41❥"Cenkciğim, ilk tercihine dansözlük falan mı yazsan acaba?"❥

48K 2.8K 472
                                    

Medyada:Cenk 🙈
Bölüm biraz kısa oldu ama kusura bakmayın 😒
İyi okumalar 😄

"Muzlu Danone bence daha iyi." dedi Bartu. Cenk düşünür gibi yapıp, "Muzlu da güzel ama bence çilekli daha iyi." dedi.

"Cenk abi var mısın bir danone yarışına?" dedi ve Cenk'in omzuna çıktı. Cenk kafasını sallayıp, "Varım lan. Hadi gel benimle." dedi.

Cenk ve Bartu içeriye girince Aras derin bir nefes aldı. "Bana uzun boylu çocuk. Cenk'e abi. Şimal kuzenini hiç sevmedim." dedi ve kafasını olumsuz anlamda salladı Aras. Batuhan ve Deniz gülmemek için direniyorlardı.

"Bence çok tatlı ya yerim." dedi Ayça ve ellerini yanaklarına götürdü. Bunun üstüne Batuhan, Ayça'ya dönüp tek kaşını kaldırdı. "Yani pes Ayça. Onun neresi tatlıya. Ukala bir şey. Ben ona bin basarım." dedi ve saçlarını geriye attı.

Kumsal ise kafasını olumsuz anlamda sallayıp, "Yani size gerçekten inanamıyorum küçücük çocuğu kıskanıyorsunuz." dedi. "Kim biz mi? Çok komiksin Kumsalcığım." dedi Aras.

He Aras. Hiç kıskanmıyorsunuz evet. İnandık şu an bak. "Hı hı hiç kıskanmıyorsunuz." dedim. Kumsal ve Ayça gülerek onayladı.

Bende offgüneşledim neyse.

"Hadi okula gidelim geç kalacağız." dedi ve ayağa kalktı Ayça. "Yaa! İstemiyorum okul filan, Ayça!" dedi Batuhan hüzünle. Ayça ise hiç sallamadı onu. Ayağa kalktım ve çantamı tek omzuma astım.

Şimdi okullu olduk. Sınıfları doldurduk. Sevinçliyiz hepimiz. Yaşasın okulumuz. Hey!

"Cenk, hadi!" diye bağırdı Deniz. Birde bunlar sabahın köründe niye mi bize geldiler? Aras, Bartu'yu abarta abarta anlatmış. Bunlarda büyük iri sanmış Bartu'yu o yüzden sabahın altısında kapımı çaldılar.

Efsane.

Cenk salona girdi ve, "Tavşamım! Seni sırtımda taşıyabilir miyim?" ne alaka diye sormadım. "Olur." dedim. Çünkü why not anam. "Tut beni kuşum" diye bağırdım. "Tuttum anam!" diye bağırdı. 

Koşarak mutfak kapısında duran Cenk'in sırtına atladım ama beni tutmadı ve ikimiz de yere kapaklandık. "Sabır." diye mırıldanarak dışarıya çıktı Ayça.

Cenk kafasını kaşıyarak, "Bu işte bir terslik var. Benim seni tutmam ve havalı bir biçimde yürümem gerekiyordu. Nerede yanlış yaptım acaba?" diye kendi kendine söylendi.

Aras beni belimden tutarak kaldırdı. Cenkte yerden kalkınca, "Mallık yapmayın artık. Yürü hadi biz bırakırız okula sizi." dedi Aras ve havalı bir şekilde yürüyerek salondan çıktı.

Havalara bak havalara.

"Bu tarz sorular, sınavda çıkar. Test kitabınızdan 120den 140'a kadar çözün. Yarında beraber çözelim." dedi keltoş matematik hocası. Tam o sırada kapı çaldı. Hoca, "Gel." diyince kapı açıldı ve bir kız kafasını uzattı.

"Dersinizi böldüğüm için özür dilerim hocam. Bir duyuru yapabilir miyim?" dedi. "Tabi kızım buyur." kız içeriye girdi. Bende sırtımı dikleştirdim ve kızı dinlemeye başladım.

"Mezuniyet balosunun günü değişti. Bu hafta cumartesi günü olacaktır. Sınav öncesi moral olur hepimize diye düşündük. Ayrıca, dışarıdan arkadaşlarınızı getirmek istiyorsanız Melehat Hocaya bilgi vermeniz gerekiyor. İyi dersler."

Kumsal ve Ada arkasını dönerek Ayça ve bana baktı. "Oha! Bizimki bu haftaysa diğer hafta Denizlerin baloyada katılabiliriz." dedi Kumsal kısık sesle. "Aynen! İlk defa Kumsal'a katılıyorum." dedi Ayça.

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin