Chapter 003

1.5K 54 8
                                    

Ik ben al om 06:00 wakker, gewoon omdat ik niet kan slapen. Ik zucht en besluit te gaan douchen. Ik kleed me uit en loop de badkamer in. Als ik de kraan aan zet van de douche moet ik opeens aan Dylan denken. What the hell is er mis met me. Ik wil helemaal niet verliefd worden. Ook nu niet omdat hij een soort van "broer" word van me. Ik stap onder de douche en was mn haren. Daarna mn lijf en doe de douche uit want ik stond er al ee half uur. Damn wat hou ik van lang warm douchen. Ik droog me af en doe mn ochtendritueel. Als ik klaar ben loop ik naar beneden. Alles is helemaal netjes opgeruimd wat meestal niet is. "Mam?" roep ik. Ik hoor wat gerommel in de keuken. Ik loop zuchtend er naartoe en zie dat mam de afwas doet. "Hee, goedemorgen liefje!" zegt ze opgewekt. Dit voelt niet goed. "Is er wat met je?" vraag ik bezorgd en leg mn hand op haar voorhoofd. Hmm... Geen koorts, mam houd echt niet van opruimen en opeens doet ze dit? "Wat?" vraagt mn moeder verbaast. Ik schud mn hoofd en mompel wat. Ik pak een appel en een flesje water, doe het in mn tas en geef mn moeder een kus want het is al 08:00. Ik doe mn oortjes in en zet She Bad op van Cameron Dallas.
Als ik op school aankom zie ik Sanne al staan. Ik heb niet zo veel vriendinnen maar Sanne is echt mn beste vriendin. "Heey Cel!" roept ze als ze me ziet. "Hello, San!" roep ik vrolijk. Ze omhelst me en rateld vrolijk verder. "Maar eey! Wist je dat er straks een nieuwe jongen in de klas komt?" vraagt ze opeens. Ik trek mn wenkbrauw op. De bel gaat en we lopen naar binnen. Als we op onze plaats zitten klopt er iemand op de deur. Het is de conrector en...
Dylan O'Brien
Waarom komt hij opeens op deze school? Ik dacht dat hij op een acteer school zat..

Hij glimlacht als hij mij ziet en ik doe het terug.
"Zo, dit is Dylan O'Brien onze nieuwe leerling. Wees aardig en help hem een beetje." begint meneer Houtema, onze leraar van Nederlands, want ja ookal is dit een dansacademie, we hebben nogsteeds de normale vakken. Die man is zo chagrijnig en ik irriteer me zo vaak aan hem "Dylan ga jij maar naast Gigi zitten." zegt meneer Houtema en wijst naar het lege plekje naast Gigi. Oh... Dat ook nog! Gigi is de grootste bitch die hier rondloopt. Dylan loopt langs me en kijkt me even aan. Ik krijg kippenvel overal. Damn wat doet die jongen met me?

De dag gaat snel voorbij en ik heb niet echt gepraat met Dylan. Als ik mn kluisje wil dicht doen staat Dylan opeens voor me. "Heey, ik weet niet of je moeder het je al heeft verteld, maar ik en mn vader komen bij jou wonen." zegt Dylan. Wacht wat.. hoe moet ik dat nou weer volhouden? Waarom gaat alles zo snel? "Oh.. " kan ik alleen maar zeggen. "Maar ik moet nu nog even wat doen, zie ik je thuis dan?" vraagt hij. Ik knik. Dit gaat heel raar worden.. Als hij wegloopt zie ik Sanne aan komen. Zozo, dus jij en Dylan?" zegt Sanne met een grijns. Ik moet lachen. "Shoppen?" vraag ik om het onderwerp te veranderen en Sanne knikt meteen.
_______________________________
Sorry voor dit saaie stuk. Ik ben echt kapot. Love y'all x

In love with my brother ft. Dylan O'Brien // Dutch //जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें