7 Lange nætter

3.3K 40 0
                                    

Vi rejser os og går ind på fast jord igen. Vi står bare og krammer i lidt tid. Jeg føler mig virkelig levende lige nu. Stjernerne glimter og Thor kysser mig blidt i håret. Vi pakker vores ting og jeg tager hans hånd, og vi går op og henter vores cykler. Vi cykler hjem til mig. 

Da vi kommer hjem til mig, har jeg det ikke særligt godt, men jeg ignorerer det. Vi er alene hjemme, fordi mine forældre er på en weekend tur til Italien. Vi tager en masse madrasser, dyner og puder ud på min terresse. Jeg kører markisen ud, så vi ikke bliver våde når duggen falder. Jeg tænder for en lyskæde og nogle stearinlys. Thor ligger sig tilrette og jeg kan mærke at han kigger på mig. Jeg står kun i min silke morgenkåbe og undertøj. Jeg sætter 'Bad Blood' på med NAO, det er min yndlingssang. Det er en god stille sang, med en god rytme. Jeg kan stadig mærke at jeg er godt beruset, med jeg nyder det. 

Jeg vender mig langsomt om. Thors blik kører op ad min krop, og han sætter sig op. Han spreder benene let, som signal på jeg skal komme og sætte mig hos ham. Jeg går med langsomme skridt hen mod ham. Jeg stopper lige foran ham. Hans blik kører langs min krop og vi får øjenkontakt. Jeg sætter mig langsomt ned på hug, og han kysser mit bryst. Jeg tager fat om hans nakke som tegn på han skal blive ved. Efter kort tid med massere af kys, rejser jeg mig. Hans mund rammer min bare krop og hans næse kører langs min mave i det jeg rejser mig op. Jeg vender mig om og går over og skifter sang. Jeg sætter en roligere sang på og vender mig mod ham igen. Jeg sætter mig på knæene lige foran ham og begynder at kysse ham. Kysset udvikler sig hurtigt til et snav, og han hiver mig blidt i håret. Jeg tager kontrollen og skubber blidt til ham, så han ligge ned. Jeg kravler hen over ham og kysser ham. Jeg står på alle fire lænet over ham og kigger ham dybt i øjnene. "Du er sød" griner han sexet. Jeg smiler til ham "nej, jeg vild" siger jeg og sætter mig oven på ham. Jeg kysser ham indtil han bryder kysset, ved at han vælter mig af ham. Han står nu på alle fire over mig. Jeg tager fat i hans kinder og kysser ham blidt. Det udvikler sig hurtigt til snav. 

Vi ligger sådan i lang tid, men jeg bryder kysset efter lidt tid. Jeg kigger Thor dybt i øjnene. Han hopper af mig, og vi ligger bare og snakker hele natten

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now