75 Næseblod

1.4K 41 8
                                    

"Ja, det der var tilbage af ham" siger Anth, og Maxi åbner bildøren. Jeg holder mig for munden da jeg ser ham. Hvad sker der for ham? "Vi må få ham ind i et bad, og han skal have en masse vand" siger Emma. Drengene får hivet ham ud af bilen og hjælper ham ind i stuen. Jeg går lige bag ham hele tiden.  Vi ligger ham på sofaen og Emma og Anth går ud for at hente vand. "Maxi, vil du ikke tænde for vandet i badekaret?" spørger jeg ham. Han nikker og går ud på badeværelset. Jeg sætter mig på knæ ved siden af Thor og nusser hans pande. Jacob kommer om bag mig og begynder at nusse mig nakke. Jeg vender mig mod ham, "gider du finde håndklæder frem til ham, tak!" siger jeg og skubber ham væk fra mig. 

Thor åbner stille øjnene. Jeg smiler til ham og tager hans hånd. "Så er der vand" siger Emma og stiller kanden på sofabordet. Hun hælder et glas op til ham og han drikker det hurtigt. Hun bliver ved med at skænke til ham, indtil der ikke er mere i kanden, og hun går ud for at fylde mere op. Jeg rejser mig og går over til Anth. 

"Hvad er der sket med ham?" hvisker jeg, så Thor ikke hører noget. "Vi fandt ham på en lille ussel natklub" siger han og kigger ned i jorden. "Han var helt tåget da vi finder ham" tilføjer Anth og tager en finger op til næsen. Jeg forstår det med det samme. "Jeg ved godt at det ikke er en undskyldning at han er ked af det, men det er derfor. Sådan bliver han altid når han er ked af det, og han gør det samme hver gang" siger Maxi og kommer over til os. 

"Caro" siger Thor hæst. Jeg går over til ham og sætter mig på kanten af sofaen. "Skal du ikke have et bad" siger jeg smilende. Han nikker og kører sin finger under næsen. En lille bloddråbe rammer hans over læbe. "Ej, jeg får ellers aldrig næseblod" lyver han, og tørrer det væk. Jg nikker bare og hjælper ham i bad. 

"Maxi? Vi du ikke lige hjælpe mig med ham her?" spørger jeg Maxi. Vi får taget tøjet af ham, og placeret ham i badet. "Er der noget du vil have?" spørger jeg Thor. Han nikker, "må jeg ikke få en cola?" spørger han. Jeg nikker og går ud for at hente en. 


Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now