33❥"Nedir bir senden, birde babandan çektiğim ulan?"❥

46.6K 2.9K 638
                                    

Medyada:Araskım 😍

Ov my biscolata anam. Babam bizi öldürecek. Hayır yani evet belki şu an yanlış anlaşılabilir ama yani bakın yanlış anlayacak adı üstünde yanlış. Bilemem anam.

Allahım, I'm going to you.

Hızla Aras'ın üstünden kalktım. Aras şu an üç buçuk atıyordu. Ee normal tabi. "Baba bak valla göründüğü gibi değil." dedim panikle ellerimi sallayarak. Baba bir bana baktı, bir Aras'a. Sonrada odadan çıktı. Gözlerimi büyüttüm. Allahım n'olur düşündüğüm şey olmasın.

"Gitti baban. Demek ki bana bir şey yapmayacak. Boşu boşuna heyecan yaratıyorsun kızım." dedi ve rahat bir biçimde yatağıma oturdu. Sırıtarak bana bakıyordu.

Aras'a sen öyle san cicim bakışı attım. Tam da düşündüğüm gibi olmuştu. Babam tüfek ile gelmişti.

Allahım sen konuyu biliyorsun. Amin çok amin. Kafamı Aras'a çevirdiğimde korkudan yüzündeki sırıtış silinmişti ve kasları gerilmişti. Hayır korkudan kaslarına bakmıyorum saçmalamayın.

"Baba valla göründüğü gibi-"

Babam yanımıza gelirken Aras'ın totosu üç buçuktan altı buçuğa çıkmıştı. Yanından geçti ve koşarak merdivenlere doğru gitti. Babam ve tüfeğide arkadan tabi. Mal gibi durduğumu farkedip bende peşlerinden koştum.

Annem olayı görünce, "Bismillahirahmanirahim!" diye bağırdı. "Yetiş aney! Yetiş!" diye bağırdım.  Aras dışarıya çıkınca babam da çıktı. "Valla göründüğü gibi değil Kemal amca." diye bağırdı koşarken.

Bobon bono sovor

"Görünen şeyin iması olmaz!" diyip peşinden koşmaya devam etti babam. Sefkuluu yarim elden gidiyor. Aras'ın daha önce böyle koştuğunu hiç görmemiştim. Baya ayaklarını götüne vura vura bahçede koşuyordu.

"Aman efendim. Estağfurullah. Bakın çekin oo tüfeği. Şeytan doldurur."

Aras'ın bu dediğine gülmemek için kendimi zor tuttum. "Şeytan doldurmadı ben doldurdum!" dedi babam ve tüfeği doğrulttu. Aras adeta çekirge gibi zıplaya zıplaya gitmeye devam etti.

Bismillahirahmanirahim.

Babam tam 12 den Aras'ın totosunu vurunca, Aras çırpınarak gelen arabaya bindi. Gitti toto. Arabanın kapısını açtı ve hızla arabaya bindi. Arabadakiler Batuhan ve Ayçaydı. Ayça'nın, "N'oluyor lan?" demesini duymuştum Batuhan gaza basmadan önce. Ha bu arada.

Arabası BMW saygılar...

"Baba n'aptın? Göründüğü gibi-." babam yanıma gelip bana sarılınca korkmadım değil tabi. Fırtına öncesi sessizlik. Başıma öpücük kondurdu. Helvam fıstıklı olsun bu arada.

"Biliyorum kızım."Ben sanada Aras oğluma da güveniyorum."

Geriye çekildim ve şaşkınlıkla babama baktım. Ar yu kidin mi? "Neden totosunu vurdun o zaman?" Babam gülerek elini omzuma attı ve tüfeğin ucunu üfledi.

"Benden kız almak kolay değil de ondan."

-Aras-

"Yavaş lan!" diye bağırdım. Doktor yan gözle bana baksada bir şey demeden devam etti. "Bakmayın buna siz doktor beyciğim, sökün kıçını." dedi Cenk. Ona ters ters bakmakla yetindim.

Evet Kemal amca beni tam kıçımdan vurmuştu. Korkuyorum tamam mı?

Aras Poyraz. Kemal Kaya dan korkuyor. Yılın haberi.

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin