The Twins

1.6K 81 7
                                    

"Vyděsil jsem tě?"

Přiložila jsem si ruku na hruď a hlasitě popadala dech. Vzhlédla jsem na vyššího kluka, který stál necelé tři metry ode mně a usmíval se nad tím, jak mně jeho maličkost vyděsila. 

"No zkus hádat, málem jsem dostala infarkt." Zakroutila jsem nad ním hlavou a pořádně si ho prohlédla. Byl docela vysoký (tedy rozhodně o dost vyšší než já), pod upnutým šedým tričkem se mu rýsovalo plno svalů, vlasy měl krátké a světle hnědé. Ve tváři měl ostré rysy, ale byl docela pohledný. Když jsem se mu zadívala do tajemných očí, které měli tmavě hnědou barvu, zamrazilo mně.Mohl být tak v mém věku, možná mladší. 

"Kdo jsi?" Zajímalo mně. Věděla jsem, že něco není v pořádku. Ten kluk mi naháněl hrůzu. Nevím proč, ale moje vnitřní já na mně křičelo "Hejbni zadkem a utíkej jak nejrychleji umíš!"  No, neposlechla jsem. Zřejmě jsem věděla, že jemu bych stejně neutekla.

"Páni, šéf neříkal, že jsi takovej kus." Prohlídl si mně od hlavy až k patě a totálně ignoroval moji otázku. Udělal ke mně krok. Ucouvla jsem. To ho jen pobavilo. 

"Kdo sakra jsi?" Zopakovala jsem otázku už trochu důrazněji. "Bojíš se mně?" Opět s úšklebkem ignoroval mou otázku. Měla jsem velkou chuť mu dát ránu. Možná k tomu dojde. 

"Aidene, máme se jen seznámit, ne s ní hrát ty tvoje hry." Ozval se za mnou další hlas. Rychle jsem se otočila a myslela jsem, že to se mnou sekne. Za mnou stála úplná kopije toho kluka, Aidena, co mně tady děsí. Zamrkala jsem očima. Fajn, to už začínám mít halucinace? Nebo....nebo jsou dvojčata. Jo, to dává větší smysl. Bože, začínám být paranoidní. 

"Ethane, kazíš mi zábavu. Opět." Protočil Aiden přede mnou oči a usmál se na mně. 

"Co po mně chcete?" Zeptala jsem se a snažila se nedat najevo, že mám docela strach. Aidenovo dvojče, Ethan, na kterým jsem nenašla ani jeden rozdíl od jeho bratra (snad jen oblečení) se postavil vedle svého dvojčete.

"My nic. Ale zaslechli jsme, že je ve městě někdo, kdo má nezkrotnou chuť vraždit zlý bývalý alfy. Nevíš o někom takovým?" Pokrčil Aiden rameny. No jasně, že naráží na mně a na moje chutě zabít Petera. 

Nevím jak, ale vím kdo jsou. Ono ani není těžký to odhalit, když jste taky nadpřirozená bytost a tím pádem sem tam jinou bytost prostě poznáte. 

"Patříte k nim. K tý Alfa smečce. Jste Alfové." Pronesla jsem nějak až moc v klidu, až jsem se sama divila. "A ty jsi..jak si to říkáš?....Mrtvá nevěsta?" Ozval se ten druhý, Ethan. Neodpověděla jsem. 

"Tak co po mně chcete? Chcete mně zabít? Do toho." Pokrčila jsem rameny a usmála se. Nevím, kde se to ve mně bere. 

"Zabít tě? Zatím ne. Jen jsme si přišli omrknout, s kým budeme mít tu čest až budeme na tvým seznamu." Vysvětlil Aiden a na chvíli obrátil pohled na bratra aby to odkýval. "Jo a věř mi, že na tvým seznamu budeme." Dodal Ethan.

"Co vy o mně a to blbým seznamu víte? Na seznamu je jen Peter a já ho nezabiju, takže nehrozí, že by se seznam prodloužil." Zakroutila jsem hlavou. Oba se zasmáli. "Víme o Mrtvých nevěstách, jako jsi ty docela dost.Máme s jednou takovou zkušenosti. Veř nám, i když nezabiješ Petera, seznam se prodlouží a i tak někoho stejně zabiješ. Je jen na tobě koho." Aiden se mi zabodl pohledem do očí. Neuhnula jsem. 

"A proč mi to říkáte?" 

Aiden byl ve vteřině těsně přede mnou. "Jen chceme, aby si věděla, že až naše jména budou na seznamu, budeme připraveni. Víme co na bytosti jako jsi ty platí a půjdeme klidně i přes tvoje nejbližší, aby jsme tě zastavili." Byl tak blízko mně, že skoro šeptal. Když se zmínil, že by klidně ublížili mým nejbližším, valil se ve mně hněv. Pálilo mně v očích a já hned poznala, že moje oči nabrali fialovou záři. 

The Dead Bride (Teen Wolf FF)Where stories live. Discover now