58 Enzo

1.6K 38 0
                                    

Jeg stiller mig i den fyldte bar, og gemmer mit hovede i mine hænder. Jeg måtte væk. Væk fra Jacob, Thor og alle de andre. Jeg måtte et sted hen hvor jeg ikke kender nogen. "En drink at slippe væk på?" Spørger en stemme ved siden af mig. Jeg smiler til ham, "hvordan vidste du det var det jeg havde brug for?" Spørger jeg ham og bider mig i læben.

Jeg får hældt en række drinks ned fra en masse forskellige mænd. "Skal vi ikke skride, og finde et sjovere sted? Det er ved at dø lidt her" siger en af dem. Vi nikker alle og følger med ham den ene, jeg aldrig fik navnet på. Jeg griber min clutch og vi smutter.

Thors synsvinkel:

En summen og hele min seng vibrere vækker mig. Jeg tager telefonen da jeg ser det er Caroline; "Hej? Jeg ringer fra en telefon der blev efterladt af en pige her på Enzo" siger en dyb stemmer der tydligt ikke er Caros. "Øøøh ja? Hvordan så hun ud?" Spørger jeg og gnider mig i øjet. "Hun var høj, smuk og havde langt lyst hår. Hun forlod baren ca kl. 03.00 sammen med en flok mænd" siger han. Først der går det op for mig at Caroline ikke var taget hjem, men videre i byen. "Er det hendes telefon du ringer fra? Er det muligt at hente den nu?" Spørger jeg. Han fortæller mig at jeg kan komme og hente den kl. 13. Jeg kigger på mit ur. 12. Jeg skynder mig at tage tøj på og hente telefonen. Hvad fanden lavede hun i går?

Normal synsvinkel:

Jeg vågner i en fremmed seng, med en fremmed mand ved siden af mig. Jeg sætter mig op, og forsøger at tage mit tøj på stille. En hånd glider op og med af min bare ryg, og jeg vender mig om med et sæt. "Hvem er du og hvad laver jeg her?" Spørger jeg panisk og tager mit tøj på. "Du blev så fuld jeg lod dig sove her" siger han og smiler frækt til mig. Han vender sig om på siden, og dynen dækker ikke det hele. Jeg opdager han er helt nøgen. "Vi lavede ikke noget vel?!" Spørger jeg og rejser mig fra sengen. Jeg leder efter min taske og finder den. "Nej, kom nu og put med mig" "tak for i aften" siger jeg og smækker døren efter mig.

Jeg går med faste skridt ned af Østerbro. Jeg skal hjem til Emma, hun må kunne hjælpe mig.

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now