54 Tæt på

1.5K 36 0
                                    

Jeg kysser ham blidt, og nusser han bare overkrop. Jeg sætter mig op det samme gør han. Han trækker min lille sommertop over mit hovede. Jeg ligger ham ned, og kysser ham. Kysset udvikler sig, og han trækker både mine og hans bukser af. Jeg smiler til ham og han gengælder. Jeg bider mig i læben da han stille trækker op i mig. 

En bil triller ind på gruset i indkørslen. Jeg sætter mig op og kigger ud af vinduet. "Mine forældre!" siger panisk. og rækker ud efter mit tøj. Jeg når lige at knappe den sidste knap og rede min seng en smule, inden det banker på til mit værelse. Thor sætter sig på sengen ved siden af mig. "Jeg ville bare lige sige at vi var hjemme nu" siger min far om smiler til os. Han lukker døren og Thor og jeg bryder ud i grin. "Shit det var tæt på" griner Thor og ligger sig ned i sengen. Jeg dumper ned ved siden af ham og griner med ham. 

()

Sidste uge af skolen er lige begyndt. Tredje g'erne slutter på fredag, og så har vi ferie. Jeg glæder mig vildt til vi skal på Roskilde, og jeg skal bo med Thor og alle de andre. Jeg bliver vækket fra mine tanker af min lærer, der forsøger at komme i kontakt med mig. "Caroline? Hvad mener du om situationen i America lige nu?" spørger hun og smiler til mig. Jeg får besvaret spørgsmålet, og hurtigt efter får vi frikvarter. 

Jeg skynder mig ud i gården, hvor jeg havde aftalt med Thor og de andre at vi skulle spise frokost. "Hej skat" siger jeg og han trækker mig ind i et lille kys. Vi sætter os ved et bord og begynder at spise vores mad. "Okay, så vi mødes i Roskilde kl 10, hvor jeg har sørget for den bedste plads" siger Anthon og tager en bid af hans mad. "Fuck hvor fedt skat, er det gennem bois i har fået gode pladser?" Spørger Emma og tager hans hånd. Han nikker selvsikkert og kysser hende på kinden. 

Jeg nusser Thor på låret under bordet, og kan se hans ansigt bliver mere og mere anspændt. "Hvad sker der leif?" spørger Carlo og griner højt. Jeg forsøger at holde mit grin inde da han slår min hånd  væk. "Ja leif, havd sker der?" spørger og og bryder ud i grin. Han kigger alvorligt på mig og bryder kort efter også ud i grin. 

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now