Chapter 015

385 14 8
                                    

Het is nu al een half jaar later en nu wonen ik en Dylan samen. Ik ben zo blij met hem. Ik hoef me nergens meer zorgen over te maken als hij bij mij is. Maar toch heb ik wat problemen. Ik ben heel erg depressief alleen ik wil het niet toegeven. Ik lach en doe blij als ik bij Dylan ben, maar dan stort ik in. Ik ben helemaal niet blij met mezelf. Ik kan er niks aan doen. Ik wil voor altijd bij Dylan O'Brien zijn. Maar het kan niet. Hij gaat over een week naar Amerika voor zijn eerste filmopnamen. Het is een serie en het heet TeenWolf. Ik ben zo blij dat hij is gecast voor dat alleen ben ik niet zo blij dat ik bijna 3 maanden alleen zit in het huis. Na alles wat er is gebeurt en wat er nog komen gaat.
Ik heb veel steun gehad van Dylan maar ik heb weer een terugval van mijn depressie. Ik probeer om positief te blijven, maar als hij weg is stort ik in elkaar.

                     

"Ik ga je missen babe." Zegt Dylan. "Ja..ik jou ook." Mn stem trilt. Hoe moet ik nou zonder hem voor 3 maanden? Ik ben ongelovelijk trots op hem.
"We gaan elke dag bellen belooft al moet ik wegrennen van de set ik beloof dat ik je bel." Zegt Dylan hij kust mn lippen zacht. Ik glimlach, hij is daar altijd goed in. Om mij te laten lachen. We lopen naar de deur en de taxi staat er al. Dylan kijkt achterom en geeft een hoopvolle glimlach. Ik lach terug. "Doei babe tot snel." Zegt Dylan en met die woorden stapt hij de taxi in en rijd weg. "Doei.." zeg ik zacht en krijg weer tranen in mijn ogen. Nee je gaat nu niet huilen! Kom op! Maar ik houd het niet meer. Tranen stromen over mijn wangen en ik doe de deur dicht en ga op de bank zitten. Wat ga ik doen? Ik ben nog steeds bang om weg te gaan. Wat als Will me ziet? We hebben niks meer van hun gehoord en daardoor heb ik ook geen contact meer met mama en Sanne.
Ik mis ze zo erg. En Jeremy ook.
Misschien kan ik ze opzoeken. Maar ik durf niet. Ik krijg een bericht binnen
Dylan❤:
Hee schat, ik ben nu bijna bij het vliegveld. Hou je sterk babe see u soon🌹

Ik krijg weer tranen. Waarom huil ik heel de tijd? Ik wil niet huilen, ik wil blij zijn voor hem. Maar ik mis zijn mooie zachte lippen op die van mij. Zijn lach. Zijn kusjes over mijn lichaam. Zijn knuffels. Ik mis hem gewoon. Wat moet ik alleen gaan doen? Ik wil uitgaan, maar iets zegt me dat niemand mij daar wilt. Misschien ga ik toch. Ik moet afleiding zoeken voordat ik gek word van mezelf. Ik heb nog een vriendin waarmee ik soms wel eens app. Zal ik haar vragen om mee te gaan?
Nee! Je mag geen lol maken.
Waarom niet? Waarom mag ik dat niet?
Niemand wilt je daar en niemand wilt je zien.
Hou je mond! Ik ga toch. En ik wil je niet horen!
Wow ik lijk wel gek..
Ik app Melissa en vraag of ze mee komt vanavond naar de club.
Al gauw krijg ik een antwoord.
Melissaaaa:
Tuurlijk! Ik heb je zo lang niet gezien meid ik kom je vanavond om 8 uur ophalen xoxo
Zie je wel ik hoop dat die stem in mijn hoofd zn mond houd. Ik wil dronken worden, alles vergeten.
Ik zie dat het al 6 uur is en ik ga snel douchen.

                                 8 uur
Ik kijk in de spiegel. Ik zie er best goed uit. Ik heb een zwart coctail jurkje aan tot iets boven mijn knieën en een klein tasje waar mijn lipgloss, mascara, een spiegeltje en een klein borsteltje in zit.
Dan hoor ik de bel. Ik doe gauw de deur open en ik zie Melissa staan.
O mijn god ze is echt heel erg veranderd!
"Celine!" Roept Melissa en geeft me een stevige knuffel.
"Je ziet er geweldit uit meid." Zegt ze en ik lach.
"Jij ook Melis!" Ik doe de deur opslot en loop achter Melissa aan. We stappen en haar auto en rijden naar de club.
"We're gonna get wasted sis!" roept Melissa hard.

HOOOOI omijngoddd ik heb zo lang niets geschreven😭 sorry sorry en sorry 💘 er is veel gebeurt de laatste tijd, veel stress enzo. Maar hier is ie dan het 15de hoofdstuk en ik heb 10K lezersssss! Thank you so muchh😻 Moet ik verder schrijvenn?
Laat het me weten xo

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jul 30, 2018 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

In love with my brother ft. Dylan O'Brien // Dutch //Onde histórias criam vida. Descubra agora