže přijímáš?" 

Zakývala jsem hlavou. "Já nevím." 

Vážně jsem nevěděla. Je to velké rozhodnutí. Celou dobu jsem se snažila navázat kontakt s Isaacem, ale nešlo to. Vůbec nevím proč. 

Co mám dělat? Mám s ním bojovat? Zvládla bych to vůbec? Je určitě o dost silnější než jsem já. Přijmu nabídku a nechám ho ovládat mé tělo? Vážně o tom uvažuju? Vždyť já se nechci vzdát. Chci bojovat! 

Hlavou mi v tu chvíli probíhalo několik myšlenek. Nemohla jsem je zastavit. 

Ale něco mě možná napadlo. 

Trošku jsem se vzpamatovala a po studené zemi jsem přešla k Isaacovi. Hlavu měl sklopenou a oči zavřené. Vypadal klidně, jako když ho sleduju jak spí. Byl nádherný jako vždy. Musela jsem se pousmát nad jeho krásnou tvářičkou. Zvedla jsem ruku a pohladila ho po hebké tváři. 

"Tvůj kluk je tak trošku mimo náš svět. Nemůžeš se mu dostat do hlavy." Upozornil mě za mnou trošku vysmívajícím se hlasem. 

"Já vím. Chci se jen rozloučit." Odsekla jsem. 

"Rozloučit? Takže přijímáš mou nabídku?" 

Otočila jsem se na něj a zhluboka se nadechla a pak vydechla. Vím, že hodně riskuju a vlastně ani nevím do čeho jdu, ale budu doufat, že to vyjde. 

"Přijímám."

Tohle je trošku kratší kapitola, ale rozdělila jsem ji na dvě části, za pár dní můžete čekat druhou část. Chtěla jsem to udělat trošku "napínavější" :D :) a pak bude ještě jedna část a ta tuším bude poslední :( :) 

Absolutně s touhle kapitolou nejsem spokojená, ale nic lepšího můj mozek nevymyslel, tak snad další bude lepší :D

Děkuju vám za předešlé votes a komenty <3 jste božíí :)

Vaše -Sabi





The Dead Bride (Teen Wolf FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat