40❥"Biliyorum bebeğim bana çok hayransın. Bende seni seviyorum."❥

54K 2.9K 646
                                    


Sabah çalan alarm falan değildi. Bir adet Kumsal. Hayır anlamıyorum nereden buluyor ki bu sesi. Sesi de kısılmıyor arkadaş. Ben bağırsam sesim iki güne wefat. Çünkü bendeki şans mutlu olup kafanı duvara çarpıp ağlamaya başlamak gibi bir şey.

"Ayyy Şimağğğl." diye cırladı tekrar Kumsal. Yastığı alıp kafamın üstüne bastırdım. Bu bir rüya. Bu bir rüya. Bu bir rüya. "Ay yok uyanmıyor ayol!" diye söylendi Kumsal.

"Bu sadece bir rüya Şimal. Sadece bir rüya." diye kendi kendimi mırıldanarak avutmaya çalıştım. Kumsal oflayarak bir şeyler mırıldandı. Sonrada derin bir sessizlik oldu.

Korkmuyorum değil. Bu sessizliğin altından bir şey çıkar. Tek gözümü açıp etrafa baktım. Kimse yok gibi duruyordu. Memnuniyetle sırıtarak gözlerimi kapattım.

Harika! Uykum kaçtı.

İnşallah serçe parmağını sehbaya vurursun. Dirseğini duvara vurursun. İnşallah Deniz'le öpüşürken suratına hapşurursun. İnşallah en sevdiğin diziyi izlerken elektrik kesintisi olur. İnşallah düğününde müzik çalmaz kumsal.

Uykum kaçtı! Ama ben kovalayamadım. Yataktan kalkıp etrafa bakındım. Winxli pijamalarım ve winxli çoraplarım çok müko.

Bir 5 dakika etrafa mal mal bakıp ayağa kalktım. Ayaklarımı sürüye sürüye banyoya gittim. Aynada kendime baktım.

Hayır korkmadım. Sadece aynada kendime bakmayı seviyorum. Yüzümü yıkayıp saçımı topuz yaptım. Aynada kendime bakıp 32 diş sırıtmayı ihmal etmiyordum tabi.

Banyonun kapısı birden açılınca, "Oha! Yavaş lan!" diye bağırdım."Ay sen burda mısın. Bende diyorum nereye gitti bu iki saniyede. Ne şeyettin?" dedi Kumsal. Ney? *Zurna* gerisi sizde.

"Bir kere ben şeyetmedim. Ayrıca burda olmasam sence şu an kiminle konuşuyor olurdun?" göz devirerek beni banyodan dışarıya attı. Evet bunu yaptı. "Hayvan!" diye bağırdım.

Banyo benim ya hani Kumsal. Ne alaka Kumsal. Başka banyo yok mu Kumsal? Sıç Kumsal. Homurdanarak telefonumu aldım elime. Odamdan çıktım ve merdivenlerden inerken telefonumdan melodi yükseldi.

BerkEbem arıyor...

Berke aradığına göre bir şeyler istiyordur. Gülerek telefonu açtım ve kulağıma götürdüm. "Günaydın abişko." dedim. "Günaydın abisinin güzeli. Nasılsın?" diye sordu.

Güzel olan benim, behn!

"Nolsun şimdi kalktım işte. Kumsal kafamda söylendi baya. Siz?" birkaç tıkırtı çıktı. "Bizde iyiyiz. Berk sana selam söylüyor. Annemlere de." merdivenin son basamağını inerken, "O niye konuşmuyor?" diye sordum.

"Şey. İşi varda biraz." ne işi lan? O sırada arkadan bir kadın sesi geldi. "Berğk come on! " kadının sesiyle beraber kahkaha attım. Berke ise homurdandı.

"İşi var. Anlıyorum abi. Kızla meşgul. Anlıyorum." tekrar kahkaha atınca Berke abimin, 'Kahretsin' diye mırıldandığını duydum. İş içten geçti kuzum.

"Bak hep bu Berk biliyorsun ben öyle şeyler yapmam." ben gülerken Arkadan Berk Abimin sesi geldi, "Hadi lan ordan." diye. Sonra bir başka kadın sesi, "Birka why you are waiting?" bu sefer daha beter kahkaha attım.

Şak telefon yüzüme kapandı.

Ben hala kahkaha atarken merdivenlerden Kumsal indi aşağıya."Ne anırıyorsun be? Sesin te yukarıdan geliyor." gülerek kolumu omzuna attım. "Berk ve Berke eve kız atmış."

Bunu duymasıyla gözleri büyüdü ve gülerek, "Ne?" dedi. "Yani şimdi ben harika bir kardeş olduğum için tehdit değilde bir bilgi içerikli mesaj atayım." dedim ve telefonu açarak mesaj yaz kısmına tıkladım.

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin