28 Bilturen

1.9K 33 0
                                    

"Vil du have et lift? Du skal ikke gå der og fryse" siger en velkendt stemme. Min ellers kolde krop varmes langsomt op. Thor stikker hovedet ud af sin bil. "Nej, det er fint nok. Stationen er alligevel lige her nede" siger jeg og peger ud i luften. "Kom nu, jeg skal nok køre dig helt hjem" siger han charmerende. Jeg hopper om på den anden side af bilen og stiger ind i den varme bil. "Det behøvede du altså ikke Thor" siger jeg og kigger på ham. Ham smiler og koncentrer sig om at kører.

Ingen siger noget i en periode, indtil jeg bryder stilheden. "Thor, jeg er virkelig ked af det jeg gjorde! Jeg har virkelig haft det dårligt med det" siger jeg og kigger ned på mine fødder. Han ligger sin hånd på mit knæ. "Jeg har virkeligt savnet dig, Caroline" siger han lavt og kigger på mig. Jeg vender mig om mod ham, "jeg troede du var sammen med Simone?" Siger jeg forbavset. "Nåårh nej, vi er bare venner" griner han. Jeg ånder lettet op. "Jeg har sagt til hende, at jeg ikke kan uden dig. Min hverdag fungere ikke og jeg har gået og savnet dig!" Siger han og kører ind til siden. Han vender sig mod mig. Jeg rykker mig tættere på ham. Hans læber rammer mine. En følelse jeg har savnet strømmer gennem mig, og jeg griber om hans nakke.
Kysser udvikler sige og vi smider begge overtøjet, da det var lidt svært at bevæge sig i. Vi kravler om bag i bilen, og fortsætter hvor vi slap. Han knapper min skjorte op. "Thor, hvad hvis nogen ser os?" Siger jeg. "Jeg er ligeglad! Jeg har savnet dig for meget!" Udbryder han og jeg griner af ham.

Han trækker mine bukser og g-streng af. Jeg gør ingen modstand, og trækker samtidig hans bukser af.
Jeg stopper ham kort. Han kigger mig dybt i øjnene og jeg fletter mine fingre ind i hans hår. Jeg trækker hans hovede ned til mit. Jeg trækker ham ind i et langt og intimt kys, hvor han samtidig trækker sig op i mig. "Thor..." Hvisker jeg i et stort støn.
Vi kyssede. Vi rørte ved hinanden. Vores vejrtrækninger blev tungere og tungere. Thor trak vejret heftigt ved mit øre, og hans greb om mine arme blev stammere og strammer indtil han til sidst gav slip. Hans vejrtrækning forsvandt fra mit øre, og en tung Thor ligger sig ved siden af mig.
Jeg smiler for mig selv og kører mine hånd op og ned af hans markeret mave. Mine fingre kørte ned af hans tydelige blodårer. "Jeg har også savnet dig, Thor" siger jeg lavt. 

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now