68 Du er den bedste

1.5K 41 9
                                    

Jeg sætter mig ved siden af Jacob. Josephine rejser sig, og Thor sætter sig i den stol hun sad i. Josephine sætter sig oven på ham, og hvisker noget til ham. Han kysser hende på kinden og de går sammen ind i deres telt. Jeg kigger over på Emma, som at fortælle 'det var dråbent'. Thor kommer ud igen og hvisker noget til Anthon.

Jeg vender mig om mod Jacob og begynder at snave ham. "Skal vi gå ind i teltet?" spørger jeg højt, og rejser mig. Han nikker og følger med mig. "Har du noget?" spørger jeg Jacob idet vi går forbi Thor. Vi ligger os ind i teltet. "Hva fanden laver hun" kan jeg høre Maria sige, men jeg er ligeglad. Han er fandme et svin. Det er højst tre dage siden vi slog op, og så ligger han og er sammen med en anden.

Jeg sætter mig oven på Jacob, og begynder at snave ham. Han kører sine hænder op og ned af min ryg, og begynder at tage min trøje af. Jeg lader ham gøre det. Han sætter sig op og jeg tager hans af. Jeg bryder kysset, "Jacob" siger jeg lavt. "Hva så, søde" svarer han og fjerner en hårtot, der er faldet ned foran mit øje. "Jeg.. jeg kan ikke gøre det her" siger jeg og ligger mig ned ved siden af ham. "Det er på grund af Thor, ikke?" Spørger han og kigger på mig. Jeg vender mig om på siden, så vi ligger og kigger på hinanden. "Jo, det gør bare så ondt at se ham med en anden" hvisker jeg lavt. Jeg lukker mine øjne og tager en dyb indånding, for at holde tårerne tilbage. "Det er okay, i skal nok finde ud af det" hvisker han og nusset min skulder. "Du er den bedste" hvisker jeg og putter mig ind til ham. "Skal vi gå ud, eller skal vi lade som om vi har knaldet?" Spørger han og griner. "Ingen af delene, hvis nogen spørger så bliver det mellem os. Jeg vil selv fortælle det til Thor" siger jeg og kigger seriøst på ham.

Vi ligger lidt bare og kigger på hinanden, indtil Jacob bryder stilheden. "Jeg er ked af alt. Både til Carlos fest, men også tidligere. Jeg tænkte ikke over det med Thor, jeg tænkte kun på dig" siger han stille. "Det er okay" hvisker jeg og kysser hans kind.

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now