Chapter 012

718 23 10
                                    

Sorry voor lang niet updaten.. Druk met school enzo :( Dus ik hoop dat t nog leuk is❤️
Veel leesplezier xx
_______________________________
Ik bel aan bij oma en niet veel later zie ik mijn oma voor me staan. Ik omhels haar stevig. "Meissie! Wat lang geleden.." Roept me oma. Ze kijkt op. "Wie is die mooie jongen hier?" Ik moet lachen. "Dat is Dylan, m'n stiefbroer." Ik kijk naar Dylan. Ik wou dat ik het kon zeggen. Hij loopt naar mijn oma toe en geeft haar een hand. "Hallo mevrouw." En hij glimlacht.

"Wilt er iemand wat te drinken?" Vraagt m'n oma. Ik knik. "Ik pak wel." En ik loop naar de keuken. Dylan komt ook. "Oma wilt u koffie?" "Ja graag dankje schat!" Ik zet koffie. "En nu?" Vraagt Dylan. Ik haal m'n schouders op. "Een nachtje hier slapen en dan verder gaan." Zeg ik. Ik kijk hem aan. Ik knik dat t goed zo is want hij kijkt nogal bezorgd. "Dyl..je hoeft nie bezorgd te zijn, hier vinden ze ons niet." Ik glimlach. Hij knikt en omhelst me. Het is een fijn gevoel, maar het voelt ook verkeerd. Ik weet niet wat ik heb. Ik heb een dubbelgevoel. "Denk niet zo veel babe.." Zegt Dylan. Ik glimlach en zie dat de koffie klaar is. Ik schenk in en pak 2 glazen, een zak chips en cola. Ik pak eerst de koffie en zet het neer. "Dankjewel schat, opa komt zo thuis." Ik knik. "Wij zijn boven." Ik heb namelijk een eigen kamer bij mijn oma en opa. Ik vraag me wel af of mam en Jeremy ons missen. Ik pak de glazen, cola en chips en wenk naar Dylan dat we naar boven gaan. Ik loop de trap op met Dylan achter me.
Ik plof neer op m'n bed. "Celine..ik heb geen kleren mee." Ik moet lachen. "M'n opa heeft vast wel een T-shirt of zo." Hij komt naast me zitten. Ik ga recht op zitten en kijk hem aan. Zijn gezicht kom dichterbij. Ik voel zijn lippen op die van mij. Hij bijt op m'n lip en ik geef toestemming. Onze tongen spelen een vurig spelletje. Zacht en teder. Steeds ruwer. Ik trek me terug. Ik voel iets in m'n buik wat ik eigenlijk niet wil voelen. Als ik met hem ben voelt het als een droom maar als ik alleen ben dan zie ik dat hij slecht voor me is. Ik wil hem zo graag. Bij hem zijn. Maar dit kan niet. Will en zijn vrienden zijn opzoek naar ons en wie weet gaat hij ons vermoorden. "Celine?" Vraagt Dylan. Ik kijk op. "Zo jeetje ik roep je al 3 keer." Hij moet lachen. Ik glimlach.

Als ik eenmaal in bed lig, ja met Dylan naast me, probeer ik rustig te blijven. Ik wil niet flippen maar van binnen ga ik helemaal los. De dierentuin is weer wakker. Ik ga dichter tegen Dylan liggen. Ik voel hem grijnzen. "Dylan, ik hou van je." Zeg ik. "Ik hou ook van jou prinses." Ik draai me om en kijk recht in zijn ogen, tenminste het is best donker dus ja ik zie zijn ogen niet echt. Hij kust me zachtjes. Hij gaat verder naar beneden met zijn hand. Mijn adem stokt in m'n keel. "Als je het niet wilt moet je het zeggen." Zegt Dylan zachtjes. Ik knik. "Ik wil wel.." Kan er nog net uit. Wil ik het? Na wat er gebeurt is? Kan ik hem vertrouwen?
Hij kust zachtjes m'n nek en ik kreun zacht. "Dyl.." Ik voel me schuldig op een of andere manier. Hij stopt gelijk. Ik doe het licht aan. "Wat is er?" Vraagt hij. Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Celine het is al goed, als je het echt niet wil niet doen." Hij glimlacht. "Het komt niet door dat maar alleen..-" "Je vraagt je af wat er is gebeurt met je? zegt Dylan. Ik knik en sla m'n ogen neer. Wil ik het wel weten? "Er is niets gebeurt. Nou ja.. niet dat." zegt hij zacht. Ik kijk hem aan. Wat? Dus.. "Er lag een condoom.. en mn kleding was gescheurd.." zeg ik verbaasd. "Ja die condoom.. die lag er al denk ik en je kleding, geen idee wat daar mee is gebeurt maar ze hebben niks gedaan. Ze hebben je wel.. mishandelt.." Ik zucht. Dus.. ik ben niet verkracht? Wel.. mishandelt.. hoe moet ik me daarover voelen? Ik weet helemaal niets meer..
"Ik heb..nog nooit iets met een jongen gedaan behalve zoenen." zeg ik uiteindelijk. Hij knikt. "Het is oke.. Zullen we slapen?" Vraagt hij. Ik knik. Ik doe het licht uit en omhels hem terwijl ik op zijn borst. "Celine, ik kan je soort lessen geven als je wilt?" Ik kijk op. "Wat voor lessen?" "Sexlessons?" Zegt hij. Ik denk na. Sexlessons dat is toch wat alleen in  fictie dingen gebeuren? In films? Ik denk na. Ik wil ooit wel ontmaagd worden.. en ik heb geen ervaring. "Misschien doe ik het" zeg ik zacht.

_______________________________
Oke je denkt nu vast: WAT SEXLESSONS SINDS WAARNEER??! DAAR GAAT DIT BOEK TOCH NIET OVER? Ja dat klopt, ik ben ook best verbaast. Haha ik had opeens een idee..dus ja ik ga het dus iets spannender maken. Als je het een goed idee vind laat een reactie achter. En trouwens ik word best blij van die leuke reactie's van jullie❤️ ik hou van jullie xx

In love with my brother ft. Dylan O'Brien // Dutch //Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu