20❥"Bari birimiz hasta olacaksak en azından beraber olalım."❥

73.7K 4.2K 1.4K
                                    


🎶Pera-Sensiz Ben🎶

"Şimdi siz çıkıyor musunuz?" diye sordu Kumsal oje sürerken ellerine. "Bilmiyorum... Bir çıkma teklifi bile etmedi." diye mırıldandım. "Çokta önemli bir şey değil aslında lan. Çocuk gibi, o ne öyle!" dedi Ayça.

Homurdandım. Tamam çocukça olabilirdi ama bende her gün biriyle çıkmıyordum. Bunun bir adabı var anam, bir şeyi var yani! Hayır çıkma teklifi önemli ama gelde et diyemem yani anam. Yok, cık cık cık.

"Aslında-" diyemeden kapının hayvan gibi çalınmasıyla Kumsal çığlık attı. Ayça kalkıp kapıyı açınca Cenk hızla koşarak içeriye girdi ve arkama saklandı. "Kapat kapıyı, hadi çabuk!"

Noldu dercesine kafa salladım. Aras içeri girerek etrafa baktı. Cenk'i görünce oraya doğru yürümeye başladı. Cenk aniden çığlık atınca kızlar irkilerek Cenk'e baktı.

"Tavşanım birşey de nolur. Ama birşey olmasın." dedi. Bu nasıl bir mantık lan birşey deme ama birşey olmasın. Milletçe alkışlıyoruz.

"Cenk elimden kurtulamazsın."

"Bismillahirahmanirahim... Allahım ben ölmek için fazla harikayım. Danoneler aşkına. Şu an kuyruğu sıkışmış tavşan gibi hissediyorum, kendimi şu an best model of the world yerine iman power kazanmak için yalvaran yavru kuş gibi hissediyorum. Çok yardıma ihtiyacım var. Danonelerim bensiz napar sonra. Araskım acı bana."

"Bunu yapmadan önce düşünecektin." Cenk ellerini kaldırdı dua okur gibi. Sonra ise yüzünü sıvazladı.

"Danonekşilisaprodunaparazoğlupeynirampalıaşkına."

"Ne dedin sen?" dedi Aras. Cenk bana baktı. Hemen yavru kuşumun yardımına atladım. Bir yerden değil sadece- neyse.

"Arascığım. 1.olarak Cenk dediki Danoneksilisaprodunaparazoğlupeynirampalıaşkına dedi. 2.olarak da bana konuyu bir açıklasana. Hayır yani gelmişsin burda yavru kuşumu sıkıştırıyorsun. Benden izin aldın mı yani hayır ama yok ahahah never no anam Şimal kim ki zaten. Şimal'in bu hayatta hiçbirşey bilmeye hakkı yok. Ama bana bunu burda açıklamak için 20 saniyen var. Yada Hayır 10 saniyen var. Çünkü-"

Sözüm yarıda kalmıştı çünkü Aras dudaklarını dudaklarıma bastırmıştı. *N'aptı, n'aptı?* hemen geri çekildi ve sırıttı. Ben ise dümdüz bir ifadeyle, -birden sıcak basmıştı- ona bakıyordum.

"Nefes al nefes."

Ben nefes aldıracağım sana bekle sen. Götünden nasıl nefes alınır onu tadacaksın Aras Bey. Bekle sen bekle. Hey gidi gidi hey, bekle!

"Araskım. Sen benim yavru tavşanımı nasıl öpersin. Beni kurtardı. Ama sen onu hangi hakla öpersin."

Aras sırıtarak yanıma geldi. Kolunu omzuma atarak beni kendine çekti. "Sevgilisi olarak." sevgili mi dedi o? Oy oy oy, lilililili! 1 saniye ölüp geliyorum ben siz devam edin gençler.

"Kıçımın sevgilisi." dedi Cenk. Aras Cenk'i kafasına geçirince çığlık atarak bana sarıldı.

"Yavru tavşanım imdat." burnunu çekti Cenk. "Vurmasana çocuğa." diyerek Cenk'in kafasını ovaladım. "Kızım senin beni koruyor olman gerekiyordu. Ben senin sevgilinim."

"Teklif göremedim ben." Yüzüme baktı ciddi miyim değil miyim diye. Ama ben, gayette ciddiydim. Gözlerini devirdi. "Ne teklifi ya çocukmuyuz biz?"

"Kumsal sizin buzlukta danone var mı?" diye sordu Cenk. Bunun üzerine, Aras Cenk'e baktı yan gözle. "Tamam bazıları hala öyle." dedi ve kafasını salladı. Kumsal, "Bilmiyorum. Bak istersen." dedi. Aras bana bakıp devam etti. "Ben uğraşmam öyle saçma şeylerle." gözlerimi kıstım. Uğraşmaz mısın?

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin