30❥"Müzik yok ama dalgaların sesiyle de dans edebiliriz."❥

48.4K 2.9K 450
                                    


🎶Haramiler-Mavi Duvar🎶

Sadece Deniz ve Kumsal'a özel bir bölümdür. İyi okumalar bebeklerim.

-Kumsal-

Telefonu bırakıp etrafa baktım. Deniz karşıdan yemeklerimizi almış geliyordu. Gülümseyerek baktım. "Tam istediğin gibi Kumsalım." dedi. Gülümseyerek elindeki kumpiri aldım.

Gülümseyerek ellerimin üzerine öpücük kondurdu ve yanıma bağdaş kurdu. İkimizde kumpirimizi yedik sessizce. Okul çıkışı deniz kenarına gelmiştik ve kumsalda oturuyorduk.

"Ee, okul nasıldı?" diye sordu. "Hiç sorma! Stresten öleceğim. Bir an önce şu üniversite sınavı bitsede kurtulsak." yüzüne baktım. Gözlerini yüzümde gezdiriyordu. Kafamı iki yana salladım,  'Ne' gibisinden. Gülümsedi.

"Hiç, çok güzelsin."

Kocaman gülümsedim. O daha çok gülümsedi. "Gel." elindeki kumpiri bıraktı ve ayağa kalkarak elini uzattı bana. İtiraz etmeden uzattığı elini tuttum. Bir elini belime, diğer eliyle elimi tuttu.

"Müzik yok ama dalgaların sesiyle de dans edebiliriz." dedi. Gülümseyerek bir elimle elini tuttum, diğer elimide boynuna sardım. Eliyle yanağımı okşadı.

"Deniz Kumsal'a vurmuş."

Dediği şeyle kaşlarımı çattım. O ise yüz ifadem komik olmuş olacakki kahkaha attı. "Kumsal yüzünün aldığı şekli görmen gerekiyordu." kahkaha atmaya devam etti. Sinirle homurdandım.

"Kızma güzelim, kızma. Şaka yaptım sadece. Cenkle fazla takılıyoruz galiba."  güzelim dedi zaten bende sinir kalmadı. Gülümsedim. Çocuğuma nazar değmesin.

Tahtaya vurun çocuklar!

"Ben sana nasıl kızabilirim şapşal ya!" diyerek yanağından öptüm. Tam o sırada gitar ve keman seslerinin duyulmasıyla kafamızı çevirdik ikimizde.
Bir kız ve bir oğlan çalıyordu. Oğlan şarkıyı söylemeye başladı. "Oha, başka bir şey istesek olacakmış." dedim.

"Aynen öyle." dedi. Ardından, "Mavi Duvar." dedi. "Ne?" dedim. Boğazını temizledi. "Şarkının adı Mavi Duvar. Çok güzel bir şarkı." şarkıya kulak verdim. Kulağa güzel geliyordu. "Sana bir hikaye anlatacağım." dedi Deniz.

(Şarkıyla okuyabilirsiniz)

Kafamı salladım ve, "Anlat bakalım, dinliyorum." dedim. Boğazını temizledi ve elimdeki elini çekerek diğer elinide belime doladı. Bende elimi boynuna doladım. "Bir oğlan varmış. Bir gün bu oğlan boş boş instagramda gezerken bir kızı görmüş."

İstemsizce kahkaha attım. O da gülerek anlını anlıma dayadı. "Kıza hemen istek atmamış. Ayıp olur mu, yoksa olmaz mı diye düşünüp durmuş. Neyse. En sonunda cesaretini kırıp kıza istek atmış. Kız kabul etmiş. Oğlanda salak arkadaşlarının gazına gelip akşamına hemen kıza mesaj atmış."

Bunu demesiyle kahkaha attım. "Mesaj attığında sevinmiştim ve bizimkilere söylememiştim. Yoksa Ayça sana geri mesaj atmama hayatta izin vermezdi." Deniz kafasını sallayarak onayladı. Ayçaydı bu sonuçta.

"Oğlan, kızla konuşmaya başlamış. Sonra buluşmuşlar, kız zaten güzelmiş. Onu karşısında görünce daha da güzel olduğunu anlamış. Onun gözlerinin içine her baktığında kayboluyormuş." gözlerimin parladığına dair yemin edebilirdim.

"Ya Deniz. Seni gerçekten çok seviyorum." dedim. O ise kocaman gülümsedi ve belindeki elimi yanağıma götürerek yanağımı okşadı. "Ben seni daha çok seviyorum, güzelim benim." kafamı iki yana salladım. "Sen öyle san. Bir kere ben ölümü bile göze alacak kadar seviyorum!"

"Ben senin yerine ölürüm. O kadar seviyorum. Yıldız kaysa benim ömrümden alıp senin ömrüne vermesini isteyecek kadar seviyorum!"

Uzanarak yanaklarını sıktım. "Tamam tamam. O zaman, eşit diyelim?" kafasını salladı gülerek. "Eşit. Sonuçta seni yaşamak için yaşıyorum." gülümsedim. Ellerimi tuttu. Gülümseyerek beni kendine çekti. Bende kafamı onun göğsüne koydum.

"Hep birlikte olalım, olur mu? Benden hiç gitme. Lütfen." dedi. Kollarımı daha sıkı sardım beline. "Gitmem. Söz." 

Umarım beğenmişsinizdir canlar. Hayatınız boyunca Deniz gibi size değer verip, seven insanlar karşınıza çıkar umarım.

Kalpcik hepinize. <3

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin