39 Morgen

1.9K 34 0
                                    

Jeg vågner ved en banken på vores dør. "Ja?" siger jeg, og døren bliver åbnet. "Jeg ville bare sige at vi spiser morgenmad nu" siger Anthon. Thor åbner stille hans øjne og vender sig mod Anthon. "Godmorgen" siger Thor og smiler til os begge. "Vi kommer om to sek, okay?" siger jeg og Anthon lukker døren igen. Jeg sætter mig op i sengen og rækker ud efter mit tøj. Vi tager begge vores tøj på. Thor tager fat i min hånd og trækker mig tilbage idet jeg skulle til at tage i døren. Han trækker mig helt ind til ham. "Tak for i går" siger han og kysser mig. Jeg bliver helt rød i hovedet. 

Vi går ned i køkkenet hvor de andre sidder. De smiler alle ret lumsk. "Hva sker der?" spørger jeg og tager en bid af min bolle. De begynder alle at grine højt, "kunne i ikke høre jer selv?" siger Lauge og alle griner endnu højere. Jeg kan mærke at jeg bliver helt rød i hovedet igen, og jeg kigger over på Thor, der er mindst lige så rød som mig. "Har i så sovet godt?" spørger  jeg, for at få emnet på noget andet. "Nej hvad fanden tror du?" siger Emma og alle griner endnu højere. Jeg bliver endnu rødere i hovedet, og jeg kan ikke lade vær med at grine med dem. 

Vi tager alle hjem, og vi følges ned til toget. Vi snakker bare om sommeren, og de spørger meget ind til min fødselsdagsfest. Det er min fødselsdag på mandag, og jeg holder fest fredag. Alle glæder sig herre meget. Jeg skilles med dem, da jeg skal på den anden side af togskinderne. Jeg vinker farvel til dem alle og kysser Thor. Kysset trækker lidt ud, og det udvikler sig lidt. Vi står og snaver lidt. "Stoop nuuu! Jeg får det helt dårligt med at vær single" råber Jose og griner. Thor og jeg skilles fra kysset og jeg siger farvel til de andre. 

Sommeren var begyndte at titte frem og solensstråler bagte på mine kinder. Det er snart sommerferie, og Thor og jeg skal på Roskilde sammen. Emma, Maria, Munke, Josephine, Lauge, Anthon og Jacob skal med, og det bliver max nice. Vi har allerede planlagt det, og vi skal bo lige ved siden af hinanden alle sammen. Det bliver så godt. Jeg tjekker min count-down app, og ser at der kun er 30 dage tilbage af skolen. Glæde bruser igennem mig. Det bliver den bedste sommer nogensinde. 



Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now