85 Forberedelser

1.6K 43 3
                                    

Næste morgen vågner jeg tidligt. Jeg skal nå en masse i dag. Thor og jeg aftalte at mødes inde i byen senere til tidlig aftensmad. Jeg gør mig klar til at møde Em inde i byen, så vi lige kunne se stedet osv. Jeg vælger noget tøj, som jeg også kunne have på senere. Jeg vælger et par fede læderjeans og en cool halterneck top. Jeg finder nogle flotte støvletter og griber min chanel le boy bag på vej ud af døren. 

Da jeg kommer ud til stedet bliver jeg positivt overrasket. Der er pyntet flot op, og alt er klart. Baren er fyldt op med alkohol, og der er sat borde og stole op. Der er gjort klar til DJ'en og den lille ekstra overraskelse til Thor. Em kommer gående over mod mig, smilende. "Kom lige, jeg har en du lige skal møde inden du tager ud og mødes med Thor" siger hun og hiver i min arm. Jeg bliver helt nysgerrig og sætter farten op. "Du havde jo inviteret Ukendt til at spille, men vi har fået lidt ekstra gæster" indleder hun og åbner en dør. Bag døren sidder Kesi, Sivas, Gilli og Lord Siva. "Drenge det her er Caroline, det er 'the host'" griner Em og introducere os til hinanden. "Hvor er det pænt af jer, i vil gøre dette" siger jeg og klapper i mine hænder. "Vi vil gøre alt for at Thor får en dejlig fødselsdag" smiler Oliver (Kesi). Vi snakker lidt, indtil Em minder mig om min aftale. "Jeg bliver altså nødt til at smutte nu, vi ses senere" siger jeg og smutter ud af døren. 

I aften bliver helt perfekt tænker jeg da jeg går hen mod Grill Royal for at mødes med Thor. Han står udenfor i en flot skjorte og suit bukser. Han trækker mig ind i et kram og kysser mig derefter på munden. 

Vi går ind og bestiller. Jeg smiler til ham og han kigger mærkeligt på mig. "Hvad sker der?" spørger han og studere mit ansigt. "Ikke noget, jeg er bare glad for du ville spise med mig" siger jeg og løfter mit glas med vin. "Skål" jeg klinger mit glas mod hans. Jeg kigger diskret på mit ur. 20. Gæsterne kommer nu, og jeg har aftalt med Em at vi kommer kl 21. 

"Har du travlt?" spørger han og griner. Jeg ryster forskrækket på hoved. "Nej nej, jeg tænkte på om vi ikke lige skulle gå en lille runde ude på Kgs Nytov?" spørger jeg og smiler. Han nikker og spørger efter regningen. Han betaler og imens sender jeg en besked til Em:

Mig: Vi er der om 15!

Em: All set, i kommer bare

Mig: Tak for alt!

"Skal vi smutte?" spørger Thor og tager min hånd. 

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now