12❥"Şimal ve Cenk uçan inekler grubunun lideridir!"❥

87.8K 4.7K 1.5K
                                    


"Oha." diyen Kumsal'a, Cenk ters ters baktı. Çocuk bir kere imanlı bir çocuk. Neden? Why? Whyı yok anam. Yok.

"Ayıp yavrum ayıp." dedi ve dilini şaklattı üç kere Cenk. Dil şak. Ahaha. Neyse gülmediniz dimi? Farkettim. Tamam susun.

"Cenk sana kız bulayım mı?" dedi ve Cenk'in omzuna yumruk attı Ayça. Cenk omzunu tutarak homurdandı. Batuhan, "Bende sana Batuhan adlı birini bulayım mı? Nasıl fikir?" dedi ve kaşlarını kaldırıp indirdi.  "Ne diyorsun oğlum sen. Öldürürüm seni." diyerek Batuhan'a tekme attı. Evet tekme.

Lalalalalalalalalalalllaalalalalalalalalalalalalalalalallaallalalalalalalalala

Yöneticiler bizi çağırmıştı. Noldu bilmiyoruz. Sandalyelere oturup kendi aramızda konuşmaya başladık. Benimde etrafı inceleme şansım olmuştu. İçeriye bir kadın bir de adam girince etrafta bir sessizlik oluştu.

"Evet arkadaşlar. Buraya sizi neden çağırdığımızı merak ediyorsunuzdur." kafa salladım ne alakaysa. "Eveeeet!" dedi Cenk ilkokul style. Kimsenin konuşmadığını görünce kaşlarını çattı. Adam,  Cenk'e bakış atıp devam etti.

"Hep beraber gece saklambacı oynayacağız." Sevinçle zıpladım. Saklambaç çok severim. "Şimdi dörtlü grublar halinde olacaksınız. Grubları biz belirleyeceğiz. Herkesin birbirini tanıması için."

"Off." dedi Kumsal ve ellerini birbirine vurdu. Cenk, "On." dedi. Bende onu yalnız bırakmamak adına, "Dokuz." dedim. Batu, "Sekiz." Ayça, "Yedi." dedi.

Cenk bana bakarak, "Yemedi. Hahaha." dedi ve anırarak gülmeye başladı. Biz Cenk'le kahkaha atarken Ayça kafamıza vurdu. "Ah. Napıyosun namuzssiz." dedim ve Ayça'ya en sert bakışlarımı attım. "Acıdı kız." dedi Cenk ve yüzünü buruşturdu. Ayça ise omuz silkti. "Az bile." dedi.

"Şimal."

"Cenk."

"Şimal."

"Cenk."

"Şimal."

"Ce-"

"Ayy yeteğeer!"diye cırladı Kumsal hanım. "Oha! Aşkım sağır oldum." dedi Deniz ve kulağını tutarak yüzünü buruşturdu. Vıcık vıcık. Bizimla diyilsiniz.

"N'apıyım aşkım. Şimal Cenk Şimal Cenk. Bayılıyordum valla." dedi ve kendine yelpaze yaptı. Gözlerimi kısarak Kumsal'a baktım. "Aşkım benim ya. Bayılma sen." dedi ve yanaklarını sıktı Deniz.

Kaşlarımı kaldırarak ikisine birden baktım. Bunlar böyle vıcık vıcık aşk böcüğü havalarına baktım girdik sonra girdi anam. Enselerine şaplak attım. "Lan gerizekalılar. Bu ne biçim ilişki lan." dedim ve ellerimi açtım. Batuhan ve Aras bu halime gülerken, Kumsal ve Deniz homurdanıyordu.

"Evet. Gruplar belirlendi. Fakat kalabalık olduğumuzdan dolayi grublar 5-li olacaktır. Grupları söyleyecek Bülent bey."dedi esmer bomba. Kadında maşallah, erkek olsam-.

"Evet grubları okuyorum." dedi ve kâğıtlara göz gezdirdi. "Ee oku artık." dedim ve sesimi yükselttim. Bülent bey bana bir bakış attı. Tutmadım. "Danone yemeğe davetiye mi bekliyoruz anam?" dedi Cenk bu sefer. Gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım.

Bülent Beyciğim başladı anam okumaya. Grupları saymaya başladı. "Umarım biz beraber oluruz tavşanım." kafa salladım. "Umarı. Kuşum." Aras hayvanı, "Umarım olmazsınız." dedi. Cenk. 'Hi' sesi çıkarttı.

"Sözünü geri al! Sözünü geri al!" Bülent Bey bize bakarak, 'Şhh!' sesi çıkarttı. Cenk homurdanarak koluma girdi. Arasta kıskanmış olacakki diğer koluma girdi. Tamam harikayım ama bu kadar da belli etmeyin be canım.

İKİ DELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin