69 Snakken

1.5K 46 10
                                    

Solen bager ind på teltet. Jeg vågner svedig og ligger helt op af Jacob. Jeg sætter mig op og gnider mine øjne. "Godmorgen, smukke" siger Jacob og sætter sig op ved siden af mig. "Undskyld for alt det i går, jeg ved ikke hvad der gik af mig" siger jeg og kigger på ham. "Nej, du skal ikke undskylde. Jeg burde vide bedre, desuden er det også lidt tarveligt af mig overfor Thor" siger han og gemmer sit ansigt i dynen. "Fuck! Jeg må nok lige få talt med ham" udbryder han og ligger sig ned igen. "Ja, men jeg vil gerne tale med ham først" siger jeg og rejser mig . Jeg kravler ud af det varme telt. Josephine sidder i en af stolene. "Ved du hvor Thor er?" spørger jeg hende, "ja, han er inde i teltet. Han sover stadig" siger hun og smiler til mig. "Tak" siger jeg og lyner teltet op.

"Kan vi lige tale?" spørger jeg, og rusker i ham. Han gnider sine øjne og sætter sig op. Jeg begynder at kravle ud af teltet.

 Jeg sætter mig i noget græs lidt væk fra vores lejr. Thor sætter sig ved siden af mig. "Hvad vil du tale om" spørger han koldt og stirre lige ud i luften. "Nej, lad mig begynde!" siger han vredt og rejser sig. "Hvad fanden tror du, du lavede i går?" siger han højt, og ser surt på mig. "Hvad lavede du måske!" råber jeg tilbage og stiller mig lige foran ham. En tåre rammer min kind, men jeg tørrer den hurtigt væk. "Er du klar over hvor ondt det gør, at se dig med en anden!" råber jeg. Tårerne triller nu ned af mine kinder. "Jacob og jeg lavede jo for fanden ikke noget!" råber jeg nu meget højt, så folk kigger, men jeg er ligeglad. "Hvad fanden var det show du lavede i går så?" råber han tilbage. Hans øjne er helt røde, og jeg kan se hans prøver at holde hans tårer tilbage. "Jeg er jo ikke dum Thor! Hvad fanden lavede dig og Josephine i går?" råber jeg. "Er du klar over hvor ondt det gør at se dig med en anden?" råber jeg og tramper i jorden. "Vi lavede jo ingenting!" råber han højt. "Som om jeg skal tro på det! Det er jo ikke første gang!" råber jeg og puffer blidt til hans skulder. "Jeg elsker dig jo stadig, Thor! Og det er ikke noget jeg bare lige kan slukke for!" råber jeg og lukker øjnene. 

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now