Chapter 001

2.1K 60 15
                                    

"Celine!" hoor ik mn moeder roepen. Ik zucht. "Jaha?!" roep ik terug. "Kom eens naar beneden?" roept mam weer. Ik leg mn mobiel op mn bed en sta op. Ik loop rustig de trap af waar mn moeder staat te wachten. "Wat is er?" zucht ik. "Ik moet je wat vertellen, iets wat jij niet leuk gaat vinden. Wil je cola of thee?" vraagt mn moeder. Shit, heeft wat met school te maken. Anders moet ik altijd zelf mn drinken inschenken. "Cola.." zeg ik wantrouwend, want ik vertrouw dit niet. Ze loopt naar de keuken en ik plof op de bank. Als mn moeder weer terug komt zet ze 2 glazen cola op tafel. "Eh.. Nou ik heb een maand geleden een man gevonden-" begint ze. Ik trek mn wenkbrauw op. "Maar mam? Waarom zou ik hier niet blij mee zijn? Ik wil dat je gelukkig bent, ik vind t leuk, zolang je maar niet gaat trouwen." zeg ik glimlachend. "Ja..daar over hѐ? We zijn eruit gekomen dat we gaan.. Trouwen!" zegt mam opgewekt. Boem! Daar was de klap. Mn humeur zakt naar 0. Serieus? Ik wil iets zeggen maar ik houd me in, omdat ik mn moeders blije gezicht zie. "Mam...wat leuk!" probeer ik zo vrolijk mogelijk te zeggen. Mam gezicht begint letterlijk te stralen. "Vind je dat echt?!" vraagt ze voorzichtig. Ik knik. "Maar... Ik ga nu even naar boven.." zeg ik en ik sta op. "Ja is goed! Trouwens vanavond komt hij en zijn zoon kennis maken. Dus ik ga even boodschappen doen." en geeft me een zoen op mn wang. Ik knik. Ik loop nadenkend naar boven. Ik vind t helemaal niet leuk..pap is niet eens een jaar geleden overleden en gelijk gaat ze trouwen, maar ik wil dat ze gelukkig is.


Ik pak mn highwashed jeans uit de kleeding kast en een t-shirt met 5SOS erop. Ik borstel mn haar en laat het los over mn schouders hangen. Ik doe nog wat mascara op en eyeliner. Als alles klaar is doe ik mn ketting om van mn beste vriendin Britt en spuit wat parfum in mn nek. Klaar! Ik loop naar beneden en ga zitten op de bank. "Hoelaat komen ze?" vraag ik. Mn moeder draait zich om. "Eh volgens mij om kwart over 8." zegt ze. Ik knik en zie dat het half acht is.

_________________________________
Heey! Nieuw boek! Met Dylan O'Brien (acteur) als je Teenwolf kent en The Maze Runner dan weet je wie het is :) ik vind hem super cute dus kdacht laat ik een boek over hem maken. Het word leuk;) ik hoop dat jullie dat ook vinden.

In love with my brother ft. Dylan O'Brien // Dutch //Where stories live. Discover now