Chapter 008

1K 42 2
                                    

Ik word wakker in een donker kamertje. Ik wil mn handen bewegen maar het lukt niet. Ik voel dat ik vastvgebonden zit. "HELP!!" Schreeuw ik huilend. Iemand komt naar beneden gelopen en ik hoor sleutels. Even later gaat de deur open en staat daar een jongen. Dylan! "DYLAN THANK GOD PLEASE HELP ME!!" Zeg ik huilend. "Sorry Celine, ik moet dit doen." Wat? Waar heeft hij het over? Ik zie aan hem dat hij verdrietig kijkt. Al snel komen er een stuk of 6 jongens de kamer binnen gelopen en kijken naar me. "Is ze er klaar voor?" Vraagt iemand en dan word alles zwart....

Ik word wakker en kijk om me heen. Nee! Het was geen nachtmerrie, maar de werkelijkheid. Ik heb t best koud en dan zie ik pas dat ik naakt ben. Ik zie mn kleren verscheurd op de grond liggen en een gebruikte condoom..GADVER!! What the hell is er met me gebeurt? Ik zie een dekentje liggen en probeer die met mn voet naar mn handen te brengen, die nu half los zitten. Ik trek ze los en pak het dekentje. Leg het over me heen en huil. Dan hoor ik voetstappen. Ik wil schreeuwen maar ik kan het niet. Ik wil het niet meer! Er loopt een jongen van ongeveer 19 de kamer binnengelopen. "Rustig maar, ik doe je niets." Zegt een stem. Ik open mn ogen weer en kijk m raar aan. "Wie ben jij nou weer.." Vraag ik. "Sam, sorry voor dit allemaal." Zegt hij schuldig. "Wat is er gebeurt?" Vraag ik niet begrijpend. "Mn 'vrienden' zijn players en verkrachters, waarvan Dylan er 1 van is. Het was Will's zijn idee om jou te pakken. Ik zei nog dat dat niet eerlijk was maar ze luisterden niet. Dylan wou dit ook niet maar zo verdient hij zijn geld." Legt Sam uit. "Oh.." kan ik alleen maar zeggen. Ik snap het niet. Verkrachters? Wat? Dylan? Ik krijg tranen in m'n ogen. Wat is dit voor horrorfilm.. hoe ben ik hier beland? Waarom Dylan?

Korte hoofdstuk, sorry daarvoor ik heb nie zoveel inspriratie. ;) maarr.....wat gaat er nu gebeuren? Heeft Dylan spijt? En hoe zit het met Sam? Is hij echt te vertrouwen?
X M

In love with my brother ft. Dylan O'Brien // Dutch //Donde viven las historias. Descúbrelo ahora