21❥"Yavru tavşanım imdat. Koskocaman bir yaratık peşimde beni yiyecek."❥

68.4K 3.6K 743
                                    


İyi okumalar danonelerim😄

"Şimağğğğl"diye sabah sabah cırladı annem. Yorganı kafama çekerek yastığı kafama bastırdım. "Şimaaağğğğl! Kız kime diyorum!"

Allah belanızı verecek. Allah is watching. Beni uyandırmak haram kadın haram.

"Şimal. Kalk kız hadi." 

"Anne sabahın köründe beni uyandırma nedenini öğrenebilir miyim?" yorganı üzerimden çekti. "Kumsal ve Ayça aradı kızım. Okula gidecekmişsiniz. Yarım saate burada olurlarmış. Hem ne sabahı? Saat 1 oldu kalk." 1 mi? Oha. "1 mi? Oha."

"Deme oha filan ayıp. Yani oha Şimal. Amma uyudun." Benim Annem de böyle işte. "Ay. Serenciğim tamam kalktım."

Yataktan kalkarak küçük banyoma gittim. Hızla elimi yüzünü yıkayıp dolabın karşısına geçtim. Siyah yırtık bir kot alarak yatağa fırlattım. Üzerine ise koyu yeşil bir kazak seçerek onuda yatağa attım.

Tam o sırada telefonum çaldı. Kim çaldı? Lol ajxoskcwllclw. Telefonumu komedinden alarak arayana baktım. Arayan Arastı. Gülümseyerek telefonu açtım. "Kiminle görüşüyorum?"

"Çok yakışıklı biriyle."

Sırıtarak, "Tanıyor muyum sizi?" diye sordum telefonu hoparlöre alırken. "Ben sizin meteor, yakışıklı mı yakışıklı sevgiliniz oluyorum." yüzümdeki saçma sırıtışı hiç söylemiyorum bile anam.

"Yakışıklı mı? Emin misiniz?" saçlarımı topladım hızla. "Ah! Hemde nasıl bebeğim." bebeğim mi? Tam cevap verecekken çığlık atarak biri odama girdi.  Çığlık attığına göre kim olabilirdi? Tabiiki Cenk.

"Yavru tavşanım imdat. Koskocaman bir yaratık peşimde beni yiyecek."

Kahkaha patlattım.

Kahkaha pat. ahahahha. Neyse sustum.

"Lan! Cenk yavşağının ne işi var lan orda! Bekleyin geliyorum." diyerek telefon yüzüme kapattı. Öküz. Odun. Hayvan oğlu hayvan!

"Kimdi o tavşanım? Aras mı?" diye sordu Cenk yatağıma otururken. "Evet kuşum. Şu an buraya geliyor. Hem senin burada ne işin var?" boğazını temizledi.

"Şimdi şöyle oldu. Ben Kumsalağı aradım. Ayçayla size geleceğini söyledi. Bende hemen atladım tabi, bende geleceğim diye. Sonra yolu bakkaldan aldım geldim."

Kafamı salladım. "Kızlar nerede? Aşağıda mı?" dilini şaklattı. "Ben geldiğim de yoktular." kafa salladım. Odama Şila girince Cenk çığlık atarak kaçmaya başladı.

"Al şunu tavşanım. Beni yiyecek!" dediği şeyle kahkaha attım o da tuttu filan. Şila'yi kucağıma aldım ve başına öpücükler kondurdum. Cenk ise koşarak kapıya doğru gitmeye başladı.

"Ben Sayın Seren Hayal annemin yanına gidiyorum yavrum." öpücük attı ve jet hızında gözden kayboldu. O sırada telefonum titredi. Şila'yı yatağa bırakırken mesajı açtım.

Kimden:Sandsalak:

Cenk de size gelecek bilgin olsun. Biz 5 dakikaya kapıdayız.

Kime:Sandsalak:

Cenk şu an bizde. Anneme Hayal Anne diye bağırıyor. Arasta sanırım buraya geliyor. Ne alakaysa.

Kimden:Sandsalak:

Oha geldik kızım dur Rüstem amca bize kapıyı açtı. Geldik bekle. Bekle. Geldik.

Anladık Kumsal, mal mıyız kızım. Yatağıma koyduğum kıyafetleri elime aldım ve banyoya doğru yürüdüm. O sırada kapı hayvan gibi açıldı. "Oha lan yavaş!" diye bağırdım.

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin